mmmm1 blizanacka trudnoća nije i ne moze biti tatin gen, s obzirom da tata NE ovulira, tako da s te strane postoji samo čista slučajnost 😁 😅 eventualno tata moze prenjeti gen sa svoje majke na svoju kcer (ali koliko se sjecam s predavanja ni to nije dokazano)
Sretan petak svima 🥰
Tata prenosi gen, da.
Čiji je to gen nego tatin?
Prenosi svoj gen blizanca, njegovu generaciju preskače..
Nema veze s ovulacijom...
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
mmmm1 blizanacka trudnoća nije i ne moze biti tatin gen, s obzirom da tata NE ovulira, tako da s te strane postoji samo čista slučajnost 😁 😅 eventualno tata moze prenjeti gen sa svoje majke na svoju kcer (ali koliko se sjecam s predavanja ni to nije dokazano)
Sretan petak svima 🥰
Tata prenosi gen, da.
Prenosi svoj gen blizanca, njegovu generaciju preskače..
Nema veze s ovulacijom…
Na drugoj sam temi, procitam ovo i jednostavno sam morala pitat kako nema veze s ovulacijom? Da li znas da dvojajcani blizanci nastaju zato jer zena ponekad ima dva folikula i oslobode se dvije jajne stanice iz njih? To nema nikakve veze sa muskarcem
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Dobro jutro :)
Incognito onda napravi test još tada, za par dana :) ne brini, situacija se može promijeniti svaki čas :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sretan petak svima 🥰
Tata prenosi gen, da.
Moj partner genetski ne može utjecati na MENE tj. da ovuliram dvije jajne stanice i opcenito na njihovo "ponašanje". Biološki je jednostavno nemoguće. Eventualno može na na našu kcer, tj. njoj prenesti gen koji je pak on stekao od ženskih članova svojih krvnih srodnika.
🧞♀️31
🧞♂️32
Missed ab. 11tt 💔
Gynositol
OTP 24.3. 👧🏼💗
Kod mene krvarenje staje, počeli smo sa dodacima prehrani oboje, možda i pokrijemo odmah ovaj ciklus, ali se ne nadam previse 🤞
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Siri eto stojim u redu za tvoje popljuvane trakice, totalno sam si zamislila tu sliku hahaha :D
Bellana žao mi je zbog spontanog... brz oporavak ti želim i da sljedeći put bude čim prije i da sve bude u redu :)
meni je tako tužno što ovdje u jako puno potpisa stoje spontani i biokemijske, pojma nisam imala dok nisam došla ovdje kako se to često događa....
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Ajme sad je počela rasprava o blizancima i prenošenju gena. Točan odgovor po istraživanju je i muškarac i žena. Sa ženske strane ako je bilo blizanaca,moguća je veća šansa u narednom koljenu za blizance,medutim mod muškaraca se gen hiperovulacije prenosi na način recimo žena koja ima taj gen hiperovulacije je rodila samo sinove i jedan od njih je dobio taj gen hiperovulacije i ako on u budućnosti ima kćer,moguće je da s njegove strane povuče takoder taj gen. Odnosno kod njega se taj gen vidi tek kada on kao nositelj bude djed. Dakle s obje strane je moguće povući taj gen (ako pričamo isključivo o prirodnom začeću i genetici bez uplitanja u metode MPO i hormona i svega),meni je svejedno jer su s mamine i tatine strane bili dvojajčani blizanci,a ja sam imala duplu ovulaciju u ranijoj mladosti tako da 🤷♀️
Upravo tako :) pokušala sam ukratko objasnit da potencijalna blizanacka trudnoca od Hope nema veze s činjenicom da je muž možda nositelj tog gena 😁
🧞♀️31
🧞♂️32
Missed ab. 11tt 💔
Gynositol
OTP 24.3. 👧🏼💗
Siri eto stojim u redu za tvoje popljuvane trakice, totalno sam si zamislila tu sliku hahaha :D
Bellana žao mi je zbog spontanog… brz oporavak ti želim i da sljedeći put bude čim prije i da sve bude u redu :)
meni je tako tužno što ovdje u jako puno potpisa stoje spontani i biokemijske, pojma nisam imala dok nisam došla ovdje kako se to često događa….
Može ja se uopće neću žaliti,samo bi najbolji scenarij bio da niti jednu ne potrošim pa imam 300 komada za prosljeđivanje 😂😂😂
eeee baš, to si dobro rekla :D mantramo tako :)
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Bellana žao mi je zbog spontanog… brz oporavak ti želim i da sljedeći put bude čim prije i da sve bude u redu :)
meni je tako tužno što ovdje u jako puno potpisa stoje spontani i biokemijske, pojma nisam imala dok nisam došla ovdje kako se to često događa….
Može ja se uopće neću žaliti,samo bi najbolji scenarij bio da niti jednu ne potrošim pa imam 300 komada za prosljeđivanje 😂😂😂
eeee baš, to si dobro rekla :D mantramo tako :)
Uuuu pa i ti si već na 3DPO 😱😱😱 još malo i kod tebe plusić 🙈 tebe ćemo preskakat za slanje LH 😛🙊
ma nismo mi ni pokrivali ništa ovaj ciklus, nisam htjela. Al sam control freak pa sam piškila trakice čisto da mi vrijeme brže prođe i da znam kad će mi doć menga :D od sljedećeg ćemo ciklusa možda pokušati...
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Bok cure, kako ste? Pratim vas već par dana i odlučila sam se javiti i priključiti.
Bila sam aktivna članica foruma 2019. i 2020. Moja 'povijest' je takva da sam imala spontani pobačaj u 15.tt, ubrzo nakon toga ostala sam ponovno trudna i ta je trudnoća rezultirala mojom sada jednogodišnjom bebom <3.
Suprug i ja smo ovaj mjesec odlučili prestati se štititi...što znači da smo spremni za baby n2.
Meni su ciklusi dosta šaroliki, valjda zato jer još uvijek puno dojim, pa ćemo vidjeti kako če nam ići svima na grupi želim puno sreće u lovu na plusiće...
Sortiraj odgovore
Najstariji