Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    26. Veljača 2022. 21:22

Nesichah

Polly

Pozdrav cure, moja curka napokib ozdravila pa da vam se malo javim jer sam i ja u iščekivanju. Čitala sam i popratila sa je bilo nekih biokemijskih, jako mi je žao zbog toga.. Kokisad čitam i tvoj komentar i samo bih ti rekla da je najbitnije sebe posložiti, makni se s foruma, posveti se sebi i mužu, nemoj piškiti trakice ako inače to radiš, pusti sve… A po želji i kako vas lupi se mazite.. Šanse postoje baš tada kada ste najopušteniji i kad ne očekujete. Govorim iz svog iskustva, i ja sam bila u istoj fazi prije prve trudnoće, maknula se s foruma na neko vrijeme, prestala sve pratiti i odlučila se sabrati, bacila se na sređivanje sebe što je uključivalo i pretrage.. I baš u tom mjesecu ostala trudna, ne znajući kad ni šta. Doći će ljepši dani 🤞🏼❤️
    Ja sam danas 9 dpo i moram reći da od ovulacije svaki dan nešto osjetim da se komeša. Inače me prije menge cice ubijaju, počnu već lagano i nakon ovulacije, trenutno ništa, tu i tamo zasvrbe… Bolove nikakve nemam u pmsu nikada, samo na dan menge me počnu jajnici ubijati. Ono što primjećujem jučer i danas su jači kao menstrualni grčevi, probadanje u rodnici, pritisak u cijeloj zdjelici, pojačani iscjedak kremasti bijelo žućkasti.. Počinjem misliti da je implantacija bila ova dva dana, svašta sam si počela mozgati. Kako se to vama čini? Može biti oboje 🙈 Ne trebam dobiti 3.3., ima li vas još oko tog datuma? Zapamtila sam samo Kejsy da je blizu 😁

Hej nadamo se da će završiti plusićem. Ja sam blizu s datumom,ne očekujem 2.3.

Uuu, blizu blizu, držim fige!! Jel naslućuješ šta? Ja ne znam hoću li čekati dan očekivane ili pišnuti ranije, teško da ću izdržati 😅

Polly
    26. Veljača 2022. 21:25

Azraa25

Ćao curee,danas mi je trebala doci mens..ali je na sreću nemaa 😊😊eh sad imam smeđi isjcjedak i to samo poslije piskenja kada se obrisem papirom.. grudi malo bolne ali nista strašno i imam glavobolju ali također ništa strašno.. ovulacija mi je kalendarski bila 12.2 ali mislim da je kasnila pa je bila 13 ili 14.. po simptomima…pomagajte da li da se nadam nečemu.. pozdrav za sve

Smeđi iscjedak bi mogla biti implantacija 😍  uz dodatne simptome, zvuči super! 

baarbaraa34
    26. Veljača 2022. 21:35

Azraa25 joi po mom iskustvu to sve budu simptomi menge, ali naravno ne mora znaciti da je i kod tebe tako. Kakvi su ti inace ciklusi i simptomi kad trebaa dobiti?
    Koki evo zao mi je sto si ipak dobila, bas sam bila poprilici sigurna da kad otvorim forum da cu vidjet tvoj +. Vasa bebica vas ceka samo se jos pakira pa morate biti samo jos malo strpljivi. Vjerujem da je uskoro na putu❤
    Lavica ma joooj gluposti. Znači sise me bole jos od prethodne vjestice, vazem se jucer kod sveki i ispada da sam oko 2 kg u plusu😳 a inace nisam bas sklona debljanju. Je da je u pitanju mamina + svekrvina kuhinja zadnjih mjesec dana😂 al nemam dojam da sam toliko zderala iako ocito jesam. Onda kako si tata svako jutro mjeri tlak uzmem jednom ja ono 88/50😬 i koliko god, kako god mjerila nizak. Totalno netipicno. Patronazna mu dolazi 3x tjedno i na njenom jucer kad sam bila zivcana i napeta (jer se pakiram od svojih i sutra se vracamo za Njem.) opet 100/50, a ocekivali obzirom na situaciju da ce bit visok. Imam osjecaj da su mi sise i narasle!
    I onda mi lijepo jucer na 19dc krene neki mini spotting da bi kasnije bio kao razvodnjena svjeza krv sto me totalno izbezumilo jer je inace smedj. Al evo danas se nastavio sto je opet pravi put prema mengi i to ocito dosta uranjenoj jer iscjedak inace krene oko 24dc i onda za 3,4 dana dobijem. Pozitivan lh test sam imala 13dc. Al ono, u ovom ciklusu se u plodnim danima nismo ni vidjeli, a kamoli sto drugo. Inace bi mislila da je to to. Jel moguce da je za sve uzrok neki potencijalni hormonski disbalans?

• Azraa25
    26. Veljača 2022. 21:35

Polly

Azraa25

Ćao curee,danas mi je trebala doci mens..ali je na sreću nemaa 😊😊eh sad imam smeđi isjcjedak i to samo poslije piskenja kada se obrisem papirom.. grudi malo bolne ali nista strašno i imam glavobolju ali također ništa strašno.. ovulacija mi je kalendarski bila 12.2 ali mislim da je kasnila pa je bila 13 ili 14.. po simptomima…pomagajte da li da se nadam nečemu.. pozdrav za sve

Smeđi iscjedak bi mogla biti implantacija 😍 uz dodatne simptome, zvuči super!

Jupiiiiii 😍😍 sta mislite kada da uradim test da li je jos rano ili?

• Azraa25
    26. Veljača 2022. 21:38

baarbaraa34

Azraa25 joi po mom iskustvu to sve budu simptomi menge, ali naravno ne mora znaciti da je i kod tebe tako. Kakvi su ti inace ciklusi i simptomi kad trebaa dobiti?
    Koki evo zao mi je sto si ipak dobila, bas sam bila poprilici sigurna da kad otvorim forum da cu vidjet tvoj +. Vasa bebica vas ceka samo se jos pakira pa morate biti samo jos malo strpljivi. Vjerujem da je uskoro na putu❤
    Lavica ma joooj gluposti. Znači sise me bole jos od prethodne vjestice, vazem se jucer kod sveki i ispada da sam oko 2 kg u plusu😳 a inace nisam bas sklona debljanju. Je da je u pitanju mamina + svekrvina kuhinja zadnjih mjesec dana😂 al nemam dojam da sam toliko zderala iako ocito jesam. Onda kako si tata svako jutro mjeri tlak uzmem jednom ja ono 88/50😬 i koliko god, kako god mjerila nizak. Totalno netipicno. Patronazna mu dolazi 3x tjedno i na njenom jucer kad sam bila zivcana i napeta (jer se pakiram od svojih i sutra se vracamo za Njem.) opet 100/50, a ocekivali obzirom na situaciju da ce bit visok. Imam osjecaj da su mi sise i narasle!
    I onda mi lijepo jucer na 19dc krene neki mini spotting da bi kasnije bio kao razvodnjena svjeza krv sto me totalno izbezumilo jer je inace smedj. Al evo danas se nastavio sto je opet pravi put prema mengi i to ocito dosta uranjenoj jer iscjedak inace krene oko 24dc i onda za 3,4 dana dobijem. Pozitivan lh test sam imala 13dc. Al ono, u ovom ciklusu se u plodnim danima nismo ni vidjeli, a kamoli sto drugo. Inace bi mislila da je to to. Jel moguce da je za sve uzrok neki potencijalni hormonski disbalans?

Mensteuacija mi je uvijek tacna u dan eh ono sto je meni ovaj put čudno je to da prije svake men.. lice mi bude katastrofa a sad cisto kao suza i nikada ljepse i gladje eh sada sve je moguće...

Mareeeee3112
    26. Veljača 2022. 21:42

Keysi piši me za 27.3 da ne dobijem ...😘sretno ostalim curama.... 
    Idem se odmoriti ...treba mi...laku noć svima

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Polly
    26. Veljača 2022. 21:59

Azraa25

Polly

Azraa25

Smeđi iscjedak bi mogla biti implantacija 😍 uz dodatne simptome, zvuči super!

Jupiiiiii 😍😍 sta mislite kada da uradim test da li je jos rano ili?

Ja sam nekako propustila da si danas trebala dobiti 🤦🏼‍♀️ pričekaj onda da vidiš hoćeš li procuriti ili će iscjedak stati..  Jel ti inače m kreće sa takvim iscjetkom? 

Polly
    26. Veljača 2022. 22:08

Nisi krivo upisala. Ja sam u međuvremenu išla malo pogledati u app šta mi piše za prosjek trajanja ciklusa, 29 dana i stvarno je kad sam malo bolje pogledala, a ja sam okvrino računala na 31 dana jer su mi takvi ciklusi bili prije trudnoće, do 35 dana.. Nakon poroda se unormalio ciklus tj skratio na 28-31. Ja se ugl tek ufuravam u praćenje svega, evo nisam ni znala koliko mi ciklusi traju 😂 do sad nismo baš baš radili na bebi nego onako, ako se desi.. Sad smo zapeli i baš bi htjeli plusić pa evo dok uopće proučim retroaktivno svoje cikluse jer uopće nisam previše pratila. Zaključak svega je da je prvo trebala ne doći 2.3., ali ajmo se držati 3.3  🙈

Polly
    26. Veljača 2022. 22:09

Polly

Nisi krivo upisala. Ja sam u međuvremenu išla malo pogledati u app šta mi piše za prosjek trajanja ciklusa, 29 dana i stvarno je kad sam malo bolje pogledala, a ja sam okvrino računala na 31 dana jer su mi takvi ciklusi bili prije trudnoće, do 35 dana.. Nakon poroda se unormalio ciklus tj skratio na 28-31. Ja se ugl tek ufuravam u praćenje svega, evo nisam ni znala koliko mi ciklusi traju 😂 do sad nismo baš baš radili na bebi nego onako, ako se desi.. Sad smo zapeli i baš bi htjeli plusić pa evo dok uopće proučim retroaktivno svoje cikluse jer uopće nisam previše pratila. Zaključak svega je da je prvo trebala ne doći 2.3., ali ajmo se držati 3.3 🙈

Kejsy ovdje sam tebe citirala, ali ipak očito nisam 🙄

baarbaraa34
    26. Veljača 2022. 22:10

E da zaboravila sam napisati za Amazon. Mi znaci sve zivo od tamo kupujemo! I odlicno mi je sto zapravo nis ne platim dok mi ne stigne i dok ne vidim hocu li zadrzati. E sad, ja ne znam jel to njemacka fora ili postoji ista ili slicna opcija drugog imena, ali mi najcesce placamo preko Klarne. To je zapravo posrednik, a placa se preko racuna. Znaci hop na internet bankarstvo, utipkas podatke, iznos i voila. Ili recimo Revolut kartica je zakon! Najisplativija za odrzavanje, mjenjanje valuta i korištenje gdje god. Ili kako sam prije imala Visu koja mi je koristila samo za to internet placanje u smislu da nikad nije bilo previse novca na njoj, najcesce par kuna od iznosa kupljenog pa bas u slucaju nekog sranja nije prevelik gubitak. Uglavnom otkad smo upoznali amazon ebay i ini su daleka povijest🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.