https://ibb.co/B43HGjL
Saljem sliku svog smedarenja (ispricavam se gadljivijima) 😃
Sinoc mi je krenulo samo na obris, danas izgleda kao na slici, kako vam to izgleda? Ocekivala sam da ce do sad krenuti jace i da je pocetak menstruacije. Ali evo i dalje jako oskudno i bez tipičnih menstrualnih bolova u stomaku, primjetila sam jutros samo da sam imala glasne grceve kad sam se probudila ali bez menstrualne boli.. drugih simptoma nemam, osim sto sam stalno gladna 😅
Da ponovim pricu, tko nije uspio sve popratiti. Dva dana prije ocekivane vještice krenuo takoder oskudni svjetlo smeckasti obris koji je trajao kratko, napravila test sa clearblue sutradan i pokazao crticu za koju ne znam da li je evaporacijska, isti dan navece mi krene opet smedarenje i tad pomislim da je krece menstruacija i evo sutradan ujutro je slika koju sam gore stavila. 🌺
Jesi probala s nekim drugim testom? Držim ti 🤞🏻 da nije vještica 💌
Sinoc mi je krenulo samo na obris, danas izgleda kao na slici, kako vam to izgleda? Ocekivala sam da ce do sad krenuti jace i da je pocetak menstruacije. Ali evo i dalje jako oskudno i bez tipičnih menstrualnih bolova u stomaku, primjetila sam jutros samo da sam imala glasne grceve kad sam se probudila ali bez menstrualne boli.. drugih simptoma nemam, osim sto sam stalno gladna 😅
Da ponovim pricu, tko nije uspio sve popratiti. Dva dana prije ocekivane vještice krenuo takoder oskudni svjetlo smeckasti obris koji je trajao kratko, napravila test sa clearblue sutradan i pokazao crticu za koju ne znam da li je evaporacijska, isti dan navece mi krene opet smedarenje i tad pomislim da je krece menstruacija i evo sutradan ujutro je slika koju sam gore stavila. 🌺
Jesi probala s nekim drugim testom? Držim ti 🤞🏻 da nije vještica 💌
Nisam probala s drugim, sutra ujutro cu, nisam htjela namjerno danas jer mi je krenuo taj smeckasti iscjedak pa sam si ostavila danas vremena da vidim hoce li preci u pravu menstruaciju, zasad jos nije 🤞 hvala na lijepim zeljama 😚 takoder isto tebi zelim, nekako imam dobar predosjećaj 🥰 ma ni ne vrijedi raditi test prije ocekivane al kad smo nestrpljive 😅
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Meni to ne izgleda kao početak M. Tj, mislila sam da je tamnije i da ima više.. tako da još ima nade, bar po meni 🤗🤗🤞🤞
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Još tjedan dana do odlučujućeg dana, poludit ću čekajući 😏
Cure, želim vam da je smeđkarenje i da za dan dva bude tamna crtica, svima koje čekaju isto želim tamnu crtu ♥️
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Cure moje! Eto meni danas 6dpo, unazad 3 dana imam bogati bijrleli iscjedak, ostaloo nista...prosli mjesec sam bas imala lijepe simptome, kada sam i ostala trudna, ali eto zavrsilo biokemijskom trudnocom...tada sam cak osjetila i zacece, na sam dan ovulacije, koje mi je trajalo preko noci, osjecaj koji nikada nisam dozivjela u zivotu...a sada nista...ne znam sto pogresno radim, pokrili smo sve dane i oboje smo zdravi...😭😭😭
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Cure moje! Eto meni danas 6dpo, unazad 3 dana imam bogati bijrleli iscjedak, ostaloo nista…prosli mjesec sam bas imala lijepe simptome, kada sam i ostala trudna, ali eto zavrsilo biokemijskom trudnocom…tada sam cak osjetila i zacece, na sam dan ovulacije, koje mi je trajalo preko noci, osjecaj koji nikada nisam dozivjela u zivotu…a sada nista…ne znam sto pogresno radim, pokrili smo sve dane i oboje smo zdravi…😭😭😭
Nemoj se obeshrabriti, ništa ne radiš pogrešno, za sve lijepo treba vremena, znaš kako kažu Ono što se čeka dugo bude najslađe.. Tako se i tvoja bebica priprema i čeka pravi trenutak. 🤗🤞
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Cure moje! Eto meni danas 6dpo, unazad 3 dana imam bogati bijrleli iscjedak, ostaloo nista…prosli mjesec sam bas imala lijepe simptome, kada sam i ostala trudna, ali eto zavrsilo biokemijskom trudnocom…tada sam cak osjetila i zacece, na sam dan ovulacije, koje mi je trajalo preko noci, osjecaj koji nikada nisam dozivjela u zivotu…a sada nista…ne znam sto pogresno radim, pokrili smo sve dane i oboje smo zdravi…😭😭😭
Nemoj se obeshrabriti, ništa ne radiš pogrešno, za sve lijepo treba vremena, znaš kako kažu Ono što se čeka dugo bude najslađe.. Tako se i tvoja bebica priprema i čeka pravi trenutak. 🤗🤞
Hvalla ti Ella! Nadam se uskoro, a prije svega bih voljela, da se smiri ova situacija u svijetu i to jako utjece na mene...nadam se najboljem
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Hvalla ti Ella! Nadam se uskoro, a prije svega bih voljela, da se smiri ova situacija u svijetu i to jako utjece na mene…nadam se najboljem
Ma ne vrijedi ti se živcirati oko toga, niti to može pomoći ikome niti promijeniti išta, samo sebi štetiš 😕
Najbolje da ne gledaš vijesti , opusti se i misli na sebe, svog dragog i budućnost.. najbitnije je da smo živi i zdravi , samo pozitiva 🙂
Svi imamo te krizne dane, pogotovo kada znaš da si se trudila i napravila sve kako treba, a M dođe ili test pokaže negativno, ali doći će i naše vrijeme. Svi ćemo dočekati ono što svim srcem želimo ☺️
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Dobro jutro cure,
Evo meni danas stigla M 😪
Baš sam se razočarala iskreno.
Valjda će bit bolje 😊.
Sljedeću ne očekujem 31.3. 🤞🏼
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Pozdrav, nova ovdje 😀
Decko i ja pokusavamo skoro godinu i po dana dobiti bebu pa nikako. Neki dan se odlucila raspitati za ivf metodu, provjeru neplodnosti moju i njegovu i ko za vrag M danas kasni vec 2 dana. Jucer i prekjucer lagani smedi iscjedak,skoro pa nista (uvijek M dolazi sa stilom na crvenom tepihu), grcevi za poluditi,a nema je. Prosla bila 2.2, ova trebala doc 28.2, inace u dan dode. Mislim pricekati vikend pa otici kupiti test 🤔 drzite fige 🤞
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Sortiraj odgovore
Najstariji