Barbara procitala sam tvoje simptome… ok, nazalost trudna nisi ako si rekla da uopce niste pokrili ovaj mjesec, jel tako? Kada si zadnji put vadila hormone? Nebi bilo lose ponoviti, ako nisi u zadnje vrijeme… Manjka progesterona moze uzrokovati spotting, barem tako mi je objasnila moja spec.humane reprodukcije.. Ja npr. godinama sam imala taj iscjedak prije M, sada vise nemam prije, nego poslije M, 2-3 dana 🤷🏼♀️🙄 i ne znam sta to znaci…tj znam, to je kao stara krv, oksidirana ali opet mi se cini dosta da ja 2-3 dana imam "smedjarenje" i smedjkaste niti..
Ugl. Ako nikad nemas spotting prije M ili ako se desi svako toliko, nema veze, nije znak za uzbunu ali opet, ponavljam, nebi bilo lose da vadis hormone, cisto da vidis na cemu si 😊
Ma da, nismo pokrili, ni telefonski (nisam nikad, svaka cast svima, ali toliko luda nisam haah) on bio u Njem.ja u Hr., ali sam piskila LH cisto radi evidencije i radoznalosti pa znam kad je bila. To za spotting i progesteron i je moja boljka, tak da to sve znam samo evo skoro nikad mi se ne dogadja tako rano pa mi zato ubrzalo mozak na 300. Uskoro imam termin u klinici za neplodnost i jedva cekam da me pocnu obradjivati
Drage moje samo da javim da je maleno srce počelo kucati danas sam imala krvarenje odmah otišla na gradinu gdje su rekli da je uredu sve srce kuca 5/6 nedelja po UZ a po menst 7+1 i dalje je prisutno smedjarenje imam neke gljivice u brisu našli dali mi vaginalete kanesten+ampicilin pa se nadam najboljem eto drage moje 💓💓💓💓 kako ste mi vi 💓💓💓💓
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Napravila sam test, i ne znam da li vidim crticu blijedu ili zabrijavam 😅 ne mogu ucitati fotografiju, ne znam zasto?
Keysy sretan rodendan i od mene 🤗 nadam se da nam ova godina donese svasta novog 🤞🥰💐
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Curke dobroo jutroo! Evo jucer mi je bio 4dpo, naime, jucer sam bila na posluu, kada osjetim ja nesto jakoo mokro, kao da sam se upiskila, kad ono odem na wc, a ono bogati bijeli kremasti iscjedak, bol u donjem dijelu ledja, slicno kao i prosli mjesec kada sam ostala u drugom stanju...cicke su mi normalne velicine, ali kada sam dosla nvcr poslije posla kuci, smazala sam velikiiii sendvic i 8 krastavcica 😁😁😁 valjda bude nestoooo...sto se tice emocija, jesam nervozna, ali mislim da je to zbog ove globalne situacije, te dosta utjece na to...
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Curke dobroo jutroo! Evo jucer mi je bio 4dpo, naime, jucer sam bila na posluu, kada osjetim ja nesto jakoo mokro, kao da sam se upiskila, kad ono odem na wc, a ono bogati bijeli kremasti iscjedak, bol u donjem dijelu ledja, slicno kao i prosli mjesec kada sam ostala u drugom stanju…cicke su mi normalne velicine, ali kada sam dosla nvcr poslije posla kuci, smazala sam velikiiii sendvic i 8 krastavcica 😁😁😁 valjda bude nestoooo…sto se tice emocija, jesam nervozna, ali mislim da je to zbog ove globalne situacije, te dosta utjece na to…
Držim palčeve da je to to
33 ♀️29♂️
Missed ab. 10tt -09/21
Trudimo se od 01/22
Elevit elenatal 03/2022
Termin 07.08.2023.
Jutro 🥰
Negdje sam pročitala da su u Americi radili istraživanje i da je najviše Škorpiona, dakle po statistici bi ovaj mjesec moralo biti najviše + 🙆♀️🤞🏻
Ja nemam niti jedan simptom, osim bolnih grudi 😑
Čekam ko ozebli sunce da se bar još nešto pojavi. Taman mi skoči bazalna, pa onda opet padne...
Još 3 dana pa testić 🤞🏻
Napravila sam test, i ne znam da li vidim crticu blijedu ili zabrijavam 😅 ne mogu ucitati fotografiju, ne znam zasto?
Keysysretan rodendan i od mene 🤗 nadam se da nam ova godina donese svasta novog 🤞🥰💐
Kakižo ne možeš učitatiii, daaaj nam plusić!! 😍😍
Keysysretan rodendan i od mene 🤗 nadam se da nam ova godina donese svasta novog 🤞🥰💐
Hahah neka mi netko da upute kako da ucitam sliku 😂 Pise mi "greska, pokusajte ponovno" i pokusavam i nikako 😅
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Hahah neka mi netko da upute kako da ucitam sliku 😂 Pise mi "greska, pokusajte ponovno" i pokusavam i nikako 😅
Ne znam gdje učitavaš, probaj tu https://imgbb.com/
Jutroo cure.. evo ja danas radila testic i negativan😞 to me bas rastuzilo jer sam bas bila sigurna da ce ovog puta biti pozitivan…alii nadu ne gubimo i idemoo dalje mozda vec iduci mjesec dode pozitivan🥰
👱♂️24 👩 21 🥰
06.21 spontani u 14tt💔👼🏻🙏🏼🥺
Sortiraj odgovore
Najstariji