Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Incognito27
    17. Ožujak 2022. 18:54

Kejsy  ❄️ ☃️

Incognito27

Pozdrav cure! Nova sam ovdje pa se ispricavam na poduzem postu. Muz i ja smo odlucili ponovo pokusati obzirom da je prva trudnoca 2019. zavrsila u 22. tt zbog multiplih malformacija-prirodan porod, ne bih pozeljela ni najgorem neprijatelju. Sve napravljene pretrage su u redu. Nikad nisam pratila ovulaciju, ciklusi su 29-32 dana. Zadnja vjestica je bila 19.-25.02. Nezasticeni spolni odnos smo imali 8. i 11.3. Muz je cesto na terenu pa ga ne mogu cesce uhvatit
    12.3. sam imala nekakav smeckasti iscjedak, na papiru samo. Mozda 3 puta tijekom dana. Navecer zakurila 37,7. Dan poslije bez temperature, ali me nos od onda muci. Umorna sam, jedva drzim oci otvorene, peku me stalno, a stolica je zadnja 2 dana meksa nego inace. Vrtim film u glavi, u prvoj trudnoci sam isto imala problema s nosom i stolicom.. Ima li nade za kakav plusic? Nikako docekati 21. za testiranje. Drzim fige svima koji cekaju pozitivu

Dobro nam dosla i meni se cini da ti brzo ides na trudnicke teme. Ovo nam je neki basss sretan dan pun finih simptoma. Zao mi je sto si to sve prosla u prvoj trudnoci, ali sad samo hrabro i neka bude sve u najboljem redu u narednoj trudnoci. Kako kazes da si imala smedji iscjedak 12.03. ti mozes uraditi test i sutra bez problema. Jer taj iscjedak je najvjerovatnie povezan sa implantacijom, a vec 3-4 dana nakon implantacije test moze pokazati pozitivno. Sretno nadam se da vec sutra vidimo tvoj pozitivan testic.

Nemam neka prevelika ocekivanja da nebi ostala razocarana. Sve mi ovo sada vuce na dobru prehladu, a kazem, kad vratim film u glavi-imala sam i tada slicne simptome. Test ceka u kupaoni pa cu ga ujutro onda napraviti. Drzite fige i javim rezultate 

mare2805
    17. Ožujak 2022. 19:34

Curkee pitanje, imam i jučer i danas temperaturu i po danu..jučer 37.3 danas 37.5., jel to normalno da je povećana temperatura i preko dana? 🤔

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

Loza 💙😇
    17. Ožujak 2022. 21:28

Siri 🐾

Eh nisam vam ispričala dogodovštinu dana. Ali kao uvod moram reć da sam nakon ulovljenog pika i posuđene 3 trakice od seke išla isti dan naručivat zalihe (nemam pojma zašto jer si već zadnja 3 ciklusa govorim da je to zadnji 😂😂😂 ) i tako je wondfo imao neku akciju i ajd uzela ja 100 komada LH za nekih 90-ak kuna. I vidim ja danas da je datum dolaska do 1.4 reko super,taman će M završit i spremna sam za novi ciklus,kad meni stiže mail danas da imaju akciju i tu je pošlo sve nizbrdo 😂😂😂 ukratko uzela sam još 200 komada za cca 170kn i tako sam sa nula u roku 5 dana skočila na 300.. najbolje obavljen šoping u 3 minute,ako i toliko 😅

Hahahaha, sad ćeš otvorit biznis sa trakicama 😁 jedva čekam da ih počneš dijelit/prodavat za koji dan 🤭🤭

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

buhtlica23
    17. Ožujak 2022. 22:18

baarbaraa34

Hope cestitke!! Nek je uredna, mirna i skolska!😁 Nemoj nam jos otic, pisi nam izvješća!
    Keysi ja se nikak ne kuzim u bazalnu, a ni u polozaj cerviksa, al svedno mi tvoj post mirisi na trudnicku prasinu💫 A i testici stigli😁 Kad bi mogla piskit?!
    Loza i buhtlica pa vi ste u mom komsiluku 😁 Buhtlice gdje si ti u Osijeku?

E ja ti vise nisam u Os, udala se pa osla u prigradsko naselje 🤣🤭 inace sam sa Sjenjaka, ti isto iz Os?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

baarbaraa34
    17. Ožujak 2022. 22:30

buhtlica23

E ja ti vise nisam u Os, udala se pa osla u prigradsko naselje 🤣🤭 inace sam sa Sjenjaka, ti isto iz Os?

Inace sam iz Slavonskog Broda, ali se zbog faksa preselila u Os 2005 i ostala😊 Sad smo u Njem. 5 godina, a u Os smo u ulici pored Mirovinskog, u krugu Stuca. Eto, susjede, sta da ti kazem!😄 A sad si Visnjevac il tako nesto?

lil_me
    17. Ožujak 2022. 23:18

Kejsy  ❄️ ☃️

Hope1

Kejsy ❄️ ☃️

Hope1

Ella..29..

Hope1

Nadam se da se uskoro sve micemo sa ovog popisa u iscekivanju,i da se prebacujemo u zimske bebe…..ja pronasla test za trudnocu od proslog ciklusa i mislim si dal da radim ili ne.instalirala sam si nivu app za ciklus jer u ovom sto sam imala nesto mi se poremetilo,po novom vjestica bi trebala doc za 7 dana al posto meni nisu uredni ciklusi moze bit da dođe za koji dan prije …i tako ja pisnem ujutro test kad ono 😮😮😮😮😮😮 ,test u poveznici…neznam dal je moguce da je pogresan l…🤔🤔🤔
    Mare3212 nadam se da ce uskoro biti opravdana ova povisena temperaturica….🤞

https://ibb.co/kBDvt4m

Jutro žene!
    Hope,čestitam! Pa ovo se vidi iz aviona 🤗🤗🤗🤗

Ma znam,samo se nadam da ne moze biti lazno pozitivan 😕

Lazno pozitivan moze biti samo ako je evaporacijska, ali ovo definitivno nije evaporacijska ili ako si koristila stopericu sto nisi i tako.. Ovo sigurno nije lazno pozitivno. 🥰 ovo je bassss pozizivan testic 🥰

Hvala dragaaaa ❤❤❤ iako si stavila 👶🏼👶🏼 ja se nadam da bude samo jedan 👶🏼.Al od muza baka ima brate blizance tako da svasta je moguce i dobrodoslo al opet 🙈🙈

Za blizance vise raste mogucnost ako ima blizanaca u porodici sa zenske strane. Sa muske bas i ne. Ma sta god bude neka samo bude sv eok i da bude uredna trudnoca, sve ostalo je manji problem.. 🤗

Blizanačka trudnoća je tatin gen :)

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• mmmm1
    17. Ožujak 2022. 23:52

Siri 🐾

Eh nisam vam ispričala dogodovštinu dana. Ali kao uvod moram reć da sam nakon ulovljenog pika i posuđene 3 trakice od seke išla isti dan naručivat zalihe (nemam pojma zašto jer si već zadnja 3 ciklusa govorim da je to zadnji 😂😂😂 ) i tako je wondfo imao neku akciju i ajd uzela ja 100 komada LH za nekih 90-ak kuna. I vidim ja danas da je datum dolaska do 1.4 reko super,taman će M završit i spremna sam za novi ciklus,kad meni stiže mail danas da imaju akciju i tu je pošlo sve nizbrdo 😂😂😂 ukratko uzela sam još 200 komada za cca 170kn i tako sam sa nula u roku 5 dana skočila na 300.. najbolje obavljen šoping u 3 minute,ako i toliko 😅

Imate link stranice mozdaa?

Haleigh0302
    18. Ožujak 2022. 06:09

mmmm1 blizanacka trudnoća nije i ne moze biti tatin gen, s obzirom da tata NE ovulira, tako da s te strane postoji samo čista slučajnost  😁 😅 eventualno tata moze prenjeti gen sa svoje majke na svoju kcer (ali koliko se sjecam s predavanja ni to nije dokazano) 

Sretan petak svima 🥰

🧞‍♀️31
    🧞‍♂️32
    Missed ab. 11tt 💔
    Gynositol
    OTP 24.3. 👧🏼💗

• Incognito27
    18. Ožujak 2022. 07:03

https://ibb.co/HD17z7H

Napravljen test za rano utvrdivanje, negativan 
    Koliko da pricekam jos? M ne ocekujem 21.03.

lil_me
    18. Ožujak 2022. 07:29

Haleigh0302

mmmm1 blizanacka trudnoća nije i ne moze biti tatin gen, s obzirom da tata NE ovulira, tako da s te strane postoji samo čista slučajnost 😁 😅 eventualno tata moze prenjeti gen sa svoje majke na svoju kcer (ali koliko se sjecam s predavanja ni to nije dokazano)

Sretan petak svima 🥰

Tata prenosi gen, da. 
    Čiji je to gen nego tatin?

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.