Cure jel ima koja da je pila neke tablete za postizanje ovulacije? Zanima me da li su ovulacije dolazile onda ili ne…
Zavisi kome koje tablete odgovaraju i koja kolicina, ako mislis na klomifen/letrozol
Doktorica mi je rekla da ce mi dati tablete, pa se nadam da ce pomoci
Curke moj testic koji sam sad iz ko zna kog razloga sm ga radila "ima" neku sjenu koju samo ja vidim pod nekim uglom a tu je od nakon 4 min.. e sad ne moze ni fotoaparat uloviti to i ako je zmaj od fotkica, ali ne jer mozda i umisljam, ali budem ponovila sutra, pa drzite 🤞 … Valjda zato sto sam sinoc imala neke blage grcice i od sinuc i dana su toku dana neka probadanja u donejm djelu stomaka.. ma da ja takvih "desavanja" imam svaki ciklussamo sto su ovaj put morre simproma ali svi su tako blagi, grudi ojsetljive ali 20% nego sto budu obicno, e jedino sam napuhana nekako bas. Grcevi su ono inace u ovom periodu na skali od 1-10 obicno 6 sad su 2
tako da sve nesto lite ovaj ciklus.
Malo me brine da moza terapija nije bas djelovala pa da i dalej ne vucem upalu. Ali svakako uskoro se cujem sa doktoricom.
Opa drzim fige 🤭🤭🤭
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Mare čestitam ti od srca, tako mi je drago vidjeti plusiće, nabiju mi neku pozitivnu energiju 😍❤️
Kejsy ma oči ne lažu, barem ne u žena 😁 držim fige za jutarnji urin da bude nešto tamnije i da dobijemo sliku plusića🤞🏼❣️
mozda ponovim i veceras, jer ne legnem pre ponoci, a primjetila sam da mi testici u vecernjim satima budu bolji, nekako mi je veca koncentracija HCG-a u vecernjim nego jutarnjim satima. Pa ako se ne desi da se pretrpam tekucinom budem iskoristila jos jedan testic, cisto da skontam da li je isto ili mi se ucinilo.
Zvuči kao dobar plan 😁 i javi kad navečer da dežuramo 😅💃🏼🤞🏼
Danas mi trakica od prilike iste jacine kao jucer. Ova od malo prije nije mjerodavna posto sam bas pila vode.
Ono sto sam primjetila da vec 2 dana imam jaku kiselinu nesto me zeza sto ako.
Ono sto sam htjela pitat da li neka od vas ima problem sa bubuljicama. Od jucer primjecujem hrpu bubuljica si po ledima ( tamo cak i potkožne) i na prsima isto, 2,3 po rukama. Inace mi se to zna pred M desavat. Moze li to imat nekakve veze sa O?
Sluzi i dalje imam iako smo jucer pokrivali pa je mozda i to.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Jooj Kejsy, držim fige da te oči ne varaju! Odmah sam se uznemirila kada sam pročitala ☺️🤗🤗🤞
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Danas mi trakica od prilike iste jacine kao jucer. Ova od malo prije nije mjerodavna posto sam bas pila vode.
Ono sto sam primjetila da vec 2 dana imam jaku kiselinu nesto me zeza sto ako.
Ono sto sam htjela pitat da li neka od vas ima problem sa bubuljicama. Od jucer primjecujem hrpu bubuljica si po ledima ( tamo cak i potkožne) i na prsima isto, 2,3 po rukama. Inace mi se to zna pred M desavat. Moze li to imat nekakve veze sa O?
Sluzi i dalje imam iako smo jucer pokrivali pa je mozda i to.
Znas kako to sa kiselinom evo i mene zeza, ali dosta ljudi ima taj problem u ovom prelazu sa zime na proljece, valjda je organizmu dosta teske hrane pa s ebrani i trazi nesto laganije, kao st uskoro treba sezonski stici povrce i salatice. Meni bubuljice na bradi i na celu znaju izaci oko ovulacije. Pa najsigurniej je pokrivati i dalje ako ste u prilici. Ali da moze se zadrzati nesto sluzi i od juce
I sve nisam imala problem sa kiselinom ali eto za sve postoji prvi put.
Nije mi jasno zašto sam dobila toliko bubuljica. Ko ce ga znat sta se poremetilo hahah. A mozda je i to sto kazes zbog O to sam i ja pomislila ali ...
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Curke moj testic koji sam sad iz ko zna kog razloga sm ga radila "ima" neku sjenu koju samo ja vidim pod nekim uglom a tu je od nakon 4 min.. e sad ne moze ni fotoaparat uloviti to i ako je zmaj od fotkica, ali ne jer mozda i umisljam, ali budem ponovila sutra, pa drzite 🤞 … Valjda zato sto sam sinoc imala neke blage grcice i od sinuc i dana su toku dana neka probadanja u donejm djelu stomaka.. ma da ja takvih "desavanja" imam svaki ciklussamo sto su ovaj put morre simproma ali svi su tako blagi, grudi ojsetljive ali 20% nego sto budu obicno, e jedino sam napuhana nekako bas. Grcevi su ono inace u ovom periodu na skali od 1-10 obicno 6 sad su 2
tako da sve nesto lite ovaj ciklus.
Malo me brine da moza terapija nije bas djelovala pa da i dalej ne vucem upalu. Ali svakako uskoro se cujem sa doktoricom.
Navijam za plusiiiic 💪💪😍
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Kejsy nadam se da te oči ne varaju 🥰
Hope jako mi je žao zbog bio.znam kako ti je , ali to je i dobar znak -da se može 🥰😍 i želim ti već idući put da bude + i da budeš velika i okrugla 🤗
Mare pa čestitam ti 😍🥰 jojj prekrasan test , čekam i digitalac 😅
Siri piski, piski te viroza inače se znaju i zvat (a da nisi možda trudna 🤣).
Sve sam uspjela pročitati, ali popamtiti ništa hahaaa ima nas puno i puno pišete 🥰🥰🥰 sretno svim curama ovaj mjesec ipak .... Proljeće je a u meni nemir 🤣🤣🤣🤣
Pussa svima
Ja ovaj mjesec nemam bas nikakvih simptoma za prijavit ali očekujem M jer nismo imali maženja skoro nikakvih u bitne dane.
KEJSY KEJSYYY 23:11, JA ČEKAM APDEEEEJT, A VJERUJEM I OSTATAK DJEVOJAKA SA MNOM🤗 hajde nemoj da si zloćaaaa,popravi mi noć imala sam burne situacije maloprije😑
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji