Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ella..
    26. Veljača 2022. 00:28

Kejsy  ❄️ ☃️

ExpectoPatronum

Bok cure,
    Nadam se da ste sve dobro 🤗
    Evo ja više nemam nikakvih "simptoma", ali danas me uvatila ludavica za čišćenjem, a to me uvik uvati dva dan prije M 🥺.
    Tako da je očekujem točno na vrijeme, u ponediljak u 10h ujutro (žena nikad nije zakasnila 😂).

Joj, Keysi blage ti se, da bar u nas oće past malo sniga 🤩

Ja bas volim snjeg, ali krajem novembra, decembar, januar, a februar mi je vec za polako dolazak proljeca, ali eto.. bolje ista nego nista.. Ma da kako je bilo suncano jedan period, mene sad vise priziva cackanje po vrtu, nego snjeg, ali.. opet nek se nesto desava i sreca pa naredna 2 dana ne moram nikud Nista ne brini zbog simptoma, nekom se smire pa nakon nekog vremena opet se pojave. Meni ce vjestica uraniti, zato sto je ovulacija bila 9 ili 10 dc. a pored upale i svega sto mi se desava, pozitivan test bi bio ravan cudu.. tako da..

Ne spominji mi snijeg, ja sam inače u At i ovdje je stalnoooo snijeg. Taman se malo otopi i nakon par dana opet padne, jedva čekam proljeće 😅😁
    Kejsy, čuda su uvijek moguća,  možda baš pored svega toga bude pozitivan test. Baš kad se najmanje nadas 😊

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Mareeeee3112
    26. Veljača 2022. 07:04

Jutro cure temperatura  je i dalje ista što po meni baš i nije pbecavajucer iako je razlika u fazama 0.5 ... osim bolnih grudi nemam nista

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• bellanaa
    26. Veljača 2022. 07:22

Jutrooo..kod mene nadutost i pred menga bolovi držim fige da nam ne dodje 🤞🤞🤞

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

Deic17
    26. Veljača 2022. 07:56

Curkeee!!! Kakoo stee miii? Evo citala sam sve komentaree, Mare, jako mi je zaoo i ja sam dozivjela bt, no, to nam je samo znak da mozemo ostati u drugom stanjuu...meni zavrsila ovulacija, pokrilii smo sve danee od 20 i zadnji odnos smo imali sinoc, jedanput dnevno nvcr smo imali akcije, valjda nece utjecati previse na spermu...ugl, ja ovo nekako racunam kao 2dpo, pa zivi bili pa vidjeliii...trebali bi poceti uskoro ici na faks uzivo, pa se nekako nadam da se pojavim trudna tamo, pa ako me netko naljuti, da se samo izbljujem (sala mala). Nadam se da ste mi dobroo i da je moj ginic vidovnjak, posto je rekao da se iduci mj vidimo, posto cu ostati trudna 🤣🤣🤣 ako bude tako, valja potrositi nekih 500-tinjak kn za viski za ginica i za mog dragog...etoo, saljem Vam svima 😘😘😘😘

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Deic17
    26. Veljača 2022. 08:02

I jos nestoo! Posto sam ovako inace kreativna osoba, teska saljivdija i tako too, da bih razbila tu staticnost, sto se tice seksualnig odnosa, imam jednu periku od prije, onako kratka, smedje boje, a inace sam plavusa, pa kao dodjem i predstavim se svom dragom da sam Paula i takve foreee i stvarnoo je puno interesantnije, zabavno i opustenoo...nedavno sam si narucila i dugu crvenu periku sa Alija, jucer ujutro sam je dobila, znaci prefamozna jeee...platila sam ju 100 kn...pa eto, jedan prijedlog, kako zaciniti stvari i sexati se na zabavan nacin...inace, jucer sam bila Claudia 🤣🤣🤣🤣 

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Ella..
    26. Veljača 2022. 09:29

Deic17

I jos nestoo! Posto sam ovako inace kreativna osoba, teska saljivdija i tako too, da bih razbila tu staticnost, sto se tice seksualnig odnosa, imam jednu periku od prije, onako kratka, smedje boje, a inace sam plavusa, pa kao dodjem i predstavim se svom dragom da sam Paula i takve foreee i stvarnoo je puno interesantnije, zabavno i opustenoo…nedavno sam si narucila i dugu crvenu periku sa Alija, jucer ujutro sam je dobila, znaci prefamozna jeee…platila sam ju 100 kn…pa eto, jedan prijedlog, kako zaciniti stvari i sexati se na zabavan nacin…inace, jucer sam bila Claudia 🤣🤣🤣🤣

Haha I ja sam vrlo kreativna po tom pitanju. Volim malo začiniti stvari 😁😁😁
    Dobra ideja, Claudia🤣

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

baarbaraa34
    26. Veljača 2022. 10:10

Vidi, vidi vampirica😁 Odlične ste curke! Mi nedavno kupili lisice 🙊 i ja sebi obleku malo zescu🙈 fora je. A najbolje mi bilo oko Bozica kad smo furali (samo😂) majice Mr. i Mrs. Santa i muz bozicnu kapicu, show!!
    Čestitke na plusicima i zao mi je za biokemijske! Bas je naporan taj 'mamas life' od samo starta pa cak i prije njega! Ja vjerujem da ce se svaka od nas ostvarit u tome dal po prvi puta ili drugi i vise. Samo strpljenja i zdravlja!
    Streberski nisam propustila ni jednu stranicu, al se vodim napisanim od Kejsy da se ne osjecamo krive ako se ne javljamo..Realno nemam sta pisati jer za vrijeme ovih plodnih dana smo bili odvojeni pa nema odbrojavanja u tom smislu iscekivanja pa cu reko svejedno barem pratit iz prikrajka.
    Dosao mi je onaj zeljno cekani ponovljeni nalaz Pape i Bogu hvala dobar je!!
    Nego imam neke cudne pojave koje bi na prvu zvucale kao trudnoća, ali kazem nismo ovaj ciklus ni bili zajedno. Vani sam, a krepat ce mi mob. pa sad saljem, a kasnije napisem o cem se radi.😚

• Nesichah
    26. Veljača 2022. 10:24

Pozdrav cure svima. Ja evo odbrojavam do vještice za koju se nadam da će me zaobići slijedećih 9 mjeseci. Više ne znam što da mislim za simptome i jesam li ih samo umislila od tolike želje ,ali nedam se samo pozitivno razmišljanje.. Počinju mi polako grčići,nakon što nešto pojedem ili popijem kao osjećaj mučnine. Jutros me i bolio donji dio leđa na kratko,ali to može biti i od posla jer 8h sjedim za računalom. Uglavnom test ću se strpiti za napraviti barem na dan očekivane M. Držim 🤞svima nama da što prije prijeđemo na trudničke teme. 

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

Mareeeee3112
    26. Veljača 2022. 10:41

Dobila sam bez iscjedak bez menstrualnih bolova no nekako sam ziher da dolazi  vjestica...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    26. Veljača 2022. 11:16

Jos nisam ...imam neko svjetlo smeđe praznjenje

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.