Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy87
    23. Ožujak 2022. 18:54

Moze li mala pomoc? Sada sam primjetila rastezljivu cervikalnu sluz, znam da je to plodno razdoblje, koliko ima vremena onda za snosaj? 24h ili 48?
    Sinoc smo obavili, nesto je malo iscurilo, ne znam dal cemo stici danas.. Moze li sutra? 

❤️🙏🏻

Missy87
    23. Ožujak 2022. 19:05

Siri 🐾

Missy87

Moze li mala pomoc? Sada sam primjetila rastezljivu cervikalnu sluz, znam da je to plodno razdoblje, koliko ima vremena onda za snosaj? 24h ili 48?
    Sinoc smo obavili, nesto je malo iscurilo, ne znam dal cemo stici danas.. Moze li sutra?

Ako nisi radila test ovulacije ili ne mjeriš bazalnu nemoguće je znati. Sad vam je najbolje imati odnose svaki dan dok traje ta sluz jer se ona zna pojaviti prije,za vrijeme ovulacije a nekima i nakon ovulacije,zavisi kako kod koga. Sad svaki dan dok ne krene suho razdoblje ili eventualno kremasti iscjedak 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Hvala, jednostavno nisam stigla nista pratiti ovih dana od posla, dobro da sam se sjetila spavati. 🙈😂😂

❤️🙏🏻

Missy87
    23. Ožujak 2022. 19:23

Siri 🐾

Missy još bolje,sad samo kako vam padne na pamet i možda je baš to recept

Moze se i danas..? Znam da govore ne treba svaki dan, najbolje svaki drugi.. Ali ako je O onda je najbolje zaredom.. 🙈

❤️🙏🏻

Mareeeee3112
    23. Ožujak 2022. 19:39

Kejsy  ❄️ ☃️

Curke moj testic koji sam sad iz ko zna kog razloga sm ga radila "ima" neku sjenu koju samo ja vidim pod nekim uglom a tu je od nakon 4 min.. e sad ne moze ni fotoaparat uloviti to i ako je zmaj od fotkica, ali ne jer mozda i umisljam, ali budem ponovila sutra, pa drzite 🤞 … Valjda zato sto sam sinoc imala neke blage grcice i od sinuc i dana su toku dana neka probadanja u donejm djelu stomaka.. ma da ja takvih "desavanja" imam svaki ciklus samo sto su ovaj put morre simproma ali svi su tako blagi, grudi ojsetljive ali 20% nego sto budu obicno, e jedino sam napuhana nekako bas. Grcevi su ono inace u ovom periodu na skali od 1-10 obicno 6 sad su 2 tako da sve nesto lite ovaj ciklus. Malo me brine da moza terapija nije bas djelovala pa da i dalej ne vucem upalu. Ali svakako uskoro se cujem sa doktoricom.

Poslikaj ...želim ga vidjet.... molim te usreći trudnicu...😂😂😂pisaj kejsy pisaj...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Missy87
    23. Ožujak 2022. 19:54

Kejsy  ❄️ ☃️

Curke moj testic koji sam sad iz ko zna kog razloga sm ga radila "ima" neku sjenu koju samo ja vidim pod nekim uglom a tu je od nakon 4 min.. e sad ne moze ni fotoaparat uloviti to i ako je zmaj od fotkica, ali ne jer mozda i umisljam, ali budem ponovila sutra, pa drzite 🤞 … Valjda zato sto sam sinoc imala neke blage grcice i od sinuc i dana su toku dana neka probadanja u donejm djelu stomaka.. ma da ja takvih "desavanja" imam svaki ciklus samo sto su ovaj put morre simproma ali svi su tako blagi, grudi ojsetljive ali 20% nego sto budu obicno, e jedino sam napuhana nekako bas. Grcevi su ono inace u ovom periodu na skali od 1-10 obicno 6 sad su 2 tako da sve nesto lite ovaj ciklus. Malo me brine da moza terapija nije bas djelovala pa da i dalej ne vucem upalu. Ali svakako uskoro se cujem sa doktoricom.

Ajme nadam se da je plusic!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Za par dana ce se pojaviti bas onako kako treba pa cemo slaviti! 😊❤️

❤️🙏🏻

Missy87
    23. Ožujak 2022. 19:56

Kejsy  ❄️ ☃️

Missy87

Siri 🐾

Missy još bolje,sad samo kako vam padne na pamet i možda je baš to recept

Moze se i danas..? Znam da govore ne treba svaki dan, najbolje svaki drugi.. Ali ako je O onda je najbolje zaredom.. 🙈

Najbolje je imati odnose da nisu isforsirani. Ako vam aodgovara svaki dan, vise puta na dan, samo go girl Apsulutno nije bitno, savaki dan ili svaki drugi dan. Ma da se preporucuje svaki dan 2 dana pre ovulacije, dan ovulacije i dan nakon ovulacije. Ili dva dana pre ovulacije na dan ovulacije u dan kasnije.

Nema forsiranja ali radimo i danas na tome onda.. 😁🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Hvala curke! ❤️❤️
    Zadnjih mjesec, dva uopce nisam imala prozirni iscjedak, a obicno ga imam kad je O, tu sam se iznenadila ali  znam da je ovako O tu.. Pa kako bude. 🤞🏻❤️

❤️🙏🏻

Mareeeee3112
    23. Ožujak 2022. 19:56

Kejsy  ❄️ ☃️

Mare3112

Kejsy ❄️ ☃️

Poslikaj …želim ga vidjet…. molim te usreći trudnicu…😂😂😂pisaj kejsy pisaj…

Nema draga smisla probala znas kad ovaj fotkic ne moze to uloviti https://www.mall.hr/digitalni-kompaktni-fotoaparati/panasonic-kompaktni-fotoaparat-lumix-fz82

A mozda mi se i prividja, mozda me oci varaju kako znam gde treba biti crtica

Bome ti si sva opremljena😂😂😂 tak je bio i moj nekakve sjene 😂😂😂ugl ja ti vjerujem da je vidiš... jedva čekam još par dana da vidimo još jedan plusic

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    23. Ožujak 2022. 20:07

Kejsy  ❄️ ☃️

Hvala cure samo se nadam da me nisu oci zavarale, a desava se to nekad… ali budemo znali sutra nadam se

A bazalna ti je top...😍😍😍

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Polly
    23. Ožujak 2022. 20:09

Mare čestitam ti od srca, tako mi je drago vidjeti plusiće, nabiju mi neku pozitivnu energiju 😍❤️
    Kejsy ma oči ne lažu, barem ne u žena 😁 držim fige za jutarnji urin da bude nešto tamnije i da dobijemo sliku plusića🤞🏼❣️

BlairWaldorf
    23. Ožujak 2022. 20:30

Kejsy 😍

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.