Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare2805
    28. Veljača 2022. 13:01

pg11

Curke upravo napravljen test 4 dana mi kasni i napokon dvije linije,nisam ocekivala jer mi je svaki mjesec kasnilo i napravila bi hrpu testova i nista i sad me doceka ovohttps://ibb.co/gycMmXC pocela sam se tresti od uzbudenja pokazujem muzu i ne vjerujem😊😊 zelim vam svimaa plusice, osjecaj je neopisiv😊😊

Čestitaaaaam 😍😍 neka bude sve u najboljem redu 🤞🏼🙏🏼

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

mare2805
    28. Veljača 2022. 13:05

Sretaan rockas Kejsy ,sve sve najbolje ti želim i da uskoro ugledaš plusic🤞🏼🥰😘

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

• Hope1
    28. Veljača 2022. 14:13

nikolina79

Napravila taj iz mullera, nistaa. Vise srece iduci mjesec!

Bas mi je zao,nadam se da ce sljedeci ciklus bit i posljednji. 🤞

[/url

Mare0212
    28. Veljača 2022. 14:35

Pozdrav curee 😊
    Keysi sretan rođendan ti želiim ❣️
    E ovako kasni mi par dana(nisam sigurna koliko jer sam pobrkala sve što si vodim u mobitelu,po mojoj procjeni 2 dana) i jučer sam išla raditi test i negativan je. A meni već par dana muka i riga mi se. Imam jak vodenast iscjedak,bolne grudi(ne jako kao inače). Možda sam si sama i sve umislila, ali uvijek se nadam.
    Dali postoji mogućnost da je možda trudnoća? Možda je ovulacija kasnila :/ ili mi se jednostavno sve poremetilo sa tabletama za smanjenje tsh,neznam...
    Hvalaa

👩🏻 1994.
    👦🏻 1995.
    Pokušavamo od 01/2021
    Usporen rad stitnjace
    Inzulijska rezistencija
    Oligoastheozospermia
    12/22- Inseminacija ❌
    6/23 - Inseminacija ❌
    10/24- Inseminacija ❌
    4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️

✨✨✨

Mare0212
    28. Veljača 2022. 16:54

Kejsy  ❄️ ☃️

Marijana5

Pozdrav curee 😊
    E ovako kasni mi par dana(nisam sigurna koliko jer sam pobrkala sve što si vodim u mobitelu,po mojoj procjeni 2 dana) i jučer sam išla raditi test i negativan je. A meni već par dana muka i riga mi se. Imam jak vodenast iscjedak,bolne grudi(ne jako kao inače). Možda sam si sama i sve umislila, ali uvijek se nadam.
    Dali postoji mogućnost da je možda trudnoća? Možda je ovulacija kasnila :/ ili mi se jednostavno sve poremetilo sa tabletama za smanjenje tsh,neznam…
    Hvalaa

Pa nije nemoguce, skoro je neko pisao mislim bas na nasoj temi da je prvi pozitivan test imala tek 7 dana nakon kasnjenja.. 🤞🍀 dok god vjestice nema sve je moguce..

Nadam se da ce i kod mene tako bitii hehe 

👩🏻 1994.
    👦🏻 1995.
    Pokušavamo od 01/2021
    Usporen rad stitnjace
    Inzulijska rezistencija
    Oligoastheozospermia
    12/22- Inseminacija ❌
    6/23 - Inseminacija ❌
    10/24- Inseminacija ❌
    4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️

✨✨✨

Polly
    28. Veljača 2022. 17:11

Marijana5

Kejsy ❄️ ☃️

Marijana5

Pozdrav curee 😊
    Dali postoji mogućnost da je možda trudnoća? Možda je ovulacija kasnila :/ ili mi se jednostavno sve poremetilo sa tabletama za smanjenje tsh,neznam…
    Hvalaa

Pa nije nemoguce, skoro je neko pisao mislim bas na nasoj temi da je prvi pozitivan test imala tek 7 dana nakon kasnjenja.. 🤞🍀 dok god vjestice nema sve je moguce..

Nadam se da ce i kod mene tako bitii hehe

Ja sam pisala da sam imala 3 negativna pa pozitivan nakon 5 ili 6 dana kašnjenja i to blagu sjenu.. Ako nisi sigurna kad je bila O, moguće da je bila kasnija, nikad ne znaš pa ima još nade 😊😊

Polly
    28. Veljača 2022. 17:13

Kod mene je jučer bila suhoća s malo kremastog iscjetka, danas evo sva mokra, vodenati i malo rastezljivi iscjedak... A zadnjih tjedan dana kremasti cijelo vrijeme sa fazama mokrog.. Sad si ti misli šta to znači 😅🤦🏼‍♀️

• Nesichah
    28. Veljača 2022. 17:24

Meni vrag nebi dao mira da danas nisam napravila prvi test na trudnoću, znam da je rano i znam da je bolje ovako rano kada ga i već radim da bude onaj od 10 i s prvim jutarnjim urinom, ali ja sam eto sve naopako napravila. I naravno negativan je, ali luda glava šta ćeš. Ipak se i dalje nadam po simptomima da kada bude kasnila da će biti + 

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

Polly
    28. Veljača 2022. 17:27

Nesichah

Meni vrag nebi dao mira da danas nisam napravila prvi test na trudnoću, znam da je rano i znam da je bolje ovako rano kada ga i već radim da bude onaj od 10 i s prvim jutarnjim urinom, ali ja sam eto sve naopako napravila. I naravno negativan je, ali luda glava šta ćeš. Ipak se i dalje nadam po simptomima da kada bude kasnila da će biti +

Istu stvar sam ja napravila jučer, sa testom od 25 i 3 dana prije m 😂😂 ima nade za nas dok ne dođe vještica 

• Nesichah
    28. Veljača 2022. 17:34

Polly

Nesichah

Istu stvar sam ja napravila jučer, sa testom od 25 i 3 dana prije m 😂😂 ima nade za nas dok ne dođe vještica

Hehe, nadam se da nam ne dođe. neću raditi testić više dok barem par dana ne kasni..  u nadi da ću izdržati 

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.