https://ibb.co/JtSr1yr
Evo :) moze li se otvorit?
To sam izostrila, kad ne izostrim sliku ne vidi se
https://ibb.co/6Bc8yXn
Evo i neizostrena, ne znam da li se vidi i na njoj?
Cestitam ❤
[/url
Lady evo gaaaa, čestitammm 😍😍 ponovi testić za 2 dana, vidjet će se puno bolje! Želim ti svu sreću da bude, kako si rekla, dosadna trudnoća 😅🤞🏼🤞🏼
Mateja žao mi je na negativnom testu, ali mi je drago što ne zvučiš jako razočarano, naprotiv, sviđa mi se pozitiva kojom ideš u idući ciklus 🤗🤗
.
Ja se naoružala Ducheese testićima za iduće dane 💃🏼💃🏼
Jutro 🥰
Negdje sam pročitala da su u Americi radili istraživanje i da je najviše Škorpiona, dakle po statistici bi ovaj mjesec moralo biti najviše + 🙆♀️🤞🏻
Ja nemam niti jedan simptom, osim bolnih grudi 😑
Čekam ko ozebli sunce da se bar još nešto pojavi. Taman mi skoči bazalna, pa onda opet padne…
Još 3 dana pa testić 🤞🏻
Nisam imala ni ja neki simptom, samo mi je malo iscjedak obojani smeckasti bio ali nije ga bilo u gacicama nego samo mali obris kad sam se obrisala, jedva primjetan 🙂 i evo dva dana prije ocekivane M jaaako svjetla crtica 🤗 drzim fige 🥰🤞
Čestitam! Nek bude najdosadnija trudnoća 🤞🏻🍀
Na koji dpo si imala iscjedak? Ja sam zadnjih pqr dana imala neka čudna peckanja u maternici, eto jedino to što je drugačije 😅
Jutro 🥰
Negdje sam pročitala da su u Americi radili istraživanje i da je najviše Škorpiona, dakle po statistici bi ovaj mjesec moralo biti najviše + 🙆♀️🤞🏻
Ja nemam niti jedan simptom, osim bolnih grudi 😑
Čekam ko ozebli sunce da se bar još nešto pojavi. Taman mi skoči bazalna, pa onda opet padne…
Još 3 dana pa testić 🤞🏻
Nisam imala ni ja neki simptom, samo mi je malo iscjedak obojani smeckasti bio ali nije ga bilo u gacicama nego samo mali obris kad sam se obrisala, jedva primjetan 🙂 i evo dva dana prije ocekivane M jaaako svjetla crtica 🤗 drzim fige 🥰🤞
Čestitam! Nek bude najdosadnija trudnoća 🤞🏻🍀
Na koji dpo si imala iscjedak? Ja sam zadnjih pqr dana imala neka čudna peckanja u maternici, eto jedino to što je drugačije 😅
Hvala 🥰🤞🌸 na 11 dpo sam imala taj iscjedak i sjecam se da sam znala osjetiti kao da mi dolje nesto titra brzo nakon ovulacije, a nisam znala da li ima vece sa zacecem ili mi se crijeva bune 😄
Hvala svima na podršci 🤗 od srca zelim i sebi i svima nama da nam ova godina bude top 😄😚
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Čestitaaaam lady_dii neka je dosadna i školska <3
kod mene i dalje menge ni na vidiku, samo probadanje u jajnicima
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
https://ibb.co/JtSr1yr
Evo :) moze li se otvorit?
Vidi see😊 cestitaam ti 🥰 druzit cemo se na zimskim bebicama😊
👩❤️👨 28god.
🤰▶️ 08/21
🙏🤞😊
+ 27.02.2022.❤😊🥰
Termin 08.11.2022.❤🥰
Čestitaaaam lady_dii neka je dosadna i školska <3
Kod mene isto M ni na vidiku, također propadanje u jajnicima..
Danas su mi stigli ovulacijski testovi i uz to naravno sam naručila i za trudnoću, tako da ću ujutro morati umočiti 😄
Nova roba mora da se proba
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Čestitaaaam lady_dii neka je dosadna i školska &lt;3
Kod mene isto M ni na vidiku, također propadanje u jajnicima..
Danas su mi stigli ovulacijski testovi i uz to naravno sam naručila i za trudnoću, tako da ću ujutro morati umočiti 😄
Nova roba mora da se proba
HAhahahah
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Pozdraav,evo ja sam isla sada raditi test i kada sam ga pogledala je bio negativan. Ali sam ga pustila i vratila se nakon pola sata-sat jer sam zaboravila na njega i vidila da je pozitivan(staviti ću sliku) dali mislite da je to lažno pozitivan test jer na prvu je bio negativan?https://ibb.co/tx2h9nw
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Lady čestitam! 🥰 čekamo testic za dva dana, da se crta podeblja ☺️
Kejsy ti si mi zadnje dane u oblacima. 🤣😁 imaš me zapisano i za 3mj i ispod di se nezna kad bu došla vještica 😁
Ostale curke kako ste? Piskite kaj i umacete testice i trakice? 😁 ajmo jos neki plusic 😁
Meni je cudno vec par dana, do menge imam jos bar tjedan dana, ali neki cudan osjecaj imam ko da bum dobila i stalno osjetim isti miris, di god bila samo to mirisem. 🤣
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji