Jos nisam …imam neko svjetlo smeđe praznjenje
KOKO3112 Dobro jutro, danas ti i je dan očekivane? Možda je implantacija
bellanaa držim i ebi fige da ne dođe
kamilica također držim fige da ne dođe
kokii2219 šta je sa tobom ? jesi radila test
Cure dobar vam dan svima, evo me , citam vas ali sam se vratila jučer na posao pa mi dani nekako brže prolaze sutra je dan D -dobit ili ne dobit -pitanje je sad.
-od simptoma imam punije i bolne cice , i več 3 dana me ispod pazuha neka žljezda kao pecka. Jučer me na poslu dok sam sjela na marendu , desni jajnik zabolio na minutu kao da mi netko iglu bode u njega.
Nekako ipak mislim da nije ... zadnji odnos smo imali 17 stog jedino ako je 18 il 19 bila ovulacija ali po temperaturi to ne vidim!
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Nekako ipak mislim da nije … zadnji odnos smo imali 17 stog jedino ako je 18 il 19 bila ovulacija ali po temperaturi to ne vidim!
e jbg baš sam se nadala i za tebe i za sebe , baš smo imali čudne simptome i lijepe
Da totalno ali mislim da više neću mjerit bazalnu totalno je nepouzdana...javim kad dobim ...još nije krenula i nemam bolove nikakve
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I još nešto pecka me dole desno prema preponi mislim da sam se valjda prehladila
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Da totalno ali mislim da više neću mjerit bazalnu totalno je nepouzdana…javim kad dobim …još nije krenula i nemam bolove nikakve
Kako mislis da je nepouzdana? Koji si dpo i koliko ti traje lutealna faza?
Meni je ovulacija točno taj dan kad mi je najmanja temperatura 14 dana mi traje 2 faza ...
Ps... još uvijek nisam dobila...bila je kap svjetlocrvene i bez pražnjenje ...ne boli me jos i nemam menstrualnih bolova ... ali ju očekujem sutra ili noćas
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jos nisam …imam neko svjetlo smeđe praznjenjeKOKO3112 Dobro jutro, danas ti i je dan očekivane? Možda je implantacijabellanaa držim i ebi fige da ne dođe
kamilica također držim fige da ne dođe
kokii2219 šta je sa tobom ? jesi radila test
Cure dobar vam dan svima, evo me , citam vas ali sam se vratila jučer na posao pa mi dani nekako brže prolazesutra je dan D -dobit ili ne dobit -pitanje je sad.
-od simptoma imam punije i bolne cice , i več 3 dana me ispod pazuha neka žljezda kao pecka. Jučer me na poslu dok sam sjela na marendu , desni jajnik zabolio na minutu kao da mi netko iglu bode u njega.
Hvalaaa, kod mene još nista, nema iscjetka ni nikakvih naznaka vidjet ćemo sutra 🤞
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Ej evo imam
Fertility Chart:
https://www.fertilityfriend.com/b_i/s_w9HiTC.png
Poznajem svoje tijelo znaci čim mi čak vaginalna temperatura padne i tokom dana bude 36.5 to je to menga dolazi...ujutro jw bila 36.8 i evo sad mjerila 36.5 i to je to samo što nisam procurila....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Koko što bi s bazalnom? Kako su tako velike oscilacije? Moguće je svakako da je trudnoća jer si danas trebala procuriti. Doduše…u koje doba dana je bila ovulacija? Jesi imala kakve bolove taj dan?
Imam točne plodne dane veliku sluz i 3 dana bolni jajnik te datume inace sve pokrivamo ovaj mjesec nismo ništa se oko toga jer sam bila bolesna I samo smo imali 2 puta odnos jer sam 10 dana ležala u kreetu.... danas sam trebala procuriti jos nisam imam bez iscjedak I tockica crvenog mi bila na papiru .... ujutro mi bazalna koju mjerim vaginalna je bila 36.8 a evo nakon pražnjenja ovog i svega vaginalna mi je trenutno 36.5( znam da se bazalna mjeri samo ujutro ali ukoliko meni padne temperatura i tokom dana ja očekujem mentruaciju tako je svaki puta do sada bilo tocno ....i svaki čas čekam da dobim
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Koko što bi s bazalnom? Kako su tako velike oscilacije? Moguće je svakako da je trudnoća jer si danas trebala procuriti. Doduše…u koje doba dana je bila ovulacija? Jesi imala kakve bolove taj dan?
Inače baš imam bolne ovulacije sto je u neku ruku ok jer znam točno kad imam i jako imam naglasenu sluz... bazalna mi to i potvrđuje .... a I lh trakice ....😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji