Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mare0212
    28. Veljača 2022. 19:15

Polly

Marijana5

Kejsy ❄️ ☃️

Marijana5

Pozdrav curee 😊
    Keysi sretan rođendan ti želiim ❣️
    E ovako kasni mi par dana(nisam sigurna koliko jer sam pobrkala sve što si vodim u mobitelu,po mojoj procjeni 2 dana) i jučer sam išla raditi test i negativan je. A meni već par dana muka i riga mi se. Imam jak vodenast iscjedak,bolne grudi(ne jako kao inače). Možda sam si sama i sve umislila, ali uvijek se nadam.
    Dali postoji mogućnost da je možda trudnoća? Možda je ovulacija kasnila :/ ili mi se jednostavno sve poremetilo sa tabletama za smanjenje tsh,neznam…
    Hvalaa

Pa nije nemoguce, skoro je neko pisao mislim bas na nasoj temi da je prvi pozitivan test imala tek 7 dana nakon kasnjenja.. 🤞🍀 dok god vjestice nema sve je moguce..

Nadam se da ce i kod mene tako bitii hehe

Ja sam pisala da sam imala 3 negativna pa pozitivan nakon 5 ili 6 dana kašnjenja i to blagu sjenu.. Ako nisi sigurna kad je bila O, moguće da je bila kasnija, nikad ne znaš pa ima još nade 😊😊

Jooj nadaam se da ce i meni biti tako,ali javim sve čim saznam hehe

👩🏻 1994.
    👦🏻 1995.
    Pokušavamo od 01/2021
    Usporen rad stitnjace
    Inzulijska rezistencija
    Oligoastheozospermia
    12/22- Inseminacija ❌
    6/23 - Inseminacija ❌
    10/24- Inseminacija ❌
    4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️

✨✨✨

lady_dii
    28. Veljača 2022. 19:31

Trebam dobiti za dva dana, danas kad sam se brisala primjetila sam svjetlo smeđi iscjedak, al toliko oskudno i svjetlo da kad uslikam nista se ne vidi, nema na gacicama nego samo ako onako malo gurnem papir 😅 jel moguce da je to implatacijsko krvarenje? Zna mi nekad tako krenuti menstruacija ali sada nemam bolova koji su mi uobičajeni kada mi treba doci menstruacija. Ujutro sam primjetila taj smeckasti obris, a sada, 8 sati kasnije, nije nista jace, tj. nema ga ni na gacicama. Drugih simptoma nemam, jedino sam zgaravicu primjetila danas i jucer ali vrlo kratko. Da li je rano da se sutra testiram?

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

lady_dii
    28. Veljača 2022. 20:07

Kejsy  ❄️ ☃️

lady_dii

Trebam dobiti za dva dana, danas kad sam se brisala primjetila sam svjetlo smeđi iscjedak, al toliko oskudno i svjetlo da kad uslikam nista se ne vidi, nema na gacicama nego samo ako onako malo gurnem papir 😅 jel moguce da je to implatacijsko krvarenje? Zna mi nekad tako krenuti menstruacija ali sada nemam bolova koji su mi uobičajeni kada mi treba doci menstruacija. Ujutro sam primjetila taj smeckasti obris, a sada, 8 sati kasnije, nije nista jace, tj. nema ga ni na gacicama. Drugih simptoma nemam, jedino sam zgaravicu primjetila danas i jucer ali vrlo kratko. Da li je rano da se sutra testiram?

Pa meni to zvuci zanimljivo. Kad mislis radit testic? Sa obe ruke drzim🤞🍀 da ne dodje vjestica🤞🍀…

Sutra ujutro cu napraviti pa da sam mirna 😁 zvuci mi predobro da bi bilo istinito jer je ovo prvi mjesec da radimo na tome ali imali smo odnose svaki dan od 11 do 17 dc, pa mozda zaista bude plusic 🤗 javim ujutro cim napravim testic 🥰

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

Polly
    28. Veljača 2022. 20:11

Sretno s testićima ujutro 🤞🏼🍀

Polly
    28. Veljača 2022. 20:16

Ma ja ne znam, počela sam čak misliti da je moožda T... Jer me grudi ni malo ne bole, inače me klasika 10 dana prije m bole pa puste.. Cijeli dan me trese neka zima, popodne izmjerila 37. Kad si tako počnem pomišljati da bi stvarno mogla biti T moja realna strana srećom brzo proradi pa se saberem da nebi bilo nekih razočarenja 😅

Polly
    28. Veljača 2022. 20:18

lady_dii

Meni ovi simptomi zvuče obećavajuće! Nadam se da se iscjedak neće pretvoriti u m, brojimo obje još dva dana ❤️🤞🏼

natalie19
    28. Veljača 2022. 20:29

Kejsy sretan ti rođendan i da ti se ostvari želja! 🥰🥰😘

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

lady_dii
    28. Veljača 2022. 21:49

Polly

lady_dii

Meni ovi simptomi zvuče obećavajuće! Nadam se da se iscjedak neće pretvoriti u m, brojimo obje još dva dana ❤️🤞🏼

O pa super, u istom smo sosu onda 😁🤗🤞kupila sam maloprije dva testa, jedan clearblue rani i jedan onaj rozi jeftiniji iz dm-a, sutra probam s clearblue, vjerojatno je pouzdaniji 😁

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

Silmarilion
    28. Veljača 2022. 22:00

Hej cure!
    Danas ništa od M, šta je jako čudno jer uvik dođe na vrime, ovo je već debelo kašnjenje 😅.
    Naravno da sam napravila test jer mi đava ne da mira, ali je naravno potpuno bijel! 🥺
    Nemam nikakvih uobičajnih naznaka dolaska M, ali sve mislim da sam to ufilmala zbog prevelikog očekivanja i nade, pa je stres napravia svoje 😂

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Profertil za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼

baarbaraa34
    28. Veljača 2022. 22:09

E Bogu hvala na ovima uslikacima ekrana     brat bratu procitala sam danas barem 15 stranica kroz cijeli dan i i ovak se pogubila, a kamoli da sam pokusavala pamtit.
    Kejsy sretan ti rodjendan i da dogodine tortu budes jela sa priljepkom u rukama!
    Sto se grudi tice, tj. grceva odmah me zabolilo to nadolazenje mlijeka hahahah ali da zna se i meni nekad u ciklusu to dogoditi, doduse bas kratko traje. Mozda se tijelo pripremaaaa!
    Pg11 cestitke!!! Uzivaj u trudnoci svakog dana!
    Lil_me hahahaha „pa cu opet osjetit da sam trudna“ Pukla sam od smijeha! Ja recimo nisam imala niti jedan simptom trudnoce u smislu svih ovih sto se ovdje nabrajaju.. to je sve poslije doslo. Jedino sam spotting na 19/20 dc hladno ocjenila kao implantacija i zbilja je bila. Nekako kao da nisam imala apsolutne sumnje, a test napravila samo da i sebi sluzbeno dokazem. Da ste me vidjeli kad sam vidjela drugu crticu..rekli bi da mi djete mora drito na posvajanje hahaha Ali sam isto tako bila uuuuvjerena da nosim curicu da mi je vijest o decku izmamila skoro istu reakciju kao test!
    Ajmeeee kolika lista Kasnilica weeeee nek vam svima okasni sljedecih barem 1,5 godinu!
    Hjela sam pisati nickove cura kojima kasni da pozelim srecu, ali da nebi nekoga krivo navela, a da je u medjuvremenu dobio pa da ga ubediram bolje necu nego samo svima sretno i cekamo vaaaas!
    Lavica bas mi je zao da vas je sad copila korona! Ajme kad se tako sve slaze jedno na drugo covjek bi poludio, ali glavom kroz zid ne mozes. Gledaj na to da je mozda bolje da ju sada rjesis nego kad budes trudna pa onda tek sto briga i opterecenja! Ovak ju sutni u dupe sada dok je vani sugavo vrijeme, a onda u proljece po svoju suncanu bebu. I jos nesto..napisala si da je sansa jako mala, ali ne i da ne postoji

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.