Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    17. Ožujak 2022. 10:49

Hope1

BlairWaldorf

Loza 🐾🐾

Hope1

BlairWaldorf

Hopepredivna crtica ❤️ na koliko dpo si testirala ? Koliko ste pokusavali? Jesi ulovila pik ili ? Sorry ako si već pričala.

10 dana od ovulacije je napravljen test.poceli smo u 12.mj al nas je usporila korona i onda 1/2022 onako nismo se bas trudili,al ovaj 2.mjesec smo pokrivali sve moguce dane,drzala sam noge na zidu,pocela pit folnu…..mislim da sam ulovila pik iako meni ove lh trakice su dosta vremena pokazivalr pozitivno.

LH trakice su uvijek pozitivne, samo ovisi o tome koliko testna crta bude tamna i prema tome se određuje ovulacija :)

Odnosno pozitivne su kada je testna tamnija od kontrolne.

Super hope ,koja divna i jaka crtica na 10 dpo, obično su tad puno blijeđe… Možda su blizanci 🤭😃❤️

I ja sam ovaj ciklus imala noge u zraku 😋 a folnu pijem sad će biti godina dana ( krenula od prosle trudnoće, nastavila nakon spontanog) uz ljetnu pauzu.
    I mi smo imali peh sa koronom u 3 mjeseca dva puta, onda jedna biokemijska, prosli mjesec nisam ulovila pik… Sad sam u fazi čekanja 🤔

Meni je caj jedno 4 5 dana bila tamnija od kontrolne….tako da neman pojma zasto ni kako,al crtica je tu….blizanciiii??????nemoj me zezat,nikako ne…..😵😵😵😵

Pa kad ti je već tako jaka crta na 10 dpo ❤️😋

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mareeeee3112
    17. Ožujak 2022. 11:10

Hope čestitam 😍kakvi su ti simptomi bili 8 ..9 i 10 dan ?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• mmmm1
    17. Ožujak 2022. 11:19

Hope1 cestitaaaam🎉🎉🎉

J_Lo
    17. Ožujak 2022. 11:33

Hope1

Curke hvala Vam od ❤ svima na podrski,cestitkama savjetima.predivno je imat takvu podrsku sq osobama koje razumiju kroz sta sve prolazimo.i kada je tesko nekad prava rijec puno pomaze…😘😘a opet kad su lijepe vijesti predivno je vidijeti kako se sve vesele.

Čestitam 

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

tealitas
    17. Ožujak 2022. 11:45

Hope1

Curke hvala Vam od ❤ svima na podrski,cestitkama savjetima.predivno je imat takvu podrsku sq osobama koje razumiju kroz sta sve prolazimo.i kada je tesko nekad prava rijec puno pomaze…😘😘a opet kad su lijepe vijesti predivno je vidijeti kako se sve vesele.

Ajme čestitam prekrasan testić na 10 dan.
    Hihihi I mene zanima jesi imala kakve simptome

Kejsy budem se potrudila češće biti sa vama ,al znaš kako je kada krene onda krene sve po redu nizbrdo. Malo me psiha zezala ovih dana ali nedam se ja kažu da te sve nedaće ojačaju , glavu gore i pozitivne misli. hahhaha

• Hope1
    17. Ožujak 2022. 11:57

Mare3112

Hope čestitam 😍kakvi su ti simptomi bili 8 ..9 i 10 dan ?

Onako malo bockanje u donjem dijelu trbuha i malo kriza...i to smeđarenje 2 dana.

[/url

• Hope1
    17. Ožujak 2022. 12:21

Samo polako....sad cekamo 7 tjedana da se narucimo god ginica pa da vidimo srceko.a do onda neka bude sve ok...

[/url

Tinchy09
    17. Ožujak 2022. 12:36

Hope cestitke!!  Ovo je prava pravcata crta! 🥰🥰 nek je skolska i dosadna! 

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

buhtlica23
    17. Ožujak 2022. 14:28

Hope čestitaaam, neka bude školska !!!

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• caro22
    17. Ožujak 2022. 14:29

Pozdrav cure.
    Citam vas evo vec neko vrijeme i odlucila sam se pridruziti vama i ispricati moju situaciju. 
    Ciklusi su mi uglavnom redovni 28-29 dana. Zadnja menstruacija je bila 24.02. A plodni dani od 05.  Do 12.03 , a ovulacija je bila 10.03. Mi smo pokrili sve dane i sve sam upisivala u svoj kalendarr. Sad me zanima dal je ijedna od vas imala blage grceve nakon ovulacije,ja ih imam vec nekoliko dana kao da trebam dobiti,a nikada mi ne dode ranije. Iduca m (ne) treba doci 24.03. Trenutno me jako bole grudi sa strane,vise prema pazuhu,glavobolju imam vec 3 dana,malo mi je muka ali ne previse,a danas kad sam isla na wc sam primjetila na papiru neki svijetlo svijetlo rozi iscjedak. Tek mi je 7 daana poslje ovulacije i ne znam sta da mislim vise. Ako netko ima slicna iskustva nadam se da ce odgovoriti,jer je za testic prerano.
    Svima vama koji se trudite zelim puno puno srece i ➕ ovaj mjesec😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.