Evo,ovaj je osjetljovost 10mIu i nazalost micem sa popisa.....😭😭😭
[/url
Baš mi je žao Hopei .... jesi imala kakve bolove ili? Ja bi svakako da ukoliko ti neide jako da odeš vadit betu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Baš mi je žao Hopei …. jesi imala kakve bolove ili? Ja bi svakako da ukoliko ti neide jako da odeš vadit betu
Nista..danas kao neka mucnina al nista bolovi...nazvat cu giblnekologa sutra i vidijet ato kaze....
[/url
Hope1 😭😭😭 pa kako? Pa zašto? Pa jebemu mater,jel nijedan jedini jebeni ciklus ne može bez kemijskih? Žao mi je,ali reci ginekologu da te šalje vadit betu,pogotovo ako to ne krene kako treba. Jesi još zavirila u testić? Čini mi se kao da je boja razlivena,koliko je to pouzdano? 🤔
Evo isla ga izvadit iz smeca i vidi se blijeda crtica..
https://ibb.co/kDfWrK6
Je li moguce da nema trudnoce al je hormon jos uvijek prisutan i zato pokazuje tu blijedu crrtu???
[/url
Hope imaš slikicu u mobu onu prvu što si radila? Vidi ako nemaš bolove i krvarenje nije jako ne mora značiti da je trudnoća završila. Implantacijsko krvarenje se događa do 12TT i može se u tom periodu pojaviti bilo kada. Ovo ne znači da je gotova trudnoća nikako. Na jačinu crtice može utjecati količina unesene tekućine,koja je hrana konzumirana i sadrži li vodu u sebi,koliko si puta već danas urinirala i masa toga. Ti jedino što sada za svoj mir možeš napraviti je spremiti se i otići na hitnu. Tamo bi ti izvadili krv i dali šus duphastone 4 tablete odjednom i svakodnevna terapija par tableta. Ako nema bolova nije možda kraj trudnoće,samo sve ovisi hoćeš li čekati ili otići na hitnu. Ukoliko se odlučiš za hitnu nipošto reć da trebaš dobiti tek u subotu a imala si pozitivan test jer bi te jebali u mozak zašto si došla radi teudnoće koje nemaš ili je već otišla i možda ti ne bi ni provjerili betu,ovisno na koje bisere naletiš 🙄 daj slikicu prvog testa znam da si ga stavljala ovdje..
Danas sam trebala dobiti.hitna mi je 40 min voznje,nisam bas u stanju to sada,jer mora suprug biti sa malim..
[/url
Hope imaš slikicu u mobu onu prvu što si radila? Vidi ako nemaš bolove i krvarenje nije jako ne mora značiti da je trudnoća završila. Implantacijsko krvarenje se događa do 12TT i može se u tom periodu pojaviti bilo kada. Ovo ne znači da je gotova trudnoća nikako. Na jačinu crtice može utjecati količina unesene tekućine,koja je hrana konzumirana i sadrži li vodu u sebi,koliko si puta već danas urinirala i masa toga. Ti jedino što sada za svoj mir možeš napraviti je spremiti se i otići na hitnu. Tamo bi ti izvadili krv i dali šus duphastone 4 tablete odjednom i svakodnevna terapija par tableta. Ako nema bolova nije možda kraj trudnoće,samo sve ovisi hoćeš li čekati ili otići na hitnu. Ukoliko se odlučiš za hitnu nipošto reć da trebaš dobiti tek u subotu a imala si pozitivan test jer bi te jebali u mozak zašto si došla radi teudnoće koje nemaš ili je već otišla i možda ti ne bi ni provjerili betu,ovisno na koje bisere naletiš 🙄 daj slikicu prvog testa znam da si ga stavljala ovdje..
Danas sam trebala dobiti.hitna mi je 40 min voznje,nisam bas u stanju to sada,jer mora suprug biti sa malim..
Mislim da cu sacekat do sutra posljepodne da nazovem ginekologa,ako bude negativni ishod jednostavno nam nije bilo suđeno.
[/url
Ujutro odmah sjedni za vrat ginekologu i reci da si imala pozitivan test i malo krvarenja. Dat će ti progesteronsku terapiju ako je imalo pametan. Držim fige svim snagama da je to samo znak naprezanja i malog pada progesterona i da će sve biti okej 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Radi tek posljedpodne...tako da tek onda...
[/url
Reci cu mu da imam test od danas sa blijedom crticom i da malo krvarim????
[/url
Reci cu mu da imam test od danas sa blijedom crticom i da malo krvarim????
Reci mu da ti kasni menstruacija, jer kasnit će da si imala pozitivan test ali imaš krvavi iscjedak bez bolova i onda ako je pametan dat će ti progesteron jer se u tim situacijama tako daje
A ako ujutro napravim opet test,i ne bude crtice mislis da ima smisla pitat ga progesteron???
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji