Hopejako mi je žao 😔 i sama sam prošli mjesec to doživjela, isplaci se, izbaci sve iz sebe i krenite dalje u nove pobjede..da nam sljedeći mjesec staviš slikicu sa plusicem!! puno snage ti želim i pozitivnih misli ❤️❤️😘😘
Moja se bazalna i dalje drži povišena, 36.94 je jutros bila..dole grcevi standardni i takvi grcevi u nogama, kad mi od prepone krene vrištala bi..grudi su osjetljive I bradavice nešto veće. A dole iscjedak ide li ga ide, neki blago žuti bez ikakvog mirisa 🤷🏼♀️ čitam čaše izljeve bjesa/ emocija i svega ostalog i mogu vam reći da se isto meni dogodilo jučer..toliko sam se derala na muža da sam u jednom trenutku počela vristati ( nezz koji je demon ušao u mene ali bilo je zabrinjavajuće hahaha ) nakon toga plakati i onda sam se smirila, malo me muž mazio jer kaj ce od mene i gledali smo neku komediju na koju sam plakala kao malo djete. Danas me oči toliko peku, a o podočnjacima da ne pričam!! I još me zadnjih noći muci nesanica, okrecem se u krevetu kao da sam na raznju 🤦🏼♀️
Ne znam možda ovo proljeće utječe malo više na mene 😂
Draga hvala ti ❤,zelim ti + sto je brze moguce...
[/url
Pozdrav svima! Ne znam ukoliko je ova sekcija još uvijek aktivna, ali ako je, rado bi vam se priključila s obzirom da svu podršku koja jedna drugoj pišete
Ajme kako sam ja zivcana isla sam na 3 h radit nešto u jednu firmu u depu sam imala 100 kn ...ključ od auta i punjac
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Htjela sam sad stat u dm il mulleru i kupit si testove i skuzim da mi je netko ukras tu lovu iz džepa... vrag po 100 kn Al je to jedino kaj sam imala i nije mi blizu dm od kuce.... digla sam tam sve na noge i sad će gledat kameru.... ludaaa sam ludaaaa kaže da je nemoguće da su ukrali ali ja nisam glupa ni luda.... znam kaj sam imala u depu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Curke moje ja danas pokrvarila kao inace kad iman mengu,tako da mislim da je to biokemijska ovaj put….neznam da li mi ima smislia uooce putovat do ginekologa posto je stvar po meni veoma jasna…imam slijedece pitanje,da li se u novu akciju moze odmah po zavrsetku krvarenja ili treba sacekat mjesec dva???
Strašno mi je žao :( ako nije bilo kiretaže i sličnih intervencija, slobodno odmah u akciju ako si spremna!
Cura ima koja od vas iskustva u korištenju duphastona (mimo trudnoće - koristila sam ga u obje trudnoće ali tek kad sam ostala trudna ne prije). Naime, ginek. mi je preporučila krenuti piti 2. dio ciklusa zbog čestog krvarenja mimo menstruacije, što može biti od nižeg progesterona (to je očito slučaj kod mene već od prije). Mene strah malo da mi ne poremeti cikluse, ima koja iskustva?
Evo sada me nazvao ginekolog i rekao je to sasvim normalno.da nisam radila test prije da nebi ni znala da je bilo nesto,nego dosla je vjestica i to je to...rekao je isto da mogu napravit pregled,al po njemu ne treba jer kako je na dan menstruacije pocelo da ce sve ic sa krvi van....
Isto je rekao da se prema tome odnosim kao prema vjestici i da slobodno i ovaj ciklus mogu vec u nove pobjede.
[/url
Evo sada me nazvao ginekolog i rekao je to sasvim normalno.da nisam radila test prije da nebi ni znala da je bilo nesto,nego dosla je vjestica i to je to…rekao je isto da mogu napravit pregled,al po njemu ne treba jer kako je na dan menstruacije pocelo da ce sve ic sa krvi van….
Isto je rekao da se prema tome odnosim kao prema vjestici i da slobodno i ovaj ciklus mogu vec u nove pobjede.
Lijepo da je sve razjasnio na ljudski način! Ako odmah krećete u nove pobjede, puno sreće vam želim :)
Evo sada me nazvao ginekolog i rekao je to sasvim normalno.da nisam radila test prije da nebi ni znala da je bilo nesto,nego dosla je vjestica i to je to…rekao je isto da mogu napravit pregled,al po njemu ne treba jer kako je na dan menstruacije pocelo da ce sve ic sa krvi van….
Lijepo da je sve razjasnio na ljudski način! Ako odmah krećete u nove pobjede, puno sreće vam želim :)
Tek sam od 10.mj prosle godine kod njega,al ovo mr bas iznenadio da me nazvao a ne odgovorio na email...lijepo od njega
[/url
Cure evo me kupila 3 testa evo sadašnji s ublažiti urinom
https://postimg.cc/pmsHZjRs sad sam ga ovaj tren radila
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji