Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • minnie1234
    23. Ožujak 2022. 10:29

Jel istina da Vagisan krema sprjecava pojavu infekcija bakterija pri zacecu, ulazeci u obzir da su nalazi briseva uredni da nema nikakih prenosenja ? 

BlairWaldorf
    23. Ožujak 2022. 10:34

Draga hope bas mi je žao, znam osjećaj 😑 te biokemijske su baš česte. Evo i ja 1. put začela iz 1. nazalost spontani ali sad je ipak malo borba možda će nakon dugine bebe 3. put biti iz 1. 😬 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Ella..
    23. Ožujak 2022. 11:18

Hope, samo ti je ime u prijevodu Nada, tako da ne daj se i samo hrabro, nakon kiše dolazi duga, uskoro ćeš ti nas obradovati plusićem! Uz tebe smo ❤

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

BlairWaldorf
    23. Ožujak 2022. 11:41

Cure jel imate neku savjet (niste mi odgovorile na pitanje o ovulaciji, zadnja dva mjeseca mi lh nije peak kako bi trebalo biti) pa da to malo poboljšam...

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mare0212
    23. Ožujak 2022. 11:48

Pozdraav svimaa. Radim svaki dan ovulacijske trakice i do sada mi se nije pokazala ovulacija. A jos je 12 dana do menstruacije. Danas sam napravila trakicu i evo staviti ću sliku. Sto mislite dali je ovulacija? Hvaaalaa
    https://ibb.co/hCCPXhk

👩🏻 1994.
    👦🏻 1995.
    Pokušavamo od 01/2021
    Usporen rad stitnjace
    Inzulijska rezistencija
    Oligoastheozospermia
    12/22- Inseminacija ❌
    6/23 - Inseminacija ❌
    10/24- Inseminacija ❌
    4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️

✨✨✨

• Hope1
    23. Ožujak 2022. 12:09

Hvala svima drage moje na neizmjernoj podrsci ❤❤❤❤....hvala Vam i ljubim Vas sve

[/url

Haleigh0302
    23. Ožujak 2022. 12:11

BlairWaldorf

Cure jel imate neku savjet (niste mi odgovorile na pitanje o ovulaciji, zadnja dva mjeseca mi lh nije peak kako bi trebalo biti) pa da to malo poboljšam…

Meni jedino pada na pamet mio-inozitol možda s obzirom da pomaže normalnoj funkciji jajnika, ali zapravo ne znam 🤷🏼‍♀️. Nadam se da koja cura ima pametniji savjet...

🧞‍♀️31
    🧞‍♂️32
    Missed ab. 11tt 💔
    Gynositol
    OTP 24.3. 👧🏼💗

Mare0212
    23. Ožujak 2022. 12:29

Siri 🐾

Marijana5

Pozdraav svimaa. Radim svaki dan ovulacijske trakice i do sada mi se nije pokazala ovulacija. A jos je 12 dana do menstruacije. Danas sam napravila trakicu i evo staviti ću sliku. Sto mislite dali je ovulacija? Hvaaalaa
    https://ibb.co/hCCPXhk

Po trakici možeš unaprijed predviditi ovulaciju. Tebi će ovaj ciklus zakasniti l menstruacija jer ovulacije nema,osim ako nije bila ranija pa si sad u fazi čekanja. Koji dan radiš već trakicu? Koliko dana prije si ih radila? Od kojeg dana ciklusa si radila? Koliko ti ciklusi traju? Po ovome ovulacija nije ni blizu ili je možda pik fulan pa je bila,teško je reći jer nisi dala dovoljno podataka

Radim trakice već od samog završetka menstruacije,.
    Ova trakica je najtamnija do sada. Svaki dan po 1-2 iz tog razloga. Sto već dosta mjeseci ih radim i nećete vjerovati većinom mi dode pozitivna trakica 8 dana od kao predviđene mentruacije. 30-35 dana.
    Ja nemam bas redovitu mentruaciju npr jedan mjesec mi po izračunu u aplikaciju treba doći 15-og a meni dođe 21-og. Bas nemam određeno,a neki put se desi da dođe točno u dan. Trenutno imam bas one kao simptome za ovulaciju (sluz i bol u stomaku).
    Možda mi jos hormoni divljaju jer mi je od zadnji pit tsh na 3.14 i pijem tablete,pa možda od toga. Znaci ove dvije crtice moraju biti jednake boje ili čak ova prva tamnija? Jel tako
    I hvala Vam na odgovoru

👩🏻 1994.
    👦🏻 1995.
    Pokušavamo od 01/2021
    Usporen rad stitnjace
    Inzulijska rezistencija
    Oligoastheozospermia
    12/22- Inseminacija ❌
    6/23 - Inseminacija ❌
    10/24- Inseminacija ❌
    4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️

✨✨✨

BlairWaldorf
    23. Ožujak 2022. 12:31

Haleigh0302

BlairWaldorf

Cure jel imate neku savjet (niste mi odgovorile na pitanje o ovulaciji, zadnja dva mjeseca mi lh nije peak kako bi trebalo biti) pa da to malo poboljšam…

Meni jedino pada na pamet mio-inozitol možda s obzirom da pomaže normalnoj funkciji jajnika, ali zapravo ne znam 🤷🏼‍♀️. Nadam se da koja cura ima pametniji savjet…

Nikad čula... Guglat ću. Sve ostalo je kod ciklusa ok M dolazi ma vrijeme, faze u ciklusu su uredno rasporedene. Nemam razloga sumnjati u trakice kad sam s njima već jednom ulovila lijepi peak. 

Cure ... Imam prijedlog .... Hoćemo ubuduće sve sačekati dan kasnjenja i onda se testirati ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

mare2805
    23. Ožujak 2022. 12:32

Hope jako mi je žao 😔 i sama sam prošli mjesec to doživjela, isplaci se, izbaci sve iz sebe i krenite dalje u nove pobjede..da nam sljedeći mjesec staviš slikicu sa plusicem!! puno snage ti želim i pozitivnih misli ❤️❤️😘😘 

Moja se bazalna i dalje drži povišena, 36.94 je jutros bila..dole grcevi standardni i takvi grcevi u nogama, kad mi od prepone krene vrištala bi..grudi su osjetljive I bradavice nešto veće. A dole iscjedak ide li ga ide, neki blago žuti bez ikakvog mirisa 🤷🏼‍♀️ čitam čaše izljeve bjesa/ emocija i svega ostalog i mogu vam reći da se isto meni dogodilo jučer..toliko sam se derala na muža da sam u jednom trenutku počela vristati ( nezz koji je demon ušao u mene ali bilo je zabrinjavajuće hahaha ) nakon toga plakati i onda sam se smirila, malo me muž mazio jer kaj ce od mene i gledali smo neku komediju na koju sam plakala kao malo djete. Danas me oči toliko peku, a o podočnjacima da ne pričam!! I još me zadnjih noći muci nesanica, okrecem se u krevetu kao da sam na raznju  🤦🏼‍♀️ 
    Ne znam možda ovo proljeće utječe malo više na mene 😂

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.