Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    01. Ožujak 2022. 16:36

Di ste cure 🤗
    Ja jos nisam dobila 😫 Vjerojatno je ginekolog pogriješio kad mi je rekao kad je ovulacija. Sad je proslo vec 18 dana od te "ovulacije" i menge jos nema. Kad vec nisam trudna, sa tim njegovim izracunom sam bar htjela znati kad cu tocno dobiti stvari, ali šipak. Mrzim kad mi kasni.🙄
    ---
    Btw cure iz BiH jeste ikad koristile prirodne vaginalete od Pahuljice? Firma je iz Bosne. Imaju svoju stranicu na Facebooku. Ja sam lani uzela jedno pakiranje i pomogle su mi kod upale. Nisu bas bile jeftine, oko 200 kn mislim. Na fejsu pišu iskustva zena koje su navodno ostale trudne nakon korištenja tih vaginaleta, pa zasto ne probati? 🤷🏼‍♀️
    ---
    Veliki pozdrav svima 💕☀️

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Ella..
    01. Ožujak 2022. 16:58

Kejsy  ❄️ ☃️

lady_dii

lady_dii

Kejsy ❄️ ☃️

lady_dii

https://ibb.co/JtSr1yr
    Evo :) moze li se otvorit?

Nakon koliko ti se pojavila ova crtica? Izvini meni ovo izgleda sivo kako je tebi kad gledas, plavo ili sivo? Ne mora da znaci da je evaporacijska, jer nekad jednostavno kamera ne moze da ulovi boju. nadam se da gresim, oni cesto pokazu evaporacijsku, smece nad smecem od testova, najgori testovi na zemalskoj kugli. Kupi neki drugi ziva bila. Ali koji ima crtice crvene boje, e tu nema zezancije. Eto vidjela si sliku mog testica, jedva da se nazire linija, nismaje ni mogla ufotkati bez filtera, ali ono sto sam mogla vidjeti je roza boja i tu nema greske. Za svaki slucaj ponovi. Za betu treba sacekati bar 14 dpo. 🤞 nadam se da test ne laze. 🤞🤞🤞🤞

Pojavila se nakon cca 3 min i tako je ostala. Hmm ja mislim da je plava ali sad vise nisam ni ja sigurna. Gdje kupujete testove i koje? Imam jos jedan s rozim crticama pa bi mogla njega sutra ujutro napraviti 🙂

I molim preporuku za test ako mi bude jos trebalo 😁 Ima li u mulleru dobrih a povoljnih?

Neko ti bude objasnio ko ima u blizini muller, ja ga nemam na zalost ali duchesse testovi koliko sam citala su dobri. Tako da samo gledaj koja im je osjetljivost. Ako imas blizu DM provjeti da li imaju Gravignost ultra (moj favorit defnitivno)

Ja sam koristila te iz mullera,  svaki test koji sam dosad radila je duchesse, zasad je svaki bio negativan haha (nazalost)   ali sad sam naručila s neta trakice 

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

_mateja_
    01. Ožujak 2022. 17:07

Kejsy  ❄️ ☃️

_mateja_

Kejsy ❄️ ☃️

_mateja_

Jutroo cure.. evo ja danas radila testic i negativan😞 to me bas rastuzilo jer sam bas bila sigurna da ce ovog puta biti pozitivan…alii nadu ne gubimo i idemoo dalje mozda vec iduci mjesec dode pozitivan🥰

Kad (ne) ocekujes vjesticu da stigne? Mozda je prerano za testic?

Trebala je doci jos 19.02i imam te grceve u jajnicima i iscjedak je bio dva dana(26-27.2) proziran sa smeckastim tragom i nakon toga blijedo rozi (28.2) i sada nesto malo bijeli… test je negativan, grudi povecane… inace ciklusi mi nisu redovni ali do sada jos nisam imala ovakve simptome🤷🏼‍♀️

Koji si test radila, mozda samo nije dovoljno osjetljiv? Sta znam ponovi ti sa nekim drugim testom. Mozda se i pokaze crtica. Samo ti ponovi sutra ili prekosutra, lako moguce da je bila kasna ovulacija, ako ti ciklusi nisu redovni. 🤞🍀

Radila sam clear sign taj jedini sam ulovila u dm-u, ponovit cu test kroz 2-3 dana.. ne zelim se previse nadat da se ne razocaram😆

👱‍♂️24 👩 21 🥰
    06.21 spontani u 14tt💔👼🏻🙏🏼🥺

Kamilica ♡
    01. Ožujak 2022. 17:09

Kejsy hvala ti na lijepim željama 🤗 i ja tebi zelim dobitni vec iduci ciklus 🤞🙏🤰
    Sto se vaginaleta tice, ja ih mrzim. Em mrzim dolje gurati bilo sta 😅, em mrzim to curenje naredni dan.🤦🏼‍♀️ Ali sam ih nazalost zbog tih kronicnih upala morala puno koristiti. Jer svaki put kad odem kod ginekologa imam upalu. Ove prirodne od pahuljice su mi stvarno pomogle, i prirodni je sastav, sto je najbitnije. 
    A ako utjecu na plodnost, nije na odmet. 🤷🏼‍♀️☺️
    Sto se pribiotika tice, pijem ih vec 4-5 godina svaki dan natašte, 35 bilijuna tih "L... nešto" bakterija 🙈, ali nažalost kod mene nemaju utjecaj na vaginalno područje. I dalje non stop upale. 🤷🏼‍♀️Ali zato mi je probava super otkad ih pijem. 😅

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Matajči
    01. Ožujak 2022. 18:59

Kejsy  ❄️ ☃️

U svakm slucaju cestitam i zelim ti ovaj put skolsku trudncu 🤞🍀. Pa ako su ti otkrili eserihiju, sto prije radi betu i lovi ginekologa, da ti daju sto sigurniju terapiju u slucaju rane trudnoce. Marjesices se ti te gamadi, pa ce sve biti ok. Najgore je kad se desi da se nesto vuce jer se ne zna, ovako kad je pod terapijom bice to ok. 🤞🍀

Hvala. 💛 Prepisala mi doktorica cefaleksin pa cemo vidjeti sto ce biti. 

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

Kamilica ♡
    01. Ožujak 2022. 19:23

Kejsy Ja sam za Pahuljicu cula tu na forumu. A na Fejsu kad sam je nasla, bilo je vise od 26 000 ljudi koji prate stranicu, pa sam isla probati.🤷🏼‍♀️ Recenzije na toj stranici objavljuju svaki dan, sve neki super komentari i iskustva. Ostale trudne nakon jedne ture, rjesile se ciste i sl.😅 Sad koliko je to istina, ne znam. Slazem se s tobom da treba biti oprezan. Oko svih tih cajeva, vaginaleta itd. ☺️

Kamilica ♡
    01. Ožujak 2022. 19:43

Kejsy  ❄️ ☃️

E da ja danas vadila krv sutra idem po nalaz 🤞🍀. Prolaktin ce vjerovatno biti katastrofa, jer kod nas je sve kao na traci, i jos mi se smeju, kad sam rekla da bi trebala sjediti 30-ak minuta pre vadjenja krvi zbog prolaktina… smeju se onako kao sto to? Aj ti na vadjenje krvi nema to veze i tako… a nije neki lab bezvezni nego univerzitetski klinicki centar.. eto blago nama… Ali se nadam da ipa bude sve ok…

A bas, di mi zivimo. Balkan. 😅🤦🏼‍♀️ Drzim fige da sve bude u redu s nalazima 🤞🤗

tealitas
    01. Ožujak 2022. 21:09

Večer cure, kod mene ništa novo. Samo sam vam se došla javit 🥰 i da čestitam novim ++++ 😍🥰🥰🥰
    Danas sam malo van sebe stresan dan, 2 dan vještice curim ko blesava.
    Kejsy sta je bilo sa tvojim pozitivnim testom? Jesi radila još koji 🤣🤣🤣 I da našla sam te na Facebooku  ,vidjela tvoju staru objavu  iz 27.list.2021 🤪😘😘😘

• Amy_94
    01. Ožujak 2022. 21:40

Pozz svima.. 
    Ja sam nekad davno bila tu i evo me opet.. 
    Odlučili smo nakon 2 godine napravit malo pretragice muz ide na spermatogram. 
    Kako to ide? Kad dođu nalazi? Dobio je uputnicu od svoje doktorice, sad smo poslali i čekamo termin. 
    Se čeka dugo? 

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

• dzeny
    01. Ožujak 2022. 22:26

Zdravo svima. Imam jedno pitanje. Radimo na bebi. Imali smo odnose 18.02 i 21.02 i 24.02. Mengu sam ocekivala najkasnije do 25.02 jer je prosli mjesec bila 26.01. Medjutim javlja mi se bol u ledjima i kicmi stomak karlica i sve komplet. Menga mi kasni i dolazi 27og ali ne kao menga niti ima miris ni boju menge vec je prvo bilo kao neko tackasto krvarenje u pocetku na braon boju a posle blijedo crvena i tako cijei dan skroz po malo imalo. Ja sam bas jake bolove imala i mislila sam da sam trudna ali test na urin je bio negativan kod ginekologa i on nije nista primijetio. Onda 28og sutradan pocinje menstruacija normalna. Danas mi je odjednom izasao veci ugrusak na kojem je imalo malo sluzi i bojim se da je spontani u pitanju. Posle nekih 15-20min su poceli bolovi po stomaku ali sada sam bolje. Krvarenje sada nije obilno niti je do danas i danas bilo vec je onako normalno za mengu. Sad me plasi to da li sam bila trudna pa je otislo ili sam mozda i dalje trudna. Bojim se ici opet kod gin i razocarati se jer ni 27og nista nije nasao a ja imam osjecaj da u dnu stomaka ima nesto. Ne znam sta da radim. Ako sam i bila trudna to je onda nekih 12dana i bojim se da je to otislo. Nije bila kesica samo komad ugruska kao meso ne znam kako bio opisala. Hvala vam unapred.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.