Kod mene ništa novo, grudi su me počele boluckat i to je to..odlucila sam piškit tek 3.2. nemam puno testova pa sam štediša 😬🤣
👱🏻♀️27
🧔🏻♂️32
TTC od rujna 2021.
dg. latentna hipotireoza i visok prolaktin = problemi s ovulacijom
Lavi što kaže na endometrij? Kakva je situacija s njime? Klomifen je poznat da voli stanjivati endometrij,nekome odmah,nekome kroz 3 uzastopna ciklusa sigurno u prosjeku za 2,3mm stanji. Nadam se da tebi nije to uzrokom preznojavanja,ali ja bih joj na tvom mjestu rekla da promijeni stimulaciju jer je ocito da ti apsolutno ne valja. Pa ti imaš valunge ko ja kad trebam dobiti M i baš mi je krivo da doktori ne obraćaju pažnju na te stvari 😩
Ostale curke kako ste? Ja sam ranije zaspala jer eto jurila doktorici pa me ona nazvala,danas izlazim s posla na brzo testiranje k njoj iako sam doma bila negativna i tako. Tata mi je napravio neki domaći sirup da nisam ni znala,igrom slučaja kad je mama čula koliko je kašalj ozbiljan jer sam već izgubila glas,sjetila se i dala mi ga da uzmem. Jesam popila jednu žlicu samo do sada,ali više me ne bole toliko pluća pri iskašljavanju i imala sam puno mirnije prospavanu noć nego zadnjih dana, a sada izgleda graf ovako i aplikacija mi je premjestila pak da sam sad na 3DPO,a jučer bila na 4 😅
https://ibb.co/pvK7vSv
Nego,tko je na redu da piški testić?
Kejsy kako se osjećaš? Ima kakvih simptoma?
A ništa nije rekla,endometrij je 4 mm,tako je i prosli put bio
Ne znam sto bi rekla
Pokusavam razmisljat da eto ako ne upali ovo ima inekcija hormona ima i taj letrozol ali isto potonem,ubije me to sto svaki put kaze da nema nista ali da se ne sekiram jer moze doci ovulacija kasnije
A ja se nekako bojim da nece ni doci zato sam cijela nezz uzas
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
LaVi uuuvijek, al uvijek postoje opcije, ali ljudski je da covjek malo potone bit ce sve u redu 👍
A jesi znala imat nekad svoju ovulaciju?
👱🏻♀️27
🧔🏻♂️32
TTC od rujna 2021.
LaViuuuvijek, al uvijek postoje opcije, ali ljudski je da covjek malo potone bit ce sve u redu 👍
Ma znam da
Nadam se🙏
Pa imala sam mozda 1 godisnje,gledam po menstruaciji jer ja bi ju doslovno dobila 1 godisnje bez terapije
Totalna amenoreja al uz terapiju ide svaki mjesec bez problema
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
jutro curke :) ja se javim svake prijestupne, ali vas čitam redovito🥰 ko mora piškiti ovih dana želim sreću! 🍀 koje god trakice su u pitanju 😉
inna12 crtica je definitivno tu, mislim da ju svi vidimo! čestitam i sretno!!
Marijana5 mislim da se nalazi čekaju otprilike 3 dana. ako ti je uputnicu dao ginekolog, trebao bi on elektronski dobit nalaz, al uvijek mozeš pitati u laboratoriju dal ih mozeš ti dignut. ja sam prošla isto što i ti, svi nalazi uredni, mužev spremiogram idealan, al mi nikako potrefit ovulaciju (zbog mojih neredovitih ciklusa). dalje sam isla kod svog ginića na folikulometriju, a to isto rade i na humanoj, možda ipak malo detaljnije prate nego odabrani ginekolog.. na prvoj folikulometriji ostala trudna, al je bila patološka trudnoća. nadam se da će tebi udpjet sve iz prve bez dodatnih komplikacija, sretno! 🤞🏼
Ahaaa evo bas dobila mail od ginekologa da ce mi se javiti,pa ćemo vidjeti sto dalje. Napisali su mi korak po korak... Kod njih je sve laganini,a ja zivaca vide nemam hehe. Hvala puno na odgovoru i hvala na svemu,također želim i ja tebi sreću ❤
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
LaViuuuvijek, al uvijek postoje opcije, ali ljudski je da covjek malo potone bit ce sve u redu 👍
Ma znam da
Nadam se🙏
Pa imala sam mozda 1 godisnje,gledam po menstruaciji jer ja bi ju doslovno dobila 1 godisnje bez terapije
Totalna amenoreja al uz terapiju ide svaki mjesec bez problema
Moja jedna frendica recimo zna imat ovulaciju bez menstruacije meni je to totalno cudno i nelogicno, ali eto dogada se 🤷🏼♀️ Cak joj i je i gin rekao da je to moguce, a svi hormoni skolski ona mengu dobije jednom godisnje
👱🏻♀️27
🧔🏻♂️32
TTC od rujna 2021.
Kejsy žao mi je zbog snješka, nadam se da ce sad vještica što prije pa opet akcija 💪🏻💪🏻
Ja vadila prolaktin i tsh za kontrolu i evo u manje od mjesec dana je prolaktin s 980 dosao na 670 tako da mi je drago što je u padu bez ikakve terapije, a nista prirodno ne smijem uvodit zbog duphastona. Nadam se da ce se za mjesec dva skroz unormalit dok jos malo ovaj hipo dovedem u red. Tsh je 2.3 nadam se da ce i on ispod dvojke, al s početnih 7.8 i ovo je extra.
👱🏻♀️27
🧔🏻♂️32
TTC od rujna 2021.
Pozz cure samo da vam javim test je snjesko i od ovog ciklusa nema nista bazalna pada, vjestica pred vratima.. https://ibb.co/HTn9GL8
Ali pokusamo jos jedan ciklus, prvi ciklus biokemiska, pa se to razvuklo na ciklus od 52 dana, pa onda grlo i antibiotici pa morali pauzirati, pa onda ova dva ciklusa nista se ne desava, eto pricali smo i odlucili jos sledeci ciklus probamo prirodno i onda pretrage i IVF nema se tu vise sta cekati ja krajem mjeseca punim 42. Necu da propustim bar to malo mogucnosti ako nam uspije postupak, ako se beba rodi fond nam varaca novac.. sto je dobro, jer niko ne garantuje da ce uspjeti uopste a pogoovo iz prvog postupka, pa je dobro da bar za jedan imamo sansu za refundaciju. Da smo mogli ranije bilo bi super, jer do 40 godina fond zdravstvenog pokriva 3 postupka.. ali…U svakom slucaju bar ako ne upali sledeci ciklus znamo kud dalje.
Bitno je da uvijek čak i u 'bezizlaznoj' situaciji postoji neki izlaz, gledati realisticno i optimizam ukljuciti koliko je moguće. Trud, dobro raspolozenje i volja cine mnoge promjene u ljudskoj psihi i zdravlju. Nisam vjerovala ja prva u to,al' je tako. Samo hrabro i optimisticno. Mi smo uz tebe , drzimo fige🤞💪🏻
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Bas malo čitam portale, Plenkoviću žena 43. godine trudna treće dijete 😄😄😄 svi su trudni 🤣
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Bas malo čitam portale, Plenkoviću žena 43. godine trudna treće dijete 😄😄😄 svi su trudni 🤣
Ma budemo i miuskoro nadam se
Ma naravno 🥰
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️