Lion i Roxanne hvala! 🙏🏻
Siri vadila sam ju u utorak popodne 25.1. bila je 164,1 a danas ujutro je bila 295. Je bilo kod koga vec ovako, da nije rasla kako treba pa je pocelq rasti?
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Natalie19 a da se javis svom ginekologu pa da vidis sto ce ti on reci?
I najbolje da izvadis opet za 2 dana betu pa da vidis onda situaciju.
👩🏻 - 28 - PCOS, neredoviti ciklusi
🧑🏻 - 30 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2020
24.1.2022. ➕❤️
09.02 - prvi pregled
Sutra idem na pregled, neznaju ni sami a budi radili pregled ili vadili betu. Krvarjenje mi je stalo ali imam osjecaj da bu sad sve krenulo. Neznam zakaj ali jednostavno tak osjecam.
To mi je jasno da beta nije dobra. Jer tam di sam ju vadila u utorak opce nije htjela da bi ju vadili ponovo, zato sam otisla drugje. Ginekologa nemam u hr, nego u slo, tu sam obavljala sve privatno.
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Jutros vam pisala da nema nikakvih promjena, ma nakon pola sata ja na wc obrišem se a ono nešto smečkasto na papiru, ja odma reko evo je.. stavila uložak, ali evo nakon cijelog dana uložak prazan, samo tako bude na papiru kad se obrišem..
Pa nije neobicno da se implantacijsko pojavi kasnije, ono obicno se pojavi nekih 7 do 14 dana nakon zaceca. To je neko krvarenje koje je poslo, jer smedja krvarenje rezultat izlaganja krvi kisiku i to dovoljno dugo da promjeni boju, znaci da se desila ranije. Samo u svakon slucaju ako mozes nemoj dizati nista tesko ili se naprezati puno i nije lose kontaktirati doktora, cisto nekad dadnu savjet. Meni se implantacijsko pojavilo tek 2 dana nakon kasnjenja menge, tako nesto
Pa ne znam više ni sama stvarno.. problem je što radim na takvom radnom mjestu di s vremena na vrijeme podižem nešto teško, pokušat ću se malo više pripazit bar dok ne vidim šta je.. sačekat ću do sutra ujutro da vidim hoće biti kakvih promjena tokom noći, pa ako nebude napravit testić 😬😬
Curke duphastone vam je zapravo sintetički progesteron koji u slučaju manjka istoga sprečava da se endometrij prerano ljušti i da se prerano krene raspadati žuto tijelo jer inače ispod 11 dana lutealne faze bude kritično mala šansa za implantacijom ploda,a ako do iste dođe,velike su šanse i za kemijsku trudnoću jer progesteron hrani plod dok se ne razvije posteljica. Kod nekih čak duphastone može i produžiti lutealnu fazu zato je jako važno da se on uzima tek u DPO danima jer inače može stopirati ovulaciju da do nje nikako ni ne dođe, a nakon O ako dođe do oplodnje,bude podrška tijelu,u suprotnom se dogodi normalno menstrualno krvarenje tako da je to jedna dobra opcija za sve koje imaju manju razinu progesterona,zapravo je win win lijek 😊
Baš sam sada pročitala više puta po onom cybermed forumu da duphaston ne koči ovulaciju ako se uzima recimo od 14. Do 26. Dana ciklusa, a nije još nastupila O.
Jel ti tu info rekao neki gin ili? Bas cu svoju pitati isto iduci put.
Dobro smo mi i normalne od ove kolicine proturijecnih informacija od strane interneta, doktora i ostalog 🤣
👱🏻♀️27
🧔🏻♂️32
TTC od rujna 2021.
dg. latentna hipotireoza i visok prolaktin = problemi s ovulacijom
CD 13, testna linija se ni ne nazire 🤦totalno drukčije nego prije 2 mjeseca kad je svakim danom malo po malo tamnila, a peak 17 dan ciklusa.
Ugl. 💆
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Roxanne danas je 14dc..
Uzimam duphastone da se to krvarenje nebi događalo ali eto dogodilo se..
Keysi hvala na podrsci.. sutra ujutro radim test pa cemo vidjet...🤞
Evo cure ja bila i nema nista,nalaz isti ko prosli put
Opet idem u petak,al ne nadam se vise nicem
Izgleda da opet sve ispocetka
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Lavi svasta bas, ima li gin kakvo objasnjenje za takvu situaciju?
👱🏻♀️27
🧔🏻♂️32
TTC od rujna 2021.
dg. latentna hipotireoza i visok prolaktin = problemi s ovulacijom
Sortiraj odgovore
Najstariji