Pa doktorica je rekla da s obzirom na moj PCOS je i ocekivano da se ne dogodi odma ovulacija i da cemo pratiti dalje,da se nada da ce se dogoditi samo malo kasnije
Ubija me ovo cekanje,bas me ubija i budi frustracije uzasne
A jos kad mi krenu napadi vrucine isusee,samo se preznojavam od tog klimifena pa da bar djeluje onda nebi se bunila
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Jutro djevojke/zene
Evo da se i ja malo tuspasim ovdje, nije me dugo bilo.
Meni je januar bio prilicno tezak, pocev od upale zuba od NG, do pozitivnog testa na covid prije 10ak dana.
Sto se covida tice, imala sam blaze simptome, temperaturu do 37.5 max, ali ovu oko 37 skoro pa sve vrijeme, malo bolno grlo, jake mucnine, slabost, lupanje srca, zamor… Zbog smrtnog slucaja u porodici koji je bio dan pred izlazak iz izolacije, u nedjelju, muz i ja uradili kucni test koji je oboma bio negativan. S obzirom na to da sam trebala ginekologu na prvi pregled za potvrdjivanje T u srijedu (sutra), ja u nedjelju uradim privatno i PCR (neki deveti dan od prvih simptoma) a on i dalje pozitivan… Tako da sam jos par dana u izolaciji, sutra ponavljam PCR pa cemo vidjeti, ako bude negativan prvi pregled ce biti u petak ujutro.
Sve u svemu, tesko mi je palo psihicki, dodatni jer se sin zadesio kod mojih taj vikend pa je nakon naseg pozitivnog testa samo produzio tamo, i evo nismo se vidjeli 10+ dana…
Jos uvijek me muci zeludac i neka bezvoljnost, zamaranje na svaki napor…
Sretno svima, da ovaj sedmi nastavak donese puuuuno plusica
34, 32
- 10/18 H 💙
- 9/22 E ❤️
Jutro cureeee ☕ evo ja po aplikaciji usla u plodni prozor 🤣 ali po jučerašnjoj trakici ni blizu 🤷 danas nakon posla piškim pa ćemo upratiti situaciju. Kako ste vi? Koji dan ciklusa ? Ja već na 14... Kako mi je drago da sam napisala ovo već jer mi nekako dani bolje prolazi ... Mislim da polako izlazim iz onog beda🌞
Tko piški danas sto trakicu za ovulaciju što za trudnoću ? 😄
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja jutros piškila, snješko na osjetljivijem CB testu ⛄
11 dpo
Joj žao mi je zbog snješka,ali 11DPO je još prilično rano. Jesi 100% sigurna dansi ovulirala 21.1.? Ne mogu popratiti više tko prati trakicama,tko uzv-om,tko bazalnom i trakicama,kuršlus mi je u glavi 😂
Ma bit će plusić kad tad, ne stresiram se 🥰
Sad ulazimo u mjesec za rađanje beba škorpiona. 🦂😅
Bila sam na folikulometriji 17.01. (17,8mm), 19. imala pik na trakicama, po bazalnoj ovulirala 21.01.
Pokrili smo 19. i 20., a na dan ovulacije sam se osjećala kao krpa, umorna, zima mi je bilo, libido 0, CM kao barut suh 🤣
Vi ste lijepo pokrili O vidim 🤞🏻🥰
Pozdravcek trudilice😁. Kako smo danas?
Cisto da se javim, u petak sam trebala ici ginu, al' su saznali on i zenaa da su pozitivni na Cov. Pa cekanje dok ne ozdrave😂. Za to vrijeme muzic i ja smo isli malo na planinu, na snijeg da udahnemo svjezeg zraka i pokrili samo nedjelju navecer, jer nnakon ove prehlade neke smorene nisam ni za sta bila, a on me jadan trpio i razumio haha. Po kalendaru mi je sutra O, a ja mislim da je ipak danas ili cak jucer bila. Pa pokrit cemo,sta se mora mora se😂. Pozzic svima i od srca vam zelim da ne ugledate mengu, nego ugledate plusicee🤞❤
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Jutro cure 😊
Moj testic je bijeli.. 😔
Prestajem pit duphastone i krecem na macu. Jucer sam cijeli dan provela proučavajući kako da rijesim taj svoj glupi progesteron i samo sam na nju naisla..
Pa cu probat tako...
Sretno sa plusicima tko mora piskit🥰
Ja mislim da cu malo odmoriti od svega.. na poslu mi je UZASNO i posvetit cu se tome da ga promijenim a beba ce doci kad dodje.
Izgubila sam dvije godine zivota na poslu koji me ne ispunjava jer eto imam ugovor na neodređeno pa kao dobro ce doci kad odem na porodiljni.. al očito jos neko vrijeme nista od tog plana.
Ja trenutno nemam nijedan test pozitivan,doduše popodne ga radim ponovno pa ćemo vidjet 😂😂😂
Joj da covid 😵 javi !🍵
Isla si na pcr ili ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozz drage žene
Uf što se ja iživciram kad citiram nečiji post pa onda sve zblokira i izgubim post, a natipkam braću karamazove. Jel se to vama događa preko moba?
Lion žao mi je zbog snješka 😔 čitala sam da je i konopljika jako dobra za progesteron, ali da je i kontraindicirana kod pcos pa sad kako biti pametan…a sto se tice posla bolje da se posvetiš pronalasku neceg novog sto te ispunjava i tako malo i maknes misli i eto plusa, ne bi bilo prvi put da se nekom tako desi 🤗
👱🏻♀️27
🧔🏻♂️32
TTC od rujna 2021.
dg. latentna hipotireoza i visok prolaktin = problemi s ovulacijom
Sortiraj odgovore
Najstariji