Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marićka
    17. Ožujak 2022. 14:48

Hope čestitam!!!  baš me razvesele ti plusići! Neka bude uredna i školska...

Keysi meni se u zadnjem ciklusu 2-3 dana prije M cerviks podigao, ali ja nisam imala niti jedan simptom... Ovo tvoje je ipak malo drugačije, možda je implatacija u pitanju?
    Ja cerviks sada pratim čisto zbog ovulacije, jer kako sam čitala, nakon O više nije nekakav pokazatelj, jer se nekim ženama cerviks digne tek nakon par tjedana trudnoće, tako da nas niski cerviks ne smije obeshrabriti 

• Trakica.....
    17. Ožujak 2022. 15:01

Dobar dan drage cure. Pratim vas već dugo i ovo je prvi put da pisem ista na bilo kakvom forumu ikad. Super ste sve stvarno i vidim bas da ste jedne drugima prava podrska. Imam sincica od dvije godine koji je dosao odmah prvi ciklus kad smo se dogovorili da radimo na bebi. Od rujna prosle godine radimo na novoj bebi i do sada nista, osim spontanog pobacaja u 12-om mj od 6 tjedana. Bas me je to sve jako ubediralo. Ovaj ciklus sam se max nadala i evo danas opet dobila. Jednostavno padnem u neko stanje, da mislim da ni nece nikad bit nova beba. Neznam dali se i vama to tako dodgodi da bas potonete. Imam osjecaj sto se vise nadam, da se svaki put vise razocaram:(((

baarbaraa34
    17. Ožujak 2022. 15:43

Hope cestitke!! Nek je uredna, mirna i skolska!😁 Nemoj nam jos otic, pisi nam izvješća!
    Keysi ja se nikak ne kuzim u bazalnu, a ni u polozaj cerviksa, al svedno mi tvoj post mirisi na trudnicku prasinu💫 A i testici stigli😁 Kad bi mogla piskit?!
    Loza i buhtlica pa vi ste u mom komsiluku 😁 Buhtlice gdje si ti u Osijeku?

• caro22
    17. Ožujak 2022. 15:55

Kejsy  ❄️ ☃️

caro22

Pozdrav cure.
    Citam vas evo vec neko vrijeme i odlucila sam se pridruziti vama i ispricati moju situaciju.
    Ciklusi su mi uglavnom redovni 28-29 dana. Zadnja menstruacija je bila 24.02. A plodni dani od 05. Do 12.03 , a ovulacija je bila 10.03. Mi smo pokrili sve dane i sve sam upisivala u svoj kalendarr. Sad me zanima dal je ijedna od vas imala blage grceve nakon ovulacije,ja ih imam vec nekoliko dana kao da trebam dobiti,a nikada mi ne dode ranije. Iduca m (ne) treba doci 24.03. Trenutno me jako bole grudi sa strane,vise prema pazuhu,glavobolju imam vec 3 dana,malo mi je muka ali ne previse,a danas kad sam isla na wc sam primjetila na papiru neki svijetlo svijetlo rozi iscjedak. Tek mi je 7 daana poslje ovulacije i ne znam sta da mislim vise. Ako netko ima slicna iskustva nadam se da ce odgovoriti,jer je za testic prerano.
    Svima vama koji se trudite zelim puno puno srece i ➕ ovaj mjesec😊😊

Dobro nam dosla 🥰 Kako vidim iz ovog sto pises brzo se ti selis na zimske bebice. Mozes ti za 3 dana uraditi testic (samo testic mora biti onaj od 10mlU/ml i zaobidji ako mozes clearblue nisu pouzdani, kupi bilo koji ovako osjetljiv a da su crtice crvene boje) . Stavljam te na listu sa nama pa da odbrojavamo do testica. Malo pipazi ako mozes samo da ne dizes nesto tesko ili da se ne preforsiras ako vjezbas, ovo lici na implantaciju, pa nemoj forsirati previse organizam, neka on se fokusira na bitna zbivanja

Hvala i puno hvala na odgovoru😊
    Iskreno se nadam da ce biti sve uredu i da ce testic pokazat pozitivno. A koji test je najbolje napraviti po tvome misljenju?
    Pripazit cu definitivno hvala puno❤

• caro22
    17. Ožujak 2022. 16:34

Kejsy  ❄️ ☃️

caro22

Kejsy ❄️ ☃️

caro22

Pozdrav cure.
    Citam vas evo vec neko vrijeme i odlucila sam se pridruziti vama i ispricati moju situaciju.
    Ciklusi su mi uglavnom redovni 28-29 dana. Zadnja menstruacija je bila 24.02. A plodni dani od 05. Do 12.03 , a ovulacija je bila 10.03. Mi smo pokrili sve dane i sve sam upisivala u svoj kalendarr. Sad me zanima dal je ijedna od vas imala blage grceve nakon ovulacije,ja ih imam vec nekoliko dana kao da trebam dobiti,a nikada mi ne dode ranije. Iduca m (ne) treba doci 24.03. Trenutno me jako bole grudi sa strane,vise prema pazuhu,glavobolju imam vec 3 dana,malo mi je muka ali ne previse,a danas kad sam isla na wc samdizes nesto tesko ili da se ne preforsiras ako vjezbas, ovo lici na implantaciju, pa nemoj forsirati previse organizam, neka on se fokusira na bitna zbivanja

Hvala i puno hvala na odgovoru😊
    Iskreno se nadam da ce biti sve uredu i da ce testic pokazat pozitivno. A koji test je najbolje napraviti po tvome misljenju?
    Pripazit cu definitivno hvala puno❤

Pa meni je najpouzdaniji gravignost ultra https://ibb.co/qsYRpZV
    nekad ih negde ima i u DM-u. Ali u svakom slucaju u ljekarni pitas z atest od 10 mlU/ml osjetljivosti i da ima crvene boje crtice, i u glavnom su prilicno pouzdani. Ovu su isto koliko citam iskustva pouzdani samo nemam pojma od koliko su osjetljivosti https://www.mueller.de/p/duchesse-digital-schwangerschaftstest-2133966/

Cula sam za taj gravignost ultra da je dosta pouzdan za rano otkrivanje. Nadam se da cu ga pronaci u ljekarnoj jer ovdije gdje zivim nazalost nema dm-a. U svakom slucaju probati cu naci pa napravim za 3 dana. Sve javljam i drzim 🤞 svima ostalima za ➕

• Hope1
    17. Ožujak 2022. 16:37

Kejsy  ❄️ ☃️

Hope1

Ella..29..

Hope1

Nadam se da se uskoro sve micemo sa ovog popisa u iscekivanju,i da se prebacujemo u zimske bebe…..ja pronasla test za trudnocu od proslog ciklusa i mislim si dal da radim ili ne.instalirala sam si nivu app za ciklus jer u ovom sto sam imala nesto mi se poremetilo,po novom vjestica bi trebala doc za 7 dana al posto meni nisu uredni ciklusi moze bit da dođe za koji dan prije …i tako ja pisnem ujutro test kad ono 😮😮😮😮😮😮 ,test u poveznici…neznam dal je moguce da je pogresan l…🤔🤔🤔
    Mare3212 nadam se da ce uskoro biti opravdana ova povisena temperaturica….🤞

https://ibb.co/kBDvt4m

Jutro žene!
    Hope,čestitam! Pa ovo se vidi iz aviona 🤗🤗🤗🤗

Ma znam,samo se nadam da ne moze biti lazno pozitivan 😕

Lazno pozitivan moze biti samo ako je evaporacijska, ali ovo definitivno nije evaporacijska ili ako si koristila stopericu sto nisi i tako.. Ovo sigurno nije lazno pozitivno. 🥰 ovo je bassss pozizivan testic 🥰

Hvala dragaaaa ❤❤❤ iako si stavila 👶🏼👶🏼 ja se nadam da bude samo jedan 👶🏼.Al od muza baka ima brate blizance tako da svasta je moguce i dobrodoslo al opet 🙈🙈

[/url

• Hope1
    17. Ožujak 2022. 16:42

baarbaraa34

Hope cestitke!! Nek je uredna, mirna i skolska!😁 Nemoj nam jos otic, pisi nam izvješća!
    Keysi ja se nikak ne kuzim u bazalnu, a ni u polozaj cerviksa, al svedno mi tvoj post mirisi na trudnicku prasinu💫 A i testici stigli😁 Kad bi mogla piskit?!
    Loza i buhtlica pa vi ste u mom komsiluku 😁 Buhtlice gdje si ti u Osijeku?

Budem naravno,kako ste vi bile uz mene ,nebi bilo u redu da samo odem i zaboravim na ovu divnu grupu....tako da ostajem 😊

[/url

Missy87
    17. Ožujak 2022. 16:46

Danas nam je 9DC,.od sutra nam krecu plodni dani.. Mislite da treba krenuti ili da idem sa pracenjem LH trakice pa kad potamni crtica? 

❤️🙏🏻

• Incognito27
    17. Ožujak 2022. 17:48

Pozdrav cure! Nova sam ovdje pa se ispricavam na poduzem postu. Muz i ja smo odlucili ponovo pokusati obzirom da je prva trudnoca 2019. zavrsila u 22. tt zbog multiplih malformacija-prirodan porod, ne bih pozeljela ni najgorem neprijatelju. Sve napravljene pretrage su u redu. Nikad nisam pratila ovulaciju, ciklusi su 29-32 dana. Zadnja vjestica je bila 19.-25.02. Nezasticeni spolni odnos smo imali 8. i 11.3. Muz je cesto na terenu pa ga ne mogu cesce uhvatit 
    12.3. sam imala nekakav smeckasti iscjedak, na papiru samo. Mozda 3 puta tijekom dana. Navecer zakurila 37,7. Dan poslije bez temperature, ali me nos od onda muci. Umorna sam, jedva drzim oci otvorene, peku me stalno, a stolica je zadnja 2 dana meksa nego inace. Vrtim film u glavi, u prvoj trudnoci sam isto imala problema s nosom i stolicom.. Ima li nade za kakav plusic? Nikako docekati 21. za testiranje. Drzim fige svima koji cekaju pozitivu 

• bellanaa
    17. Ožujak 2022. 18:06

Hope1 iskrene čestitke, neka bude najdosadnija i školska ♥️

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.