Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    26. Veljača 2022. 16:10

Kejsy  ❄️ ☃️

Siri 🐾

Helooou curke. Kolike su šanse da je danas stvarno ovulacija? Mislim stvarno mi je malo rano. Kako bilo, malo smo ljubovali nakon buđenja 😂
    https://ibb.co/YbhV6rz
    https://ibb.co/7Q7XttM
    https://ibb.co/R0RxGqZ

A vi koje imate tolko mašte svaka vam čast. Nisam voljela igranje uloga nikada,nisam taj tip jer sam previše nestrpljiva al vama svaka čast 😂

daj slicice bez aplikacije, bolje se vide, te trakice, meni se cini da su bile tamnije na tvojim slikama sto si postavljala… Samo vi pokrivajte, moguce da ce ti se ciklusi sad ustabiliti.

Kejsi da li si ti dobila? Ili  i dalje čekaš? 🥴 nisam baš uspjela sve popratiti  s obzirom da mi je i subota radna

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    26. Veljača 2022. 16:36

Sutra ujutro ukoliko ne dobim radim test a sljedeća koju ne smijem dobiti je 27.3 😘 javim rezultate

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• bellanaa
    26. Veljača 2022. 16:43

Kejsy  ❄️ ☃️

bellanaa neka vjestice sto dalje na dug period 🤞🤞

Deic17 slazem se da je super napraviti neke proomjene i pustiti masti na volju. Samo molim te ovde nemoj mjenjati nik, jer i ovako jedva zapamtim ko je sta pisao 🤣🤣🤣🤣

baarbaraa34 super da su nalazi dobro. I samo set i javi ako imas sta podjelit sa nama, mozda nekad procitas nesto zanimljivo i korisno, pa pisi da citamo i mi. Ma nekad nekom nije do pisanja i to je sasvim normalno. Nista nije za moranje, i nista ne treba da bude na silu.

Nesichah 🤞🤞 da vjestica zaobidje i da bude plusic. 🤞🤞

Lavica ♌ Kako si ti? Slazem se sa tobom za trakice, i ja bih na njenom mjestu jos radila trakice, za svaki slucaj. A sto ne kupis trakice sa ebay-a? Meni su zelene super ove iz UK sto stignu, sjajne su.

tealitas 🤞🤞 da testic bude pozitivan i da vjestica zaobidje u sirokom luku. 🤞🤞

Siri 🐾 Nisam bas sigurna da su ti ove trakice bas odgovarajuce ni jedne ni druge, pokrivajte vi za svaki slucaj, to je najbitnije 🤞🤞

Baš tako ne treba mi 🤣🤣 kako mi ciklusi budu 33-35 dana, danas je 34DC i nisam sigurna na čemu sam 🤣🤣 baš me šora nešto, vidjet ćemo

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

kokii2219
    26. Veljača 2022. 18:54

Drage moje, čisto da vam javim, ja sam jučer navečer dobila svoju menstruaciju. Sad kad zavrsi idem ginekologu, muz na pretrage, jer necu to olako prepustit slucaju dok sam jos mlada :). Pravim pauzu od svega, pa cak i od pokusavanja najvjerovatnije nekih 2-3 ciklusa, jer je izgleda u mojoj okolici svakoj evo novopecenoj mladi, nevjesti, udatoj zeni nakon 2-3mj ostati trudna, a mene ta buba jednostavno ujest nece. Pratit cu vas i radovati se vasim plusicima i simptomima, al' ja trenutno nemam snage za dalje. Malo sam preosjetljiva za ovakve emocionalne rolerkostere i nesto sto zelim nikako mi se ne zeli ostvariti.. ne mogu ja to svaki mj. Ostajte mi pozdravljeno i svakoj ponaosob zelim puno sreće. Čuvajte se.
    Keysi možeš me ukloniti sa liste. Čujemo se nekad ako budem imala novosti. Sad za sad idem malo mijenjati navike, stil života i sve.. 

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Polly
    26. Veljača 2022. 19:47

Pozdrav cure, moja curka napokib ozdravila pa da vam se malo javim jer sam i ja u iščekivanju. Čitala sam i popratila sa je bilo nekih biokemijskih, jako mi je žao zbog toga.. Koki sad čitam i tvoj komentar i samo bih ti rekla da je najbitnije sebe posložiti, makni se s foruma, posveti se sebi i mužu, nemoj piškiti trakice ako inače to radiš, pusti sve... A po želji i kako vas lupi se mazite.. Šanse postoje baš tada kada ste najopušteniji i kad ne očekujete. Govorim iz svog iskustva, i ja sam bila u istoj fazi prije prve trudnoće, maknula se s foruma na neko vrijeme, prestala sve pratiti i odlučila se sabrati, bacila se na sređivanje sebe što je uključivalo i pretrage.. I baš u tom mjesecu ostala trudna, ne znajući kad ni šta. Doći će ljepši dani 🤞🏼❤️
    Ja sam danas 9 dpo i moram reći da od ovulacije svaki dan nešto osjetim da se komeša. Inače me prije menge cice ubijaju, počnu već lagano i nakon ovulacije, trenutno ništa, tu i tamo zasvrbe... Bolove nikakve nemam u pmsu nikada, samo na dan menge me počnu jajnici ubijati. Ono što primjećujem jučer i danas su jači kao menstrualni grčevi, probadanje u rodnici, pritisak u cijeloj zdjelici, pojačani iscjedak kremasti bijelo žućkasti.. Počinjem misliti da je implantacija bila ova dva dana, svašta sam si počela mozgati. Kako se to vama čini? Može biti oboje 🙈 Ne trebam dobiti 3.3., ima li vas još oko tog datuma? Zapamtila sam samo Kejsy da je blizu 😁 

• avama
    26. Veljača 2022. 20:18

Nisam sigurna da li je bila ovulacija, inače mi je 16 dan
     A sad kao jučer pokazuje nešto, ali me buni to da nemam onaj pravi iscjedak. Prozirni je, ali nije  onako obilan. I sad dana sope tište boje crtice. Radila sam  izrijekom 15.tog dana i nij3 bilo druge crtice. Mi smo pokriti sve ove dane, ali baš cudno. 
    https://ibb.co/pv3LCxb
    Napravit ću i ujutro .
    Ja kupim trakice na aliexpresu 20 kom 21kn

lil_me
    26. Veljača 2022. 20:38

Javljam se i ja, nakon mjesec dana praćenja teme, menga ne treba doći već tri mjeseca, ali ovaj ciklus ne treba doći 8. 3.
    Prosli mjesec potrošila plaću na testove 🤣🤣

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• Nesichah
    26. Veljača 2022. 20:54

Polly

Pozdrav cure, moja curka napokib ozdravila pa da vam se malo javim jer sam i ja u iščekivanju. Čitala sam i popratila sa je bilo nekih biokemijskih, jako mi je žao zbog toga.. Kokisad čitam i tvoj komentar i samo bih ti rekla da je najbitnije sebe posložiti, makni se s foruma, posveti se sebi i mužu, nemoj piškiti trakice ako inače to radiš, pusti sve… A po želji i kako vas lupi se mazite.. Šanse postoje baš tada kada ste najopušteniji i kad ne očekujete. Govorim iz svog iskustva, i ja sam bila u istoj fazi prije prve trudnoće, maknula se s foruma na neko vrijeme, prestala sve pratiti i odlučila se sabrati, bacila se na sređivanje sebe što je uključivalo i pretrage.. I baš u tom mjesecu ostala trudna, ne znajući kad ni šta. Doći će ljepši dani 🤞🏼❤️
    Ja sam danas 9 dpo i moram reći da od ovulacije svaki dan nešto osjetim da se komeša. Inače me prije menge cice ubijaju, počnu već lagano i nakon ovulacije, trenutno ništa, tu i tamo zasvrbe… Bolove nikakve nemam u pmsu nikada, samo na dan menge me počnu jajnici ubijati. Ono što primjećujem jučer i danas su jači kao menstrualni grčevi, probadanje u rodnici, pritisak u cijeloj zdjelici, pojačani iscjedak kremasti bijelo žućkasti.. Počinjem misliti da je implantacija bila ova dva dana, svašta sam si počela mozgati. Kako se to vama čini? Može biti oboje 🙈 Ne trebam dobiti 3.3., ima li vas još oko tog datuma? Zapamtila sam samo Kejsy da je blizu 😁

Hej nadamo se da će završiti plusićem. Ja sam blizu s datumom,ne očekujem 2.3. 

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

SweetDream15
    26. Veljača 2022. 20:57

Koki2219 bok koki 🙂 pošto pratim vaš forum jer volim gledati plusiće drugih cura i volim podijeliti savjet kad mogu... Virujem da te pogađa svaki ciklus dok se nadaš da M ne dođe, nije lako kad nešto toliko želiš a ono se ne ostvariva.. dok drugim tako curama odma se primi, mi ostale se zapitamo kako.. Ugl želim ti reć da ne budeš tužna, da nastaviš dalje jer imaš još fore dok ne prođe godina dana nemoraš brinuti da s vama nešto nije uredu..Tolerira se godina dana da je okej da žene zatrudne i da je sve uredu s nama. Najveći problem nama curama a i muškima je to ako se forsira non stop keks da se zatrudni, jer onda tu psiha utječe na začeće. Zato savjetujem svima kolko god želile bit majke, bit ćete 🙏🍀 samo se nemojte forsirati na to, nego opustite i uživajte s vašim partnerima i onda će se dogoditi čudo.. držim 🤞 svim curama da dobiju svoje željene plusiće u skorije vrijeme ❤️ pozz 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• Azraa25
    26. Veljača 2022. 21:06

Ćao curee,danas mi je trebala doci mens..ali je na sreću nemaa 😊😊eh sad imam smeđi isjcjedak i to samo poslije piskenja kada se obrisem papirom.. grudi malo bolne ali nista strašno i imam glavobolju ali također ništa strašno.. ovulacija mi je kalendarski bila 12.2 ali mislim da je kasnila pa je bila 13 ili 14.. po simptomima...pomagajte da li da se nadam nečemu.. pozdrav za sve 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.