Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    22. Ožujak 2022. 20:38

Haleigh0302

Znam da ne volimo CB, ali nisam imala izbora trenutno…https://ibb.co/r7q7Ld8 😅😅😅

Čestitaaam😍

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Hope1
    22. Ožujak 2022. 20:48

Siri 🐾

Hope1

Siri 🐾

Hope1

Reci cu mu da imam test od danas sa blijedom crticom i da malo krvarim????

Reci mu da ti kasni menstruacija, jer kasnit će da si imala pozitivan test ali imaš krvavi iscjedak bez bolova i onda ako je pametan dat će ti progesteron jer se u tim situacijama tako daje

A ako ujutro napravim opet test,i ne bude crtice mislis da ima smisla pitat ga progesteron???

Nemoj sad toliko mozgat o tome. Beta u prvim tjednima može kod nekih osoba i divljat. Malo rast,pa past,pa opet skočit a da sve bude okej,a opet može bit vanmaternicna pu pu daleko bilo. Bilo bi super da te uputi i dva puta na vadenje bete (ali bi se iznenadila da na svoju ruku to napravi jer jebiga to njih košta od uputnice do pretrage) pa da ti da i progesteron,to je zapravo najbolje da se prati beta i vidi se jel uredan rast ili možda nešto ne štima. Samo nazovi i objasni što ti se dogodilo. A sad sumnjam da ti beta može toliko pasti da se crtica do jutra ne vidi jer je to sigurno beta preko 20 na tom testu,ako ne i više..a tako strmoglavo ne pada preko noći tako da će se vidit i ujutro. Možda i bolje nego sada

Siri hvala ti na svakoj upucenoj riječi i savjetu.....poslala sam mu email al sumljam da ce odgovorit dok sutra ne dođe u ordinaciju...idem probat spavat  ,ovo me bas dotuklo😭

[/url

buhtlica23
    22. Ožujak 2022. 20:49

Hope nadam se da Ce sve biti uredu. Samo se javi doktoru sutra i obavjestavaj nas. Najgore sto sad mozes uraditi je da se sekiras i razbijas glavom kako i sta. Smiri se i misli pozitivno.

Moram prijaviti da mi trakica tamni. Ovo je meni najtamnije trakica ikad ikad. Nikad nisam imala taku crtu. Sluz prisutna i danas te me malo boli desna prepona 🤔 znam da nije pozitivna kako treba biti ali evo slike.
    https://ibb.co/wBfg2ZW

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• minnie1234
    22. Ožujak 2022. 20:50

Kejsy  ❄️ ☃️

minnie1234

Pozdrav trudilice,
    Nadam se puno plusica svima 😊
    Naime, ako sam na pravoj stranici, Nama ni malo ne ide, pokusavamo vise od pola god., M je uredna, ovulacija borimo se s njom sa trakicama,i kad je uredna nista ali nas ponekas uvijek zezne (ja) nije svaki mjesec, ali uvijrk me bakterija neka sustigne oko tog razdoblja i izbaci nas iz takta, a sve radimo na higijenskoj bazi, ne znam kako se potrudite da izbjegnete to, pa me cudi kako iz mjeseca u mjesec nista i onda bas kad se nadate tad se razocarate😔
    Hvala puno na savjetu😊

Koristis mozda dnevene uloske? Ako ih koristis oni mogu biti uzrok bakterija i upala. I radis samo VS ili si radila bris da znas koja je bakterija u pitanju. Jer ako je npr mikoplazma/ureaplasma morate se oboje ljeciti inace ti cim zavrsis sa terapijom on i krenete u odnose on ti vrati bakteriju i tako u krug. Zato je bitno briceve uraditi da s ezna koj aje tacno bakterija u pitanju. I ako koristis dnevne uloske, moj savjet od srca ti je da koristis platnene perive dnevne uloske, otkuhas- osusis- koristis i prirodan materijal nema ni iritiacije ni infekcija. Ja sam prvi put u zivotu fasovala upalu bas zbog dnevnog uloska, od tad nema sanse vise. Nadam se da ces ostati druziti se sa nama

Ajmee, a da ?? nisam to znala , da koristim dnevne a nisam cula da ima tih perivih ulozaka , 
    Nismo nikake briseve radili jer jednostavno se to ne dogadja svaki put, tako da mi nije palo na pamet to ali moracu ocito , jer je mozda do mene kolko se trudim da sve bude smireno bez stresa, mozda me imunitet mrda opet moze tu svasta igrat, ali da, svakako budem ali kod priv.jer je moja gin.ono sve je uredu bice tjela mi neke kontr.pilule dat reko necu jer nez kak ce dalje ic a svi koji su ih koristili nikake koristi ak sam zdrava i nemam problema sa hormonima sta ce mi pilule, tako da bi mogla obavit pretrage te jos dok sam na goo. Iduci tj.bi trwbala vjestica doc pa se nadam da nebu, ali necu se bas nadat, jer uvijek zavrsi tragicno

Hvala ti puno na savjetu i da pokusacu sto vise se druzit sa vama, jer mi nekad posao neda mira. padam u depru od svakog minusa ali kolko god se trudimo ,ostajem jaka i ponosna sam na sebe.

• Hope1
    22. Ožujak 2022. 21:02

Siri 🐾

Hope1samo polako. Sada ti to nerviranje samo šteti. Ne bebi koliko tebi samoj. Samo ćemo mantrati dobro i pozitivno. Sada svi samo možemo čekati jer nemamo opcije,drži se ❤️

❤❤❤❤❤❤

[/url

buhtlica23
    22. Ožujak 2022. 21:27

Siri 🐾

buhtlica23

Hopenadam se da Ce sve biti uredu. Samo se javi doktoru sutra i obavjestavaj nas. Najgore sto sad mozes uraditi je da se sekiras i razbijas glavom kako i sta. Smiri se i misli pozitivno.

Moram prijaviti da mi trakica tamni. Ovo je meni najtamnije trakica ikad ikad. Nikad nisam imala taku crtu. Sluz prisutna i danas te me malo boli desna prepona 🤔 znam da nije pozitivna kako treba biti ali evo slike.
    https://ibb.co/wBfg2ZW

Jesi prije znala imati nagli pik? Ili ne znaš jer nisi pratila. Ta sluz kakva je? Jel skroz prozirna i rastezljiva ili je više zamućena i kao ima je dosta al se ne rasteže u tanku nit? 🙈

Ma nikad nisam uhvatila pik nikakav. Uvijek trakice svijetle svijetle kazem ovo je najtamnije.  Sluz prozirna i rastezljiva. Ono ima je da sam ju primjetila na WC papiru i poslje prilikom tuširanja 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mareeeee3112
    22. Ožujak 2022. 21:36

Hope ...samo se smiri i sve će biti ok ... ♥️
    Cure ja sam zaspala ko top ispričavam se prevalilo me... pisala pisala i samo zaspala....Idem sad sve procitat

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• bellanaa
    22. Ožujak 2022. 21:39

Hope nadam se da će sve biti dobro 🤞🙏♥️♥️
    Sirii šaljem ti ljubav ♥️ nadam se da vještica ne dolazi 😐🤞
    Cure ja sam na 9dc, ovaj put sam imala samo 4 dana mengu(krvarenje poslije spontanog) i danas mliječni rastezljivi iscjedak.. da li je moguće da je već ovulacija? 
    Grudi su tvrđe, jajnici su me ubijali cijelo popodne 🤷 nisam pametna

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

Mareeeee3112
    22. Ožujak 2022. 21:46

Siri 🐾

Hope1 ajmo izdržat do sutra bit će to okej sve ❤️🤗
    Kejsya jebemti di si bila prije? Dođem ksebi,utješim se monteom onim ogromnim jer me napada slatko 🙄🙄🙄 i onda pročitam tvoju poruku i opet krenem tulit ko dijete,a u pičku maminu. Ugasit ću mobitel i internet i sve dok ne prođe ovaj ciklus i dok se ne skubiciram. Odakle mi toliko suza danas? Ajde jučer još nekako,al danas. Muž je sveo komunikaciju samnom na minimum,još je jučer pitao pa šta već PMS? Reko jebiga nije da 

♥️♥️♥️♥️baš si draga Siri 
    A i ponekad je dobro se isplakati bude lakše barem meni... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• DaMa_21
    22. Ožujak 2022. 22:00

bellanaa

Hope nadam se da će sve biti dobro 🤞🙏♥️♥️
    Sirii šaljem ti ljubav ♥️ nadam se da vještica ne dolazi 😐🤞
    Cure ja sam na 9dc, ovaj put sam imala samo 4 dana mengu(krvarenje poslije spontanog) i danas mliječni rastezljivi iscjedak.. da li je moguće da je već ovulacija?
    Grudi su tvrđe, jajnici su me ubijali cijelo popodne 🤷 nisam pametna

Moguce je :)
    Ja imam krace cikluse i ovulacija mi je izmedju 10. i 12. dana, a ponekad bude i 9. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.