Pozdrav trudilice,
Nadam se puno plusica svima 😊
Naime, ako sam na pravoj stranici, Nama ni malo ne ide, pokusavamo vise od pola god., M je uredna, ovulacija borimo se s njom sa trakicama,i kad je uredna nista ali nas ponekas uvijek zezne (ja) nije svaki mjesec, ali uvijrk me bakterija neka sustigne oko tog razdoblja i izbaci nas iz takta, a sve radimo na higijenskoj bazi, ne znam kako se potrudite da izbjegnete to, pa me cudi kako iz mjeseca u mjesec nista i onda bas kad se nadate tad se razocarate😔g dnevnog uloska, od tad nema sanse vise. Nadam se da ces ostati druziti se sa nama
Ajmee, a da ?? nisam to znala , da koristim dnevne a nisam cula da ima tih perivih ulozaka ,
Nismo nikake briseve radili jer jednostavno se to ne dogadja svaki put, tako da mi nije palo na pamet to ali moracu ocito , jer je mozda do mene kolko se trudim da sve bude smireno bez stresa, mozda me imunitet mrda opet moze tu svasta igrat, ali da, svakako budem ali kod priv.jer je moja gin.ono sve je uredu bice tjela mi neke kontr.pilule dat reko necu jer nez kak ce dalje ic a svi koji su ih koristili nikake koristi ak sam zdrava i nemam problema sa hormonima sta ce mi pilule, tako da bi mogla obavit pretrage te jos dok sam na goo. Iduci tj.bi trwbala vjestica doc pa se nadam da nebu, ali necu se bas nadat, jer uvijek zavrsi tragicno
Hvala ti puno na savjetu i da pokusacu sto vise se druzit sa vama, jer mi nekad posao neda mira. padam u depru od svakog minusa ali kolko god se trudimo ,ostajem jaka i ponosna sam na sebe.
Samo hrabro i nadam se da vjestica nece doci, ako zelis sa nama na listu pisi kad (ne) ocekujes vjesticu. I da evo ti linkic, pa mozda lakse saznas gde mozes nabaviti platnenen dnevne uloske. Ja sm svoje kupila u DM-u.
https://www.srednja.hr/svastara/menstrualna-casica-platneni-ulosci-sto-trebate-znati-njima/
Imas i ovde nesto
https://www.brusandesign.hr/platneniulosci
Moji su ovi, ali eto sve zavisi gde zivis, ima ih za kupiti to je najbitnije. https://www.instagram.com/p/B_uE8x9nPfr/
Hvala ti puno😊 i pisacu pazljivije😅 drzim ti fige da sve bude uredu😊i da docekas maleno zlato😁
Pozdrav cure!
Treba mi pomoc, dobila sam nalaze od trombofilije ( ponavljala sam,nisu mi napravili genetsku ) i nalaz glasi ovako
FAKTOR V LEIDEN(R506Q) NORMALAN TIP
FAKTOR ll POTROMBIN (G202106) NORMALAN TIP
MTHFR (C677T) NORMALAN TIP
PAI-1(4G/5G) HETEROZIGOT 4G/5G
e sad me muci ovaj zadnji, tako da ako netko ima iskustva super bi dosla pomoc :D
i jos ako netko zna, dal se trebam javiti hematologu iza dva spontana ili ?
Koliko se ja kontam to je uredan nalaz. A isla sam provjeriti, za svaki slucaj i nadjem ovde
https://www.cybermed.hr/forum/specijalizacije_medicina/ginekologija_i_opstetricija/trombofilija2
pogledaj dole zadnje pitanje, meni se cini isti nalaz kao tvoj
na sledecoj strani prva objava je odgovor doktora i on kaze da je nalaz uredan, tako da mislim da nisam pogresila
https://www.cybermed.hr/forum/specijalizacije_medicina/ginekologija_i_opstetricija/trombofilija2/(offset)/20
Mozda grejsim, ali eto nesto kontam da ovaj doco sto odgovara zna
Tako nekako kontam i ja to :D
Jesi ti radila tj nalaz?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Dobro jutro svima 🤗🤗
Trebala bi vase misjenje..
Jucer sam imala glavobolju od jutra, pa cijeli dan, nije bila strasna nije bilo cak ni potrebe za tabletom.
Jutros sam se probudila sam zacepljenim nosom, dosla sam na posao pocela osjecat lagano grcenje lijevog jajnika, zgrci par minuta pa pusti, pa nista 20-ak minuta pa opet.. osjecam se nekako slabo, malo mi cak i ruke drhte 🤔
Cice su porasle sigurno za pola broja i imam bolove u ledima, ali tome ne pridonosim veliku paznju jer na poslu puno stojim pa je moguce i od toga..
Dolje je susa, nema iscjedka nema nista…
Danas mi je 21 DC.
Mjeris li bazalnu? Ja sam s 22 na 23 dc imala isto navodno implantaciju dosta sličnu menstrualnim grcevima a opet različitu trajali su 2 do 3 dana s pauza ma ugl…. ja sam imala kremasti iscjedak…no svaka žena je individualna… pricekaj još malo meni je test navodno pokazao neku sjenu na 25 dan ciklusa…. tako da ću test radit ponovo sutra
Ne, ne mjerim bazalnu... Ali znam sa mi je ovulacija bila 16DC.
Pa uopce nisam pametna sta da mislim 😬😬
Vidla sam tvoju sjednu, meni djeluje obecavajuce 🤞🏻🤞🏻 🥰
Imate kakve preporuke za testove za trudnocu iz mullera il dm iako dm ima samo first sign u clear blue...sve ove zadnja 3 kaj sam imala sam ispucala prije vremena😂
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Imate kakve preporuke za testove za trudnocu iz mullera il dm iako dm ima samo first sign u clear blue…sve ove zadnja 3 kaj sam imala sam ispucala prije vremena😂
Iz mullera bi trebali bit dobri testovi jer sam od njih uzimala xxl pakovanje testova za ovulaciju i dobro su mi pokazivali,a za t jbg kupovala jesam al je svaki put bilo neobecavajuce,a za dm od clear blue su top, sad kak ti hoces😁
Imate kakve preporuke za testove za trudnocu iz mullera il dm iako dm ima samo first sign u clear blue…sve ove zadnja 3 kaj sam imala sam ispucala prije vremena😂
Iz mullera bi trebali bit dobri testovi jer sam od njih uzimala xxl pakovanje testova za ovulaciju i dobro su mi pokazivali,a za t jbg kupovala jesam al je svaki put bilo neobecavajuce,a za dm od clear blue su top, sad kak ti hoces😁
Znaš kaj nakupovala sam se tih clear Blue i tak su me svaki put razočarali zapravo previse sam ih kupovala i svaki put minus tak da me samo zivciraju a jednom je bila evaproacijska 😂
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Znaš kaj nakupovala sam se tih clear Blue i tak su me svaki put razočarali zapravo previse sam ih kupovala i svaki put minus tak da me samo zivciraju a jednom je bila evaproacijska 😂
Hahaha isto, ni ja ne volim Clear Blue, zato što je bio točan 🤣🤣🤣
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Hahaha isto, ni ja ne volim Clear Blue, zato što je bio točan 🤣🤣🤣
🤣🤣 A da, znam taj osjecaj, po meni ni muller ni dm ne valjaju kad mi nedaju pluseve🤣🤣 al je clear blue tocan sta je je, za male novce je najbolje u muller i uzet ko i dm one trakice ali koliko te neizvjesnost pere barem mene , uzmem skuplje i nazalost se razocaram😏, uvijek si kazem necu vise kupovat zelim sacekat cudo i uvijek mi neka bubica dode i kazee kupii mee, i evo stoji mi test u wcu ceka pravo vrijeme, 🤣
https://eljekarna24.hr/upload/catalog/product/7074/ovugnost_5bd44a1f9e612.jpg
nemam trakica, kupila bih ove da umočim da si potvrdim da li je bila ovulacija
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Dobro jutro curee nadam se da ste dobro danas. Tek sam procitala sve, posto sam na pauzi.
Hope drzi se draga, otidji tj cuj se sa svojim ginom, da ako nista odes na pregled i vidis jel se sve ocistilo, pa da ti da preporuku za dalje. Ja se nadam da cete odmah iduci ciklus moci u akciju da ce biti sve u redu. Saljem podrskuu i zagrljaje.🤗
Mare3112 ajd radi i drugi test i uzivaj u tim simptomcicima brzo te popuste pa se budes mazila po busici.😍
Keysi ima li novosti kod tebee?? Sirii isto vezano pitanje i za tebe vazi😂
Nadam se da su ostale cure dobroo, da ce biti pluseka ubrzooo. Sretno svima koji piske po trakicama,testicimaa🤗
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji