Do sad su mi bile ok te roze, sad ću onda naručiti ove zelene trakice.
Pozdrav cure, ovdje sam nova pa da i ja napisem svoje "muke" :)
13.02. ovulacijski digitalni test pokazao je ovulaciju, tad smo kroz par h imali nezasticeni odnos, danas 27.02. menstruacije jos nema, a test za 6 dana ranije (cleareblue) je pokazao negativan rezultat. Menstruacije nema, grudi su mi krenule bit bolne.. postoji li mogucnost da ce kroz nekoliko dana test biti pozitivan ili je ipak clearblue za 6 dana ranije toliko jako pouzdan i ovaj mjesec ipak nista?
Hvala vam :)
Pozdrav svima.Moja situacija je sljedeca.Prosli mjesec smo poceli radit na bebi,i kako nam je za prvo bilo dosta jednom ocekivala sam da tako bude i za drugo.Prije poroda vjestica je bila tocna ko sat 30 dan ona sletila,nakon poroda valjda su joj se navigacija malo pobrkala nek stigne 20 dan,24 ili 28 dan.Posto mi ove trakice sa crtom izgledaju da su za koristenje znanstvena fantastika,ovaj mjesec kupila sam clear blue digitalni test za ovulaciju gdje kad je najveca razina Lh na displayu pokaze 😊 i sljedeca 24 36 sati akcija.6 dana smo radili prije smajlica,na dan smajlica cak dva puta i jos jedan dan poslije.Neko kaze sto vise to bolje,netko svski drugi dan,neznam vise sto je bolje ... Mozda bude lakse kad podjelimo svoju pricu sa drugima u istom problemu😊😊
[/url
Pozdrav cure, ovdje sam nova pa da i ja napisem svoje "muke" :)
13.02. ovulacijski digitalni test pokazao je ovulaciju, tad smo kroz par h imali nezasticeni odnos, danas 27.02. menstruacije jos nema, a test za 6 dana ranije (cleareblue) je pokazao negativan rezultat. Menstruacije nema, grudi su mi krenule bit bolne.. postoji li mogucnost da ce kroz nekoliko dana test biti pozitivan ili je ipak clearblue za 6 dana ranije toliko jako pouzdan i ovaj mjesec ipak nista?
Hvala vam :)
I meni je ovulacija bila 13.2. Po testu,al nazalost evo upravo M dosla 😕,nadam se da ne budes imala srece kao ja pa ti bude +.😊
[/url
Jutro cure.... Nadam se da lijepo provodite vikend.
Prijavljujem 1.dan ciklusa 😵💫, novi datum za ne dobiti je 26.3... Eto, nadam se ce nam proljece svima donjeti lijepi i debeli plusic 😁
🧞♀️31
🧞♂️32
Missed ab. 11tt 💔
Gynositol
OTP 24.3. 👧🏼💗
Jutrooo, kod mene nema menge ni na vidiku, malo sluzavi bijeli iscjedak, lagani bolovi kao pred mengu i bol u leđima 🤷🤷
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Jutro žene, kod mene također M nema kao ni nekih simptoma pms-a. Zasad je sve u fazi mirovanja 😅🙄
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Jutrooo, kod mene nema menge ni na vidiku, malo sluzavi bijeli iscjedak, lagani bolovi kao pred mengu i bol u leđima 🤷🤷
jutro , i ja i ti smo u čekanju -ne dobivanja
ja nemam nikakve bolove ni u jajnicima , ni u leđima. Cice još bole i blago napuhane.
Sretno nam da ne dbijemo danas i narednih 9 mj
Jutro žene, kod mene također M nema kao ni nekih simptoma pms-a. Zasad je sve u fazi mirovanja 😅🙄
jutro, jesi piškila testić? tebi kasni več par dana, šta ne?
Cure kak oizdrzite da ne radite testove!!! Ja ne mogu!
Jutros moj lh test negativan nema druge linija. Tak oda jedino ipak bila ovulacija. Sad čekamo!
Sortiraj odgovore
Najstariji