Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nesichah
    25. Veljača 2022. 11:54

Kejsy pa osim te vrtoglavice i male mučnine , ništa posebno. Vješticu ne očekujem 2.3 , ne znam kada bi mogla najranije napraviti testić, a sigurna sam da ću ga napraviti 2.3 ako ne i prije. Za sada nemam nikakve simptome nadolazeće vještice. 

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

• Marićka
    25. Veljača 2022. 12:01

Koko3112

Maricka

Koko3112vidim da bazalnu ne mjeriš uvijek u isto doba, a čini mi se da sam negdje pročitala da je bitno da bude uvijek u isti sat +/- pola sata da dobijemo što točniji graf… neka me Keysi ispravi ako nisam u pravu 😊

Evo moje bazalne na 5/6 dpo https://ibb.co/c2njmjR
    Danas osjetim nekakvo peckanje u maternici, subjektivno - cerviks se jako malo spustio, imam dosta mliječno/kremastog iscjetka. Eto, još 8-9 dana do testića ili vještice 🙃

Svako jutro mjerim u isto doba osim danas jer sam pola sata ranije se dizala za posao pa sam ju mjerila odmah čim otvorila oci

A onda su to oznake za nesto drugo, jer se meni trokutici pokazu kad mjerim u drugo vrijeme, pa ovisno o tome da li je prije ili poslije, bude vrh trokuta gore ili dolje 😊 
    Držim ti 🤞🏻 da i sutra raste 🍀

• Marićka
    25. Veljača 2022. 12:14

mare2805 drži se i samo hrabro ovaj mjesec 💟
    Vjerujem da bi svakoj od nas, da nije ovog foruma i svih ovih informacija koje izmjenjujemo (i dobrih i loših), puno teže pala svaka biokemijska. Ja mislim da ju još nisam imala, ali sam nekako spremna na to da se može dogoditi i odmah u startu se nekako ogradim od toga. Prije 2 ciklusa sam ugledala neki jadni plusić, čak sam tu bila stavila, ali mu se uopće nisam pretjerano veselila, nisam se htjela vezati i nakon tjedan dana sam dobila. U međuvremenu sam imala negativne testove, pa pretpostavljam da nije bila bk...

• Nesichah
    25. Veljača 2022. 12:22

Kejsy  ❄️ ☃️

Nesichah

Kejsy pa osim te vrtoglavice i male mučnine , ništa posebno. Vješticu ne očekujem 2.3 , ne znam kada bi mogla najranije napraviti testić, a sigurna sam da ću ga napraviti 2.3 ako ne i prije. Za sada nemam nikakve simptome nadolazeće vještice.

Pa sacekaj bar jos 2-3 dana (ako mozes) ako nisi nestrpljiva kao ja

Hahahaha, čekat ću barem dan očekivane mjesečnice. Do tada ću se nekako strpiti.. 😂

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

pg11
    25. Veljača 2022. 12:25

Kejsy  ❄️ ☃️

PiaBuu To su ti najbitnije pretrage, nadam se da ti sve to na kraju pomogne da docekas zeljenu bebicu.

Koko3112 Sretno sa testicem.

bellanaa das ti tesic radis? Sretnooo

avama Bitno je da znas i da krenes na vreme. Pa dojenej ti jedino moze biti problem, u onom periodu kad basss budes umorna kad progesteron uradi svoje, ali budes ti to vec nekako prevazisla. Samo da bude plusic.

Nesichah Kad ti radis testic? Imas nekih simptoma?

mare2805 Javi gde na listu da te stavim, kojeg datuma ne ocekujemo tvoju vjesticu? Samo hrabro.
    Meni tesko utjestiti nekog nakon biohemiske, jer je meni moja biohemiska bila olaksanje, jer smo 80% bili sigurni po beti da je vanmatericna (opet) tako da kako sam rekla meni dosla kao olaksanje, ako vec nije ok, neka je manje zlo.. A kako sam imala krvarenje, ti pozitivni testici su me vise brinuli nego radovali, da neko pogresno ne shvati, kad sam vidjela da je sve nekako kasno i nije ok, bas sam se samo brinula. I biohemiska mi na kraju bila najbezbolnije resenje, obzirom da imam jedan jajovod, samo neka nista u njemu ne zapne.. Tako da samo hrabro u nove pobjede. Oneka ti se nikad vise ne ponovi i da sto prije bude bebica na putu.

pg11 Pa da ja ljepo dobijam sjede cekajuci da vi napravite testice https://media.giphy.com/media/9SIXFu7bIUYHhFc19G/giphy.gif U svakom slucaju ti zelim divneee crtice ja sam nestrpljive prirode

kokii2219
    Cekamo i predugoahahahaa. Sretnooo, da se razumijemo i sad ga mozes uradit u bilo koje doba dana i onaj sa osjetljivoscu od 25mlU/ml https://media.giphy.com/media/0YuZx6LQgnqopk29jw/giphy.gi

Mogu ti reci da sam u ovih 6mj potrosila hrpu testova pravila sam stalno😂 cak sam i svaki mjesec imala i simptome i mal mi je kasnilo i naravno umislim to je to😂 ali ovaj mjesec nemam skoro nikakve simptome ni nista pa se nadam mozda je to znak😊 napravim sutra ujutro sa jutarnjim urinom pa cemo vidjeti😊🤞

👩‍❤️‍👨 28god.
    🤰▶️ 08/21
    🙏🤞😊
    + 27.02.2022.❤😊🥰
    Termin 08.11.2022.❤🥰

• bellanaa
    25. Veljača 2022. 12:31

Kejsiiiiiiiii izbrisala si me s tablice 

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

• bellanaa
    25. Veljača 2022. 13:31

Kejsy  ❄️ ☃️

bellanaa

Kejsiiiiiiiii izbrisala si me s tablice
    nemam pojma kako, sorry pisi datum pa te stavim sutra.. e svasta.. zeznem ja nekad nesto, neka te to ne cudi.. daj datum pa da popravim…

27.2.

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

kokii2219
    25. Veljača 2022. 14:11

Siri 🐾

Curke,petak je i čitam vas kasnije pa popratim sve ali morala sam vam ovo pokazati!
    Ne znam kako ovo računati obzirom da nisam zadržavala urin najmanje 2 sata nakon što sam pila i ovo je razultat:
    https://ibb.co/0ZcmNW2

Ja bi ti preporučila da se "fatate posla oberučke" 😅

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

• Marićka
    25. Veljača 2022. 15:09

Imam jedno pitanje, mogu li grudi početi boliti prije same implantacije?
    Mene je evo maloprije počela lijeva boliti, uz taj neki peckajući/lagano probadajući osjećaj u donjem dijelu trbuha cijeli dan danas...
    Inače me počnu boliti oko tjedan dana prije M pa bi se ovo poklopilo.

A pročitala sam na netu da je implantacijska bol slična menstruacijskoj. Meni ovo nije ni slično 

A 5-6 dpo sam, što mi je opet prerano za implantaciju...

Toliko o tome da ću ovaj ciklus opušteno  

• avama
    25. Veljača 2022. 15:15

Siri 🐾

Curke,petak je i čitam vas kasnije pa popratim sve ali morala sam vam ovo pokazati!
    Ne znam kako ovo računati obzirom da nisam zadržavala urin najmanje 2 sata nakon što sam pila i ovo je razultat:
    https://ibb.co/0ZcmNW2

Uf i moja je danas kao ova tvoja plava, polusat ću još jed om večeras napraviti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.