Ti imas menstruaciju sad ili? Ili si imala krvarenje, pokusavam da skuzim to prije: dva dana.. Kad (ne) ocekujes sledecu menstruaciju? Iskreno mozda ti nista i ne treba, nisu uvjek suplementi dobro. Redovne bar umjerene aktivnosti, zdrava is
Imam 24 godine.
Menstruacija je kasnila 7 dana, uradila dva testa na trudnocu, bila pozitivna, beta HCG 19.01
Trenutno sam u Njemačkoj, moja doktorica je na bolovanju pa me je primio neki drugi doktor Nijemac, užasno odvratan i arogantan. Ništa mi nije htio objasnit.
Samo mi je rekao, da je to "rani" spontani i da ce izaci samo od sebe.
U utorak sam vadila betu, a u srijedu prokrvarila.
Kao mjesecnica, ustvari i jest M.
Nisam pila folnu kiselinu, obavezno cu kupit.
Nisam se posavjetovala s ginekologom, pokušali smo pa ako se desi, ali nisam nikad prije cula za biokemijsku trudnocu. Pa ssm bila uzasno zbunjena i preplasena.
Hvala puno sa savjetima ❤️🌺
Ma bez brige samo ti pij folnu i da znas da jako puno urednih trudnoca se desi ba sciklus iza biohemiske. Sretno . Biohemiske nekad se nije znalo da postoje dok zene nisu pocele da rade kucne testove na rudnocu koji su jako osjetljivi tipa 10mlU/ml. Bitno da ti nemas nekih drugih problemcica. A zelim ti da sve ovo ostane iza tebe sto prije. Nemoj puno da se opterecujes, organizam u glavnom odbaci trudnocu ako ona ne moez da se razvija, pa nekao je biohemiska najbezbolnija (fizicki) i nema nekog oporavka ili potrebnog cekanja da se radi ponovo na bebici ❤️ Zelim ti da ti sledeca trudnoca bude savrsena, i da se desi vec ovaj ciklus. Pisi ako imas jos pitanja. Ili bilo sta…
Hvala puno na savjetima, baš si ❤️
Apsolutno se slazem s tobom, da je ovako puno bezbolnije
( fizicki a i psihicki ) jer je sve na pocetku.
Želim ti sve najbolje ❤️💋🌹
Večer svima. Evo da vam javim da mi je stigao nazal krvi. Mjesec dana sam pila eutyrox od 25 mg. Tsh mi je bio 6.04 a sada je 3.14. T3 i T4 mi je uredu koliko vidim ali evo stavljam nalaz da mi potvrdite dali je sve dobro. Hvala Vam unaprije i sretno svim borilicama.
Stavit ću sliku ispod jer mi ovako nešto ne ucitava
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Ne želi mi ucitati sliku :(
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
✨✨✨
https://ibb.co/xDMpb9g
Evo slikica :)
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
✨✨✨
https://ibb.co/xDMpb9g
Evo slikica :)
Ma super eto tebe jako brzo na super TSH . Sad lov na ovulaciju i sretnoooo 🤞
Daa bas sam sretna sada,bila sam jako zabrinuta ali kada sam vidjela nalaz laknulo mi je hehe trakice ce u ponedjeljak doći pa krecemo u nove pobjede. Hehe hvala takođeer 😊😊
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
✨✨✨
Hojla.. evo mene napokon 🤣🤣
Kejsy možeš me prepravit na listi i staviti 07.04. Za ne dobiti.
. jer eto ja danas dobila i to dosta ranije 😪 na 26dc. Ali nema veze idemo dalje.. sad bar mogu ici vaditi krv u ponedjeljak 😀.. dio briseva mi je stiglo i sve ok ostatak ce za 3tj..
Bome ste aktivne .. jedva pohvatala sve stranice 🤣
Curke koje ste dobile M ..sad samo naprijed jako i hrabro.. iduća vještica da ne đođe 🥰
Curke koje lovite upravo ovulaciju... želim vam puno kvalitetne akcije i da krenemo u odbrojavanje 🥰🥰
Čestitam i na plusićima želim vam mirnu i školsku trudnoću ❤
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Večer svima. Evo da vam javim da mi je stigao nazal krvi. Mjesec dana sam pila eutyrox od 25 mg. Tsh mi je bio 6.04 a sada je 3.14. T3 i T4 mi je uredu koliko vidim ali evo stavljam nalaz da mi potvrdite dali je sve dobro. Hvala Vam unaprije i sretno svim borilicama.
Ja sam imala sad ths 6.14 bila u bolnici i rekla mi je doktorica da to nije za liječenje...i da reagansi u domovima zdravlja su drugačiji nego po bolnicama i da mogu pokazat više nego što zapravo jest... i dobro evo da me nisu kljukali tabletama ths uredan nakon 2 tj ... očito je stres reagirao na ths .... ugl rado bi poslala sliku lh trakice jučer mi je T bio još jači i sve smo pokrili pa ćemo probat i danas pokrit ali neznam kako da posaljem
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam imala sad ths 6.14 bila u bolnici i rekla mi je doktorica da to nije za liječenje…i da reagansi u domovima zdravlja su drugačiji nego po bolnicama i da mogu pokazat više nego što zapravo jest… i dobro evo da me nisu kljukali tabletama ths uredan nakon 2 tj … očito je stres reagirao na ths …. ugl rado bi poslala sliku lh trakice jučer mi je T bio još jači i sve smo pokrili pa ćemo probat i danas pokrit ali neznam kako da posaljem
Ja upise u google jpg to forum ,uploadas sliku i ovdje kopiras link koji di iskoci..
[/url
Hojla.. evo mene napokon 🤣🤣
Kejsy možeš me prepravit na listi i staviti 07.04. Za ne dobiti.
. jer eto ja danas dobila i to dosta ranije 😪 na 26dc. Ali nema veze idemo dalje.. sad bar mogu ici vaditi krv u ponedjeljak 😀.. dio briseva mi je stiglo i sve ok ostatak ce za 3tj..
Bome ste aktivne .. jedva pohvatala sve stranice 🤣
Curke koje ste dobile M ..sad samo naprijed jako i hrabro.. iduća vještica da ne đođe 🥰
Curke koje lovite upravo ovulaciju… želim vam puno kvalitetne akcije i da krenemo u odbrojavanje 🥰🥰
Čestitam i na plusićima želim vam mirnu i školsku trudnoću ❤
Zelim ti da sve pretrage budu super. Ti ides na humanu ovaj ciklus ili? Gledam potpis pa u svakom slucaju neka svi nalazi budu super pa u nove pobjede.
Mi smo u lovu na ovulaciju, nadam se da bude plusic, ali ako i ne ovaj ciklus, onda se bar rjesim polipa. I sto je super pored svega da nam je svaki ciklus sve zanimljiviji… valjda kako stize proljece i nama raspolozenje sve bolje. Ovaj ciklus je najopusteniji, mozda bas bude fin testic za 15-ak dana
A dobila sam uputnicu.sad moram sve obaviti i čekati da dobijem termin za prve konzultacije . Pa da znam onda šta dalje.. ali to ne znači da neću pokušavati dalje i ovako 🥰 možda baš uspije 🥰 sretan ti Lov i nek se mrvica ulovi 🥰🥰🥰 kad je najopuštenije bude on i plusić.. a nekad je teško se opustiti 🤣 znaci uskoro odbrojavamo 😍😍😍
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Kejsy, svaki dan Vas sve pratim tko je šta napisao al ti odgovaraš bas svakome i svakome možeš pomoći sa svojim znanjem o tome, bas kako je napisala napisala cura prije posta.
Prije nego šta sam došla u grupi nisam imala pojma o lh trakicama i o beti 😅
Meni je danas krenula menstruacija, skroz malo al nadam se da će se pojačati za dan/dva da se sve to iscisti kako treba ( ne želim ni pomišljati šta će se sve desiti ako se ne iscistim do kraja ) i nikakve bolove ne osjećam ( šta mi je čudno jer inače prvi i drugi dan sam uvijek bila pod tabletama koliko me trbuh znao boliti )
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧