Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    05. Ožujak 2019. 19:00

Lady33 i ja jucer dobila utrogestan vaginalno (3x2), kad sam otvorila kutiju i vidjela kolike su kuglice pozlilo mi. 
    Ne kuzim zasto mi nije dala od 200mg koje su duplo vece i zgodnije za umetnuti.

Inace, danas primjecujem peckanje i svrbez, jel to karakteristicno za utrice? 

• Lady33
    05. Ožujak 2019. 19:04

Joj kazu da od utrogesana pocnu te upalice bar sam citala to danas :/ kako to ublaziti ja od veceras pocinjem...zaista su premalee..

Malla nadam se da je to dobra velicina meska za ovu sedmicu pa vidjet cemo za 10 tak dana :/
    Ja moram reci porodici iz razloga sto moram mirovati i nemam nacina da sakrijem :/..

url=https://lilypie.com]

luce35
    05. Ožujak 2019. 19:12

Nazvat cu sutra pitati sto se moze uzimati uz probiotik da ublazi simptome.

Ja isto nisam planirala nikome jos govoriti ali kako me jucer stavila na mirovanje morala sam. Imala sam 2 neuspjesne trudnoce i znam da se sad roditelji brinu ali nisam mogla sakriti 🙄

• Lady33
    05. Ožujak 2019. 19:15

Takodjer draga :/
    Ja sam imala spontani prje 2 i po mjeseca u 6 tjednu. Pa sad me stavila odma na mirovanje i odmah morala reci :/.... ako se raspitas javi st je dobro kao probiotik uz to :/ koja si ti sedmica?
    Koliki je tvoj mesak bio na pocetku ;/

luce35
    05. Ožujak 2019. 19:18

Javim sutra kad saznam. 5+4 sam, lezim i mirujem ne bi li se hematom cim prije povukao

05. Ožujak 2019. 19:42

Puno hvala na podršci drage cure, nadam se da ce vještica ipak zakasnit pa da iskoristim preostalog kineza 😂

Grizli
    05. Ožujak 2019. 19:59

Luce i Ledy sretno u trudnocama i da sve bude u redu! Sad se ne opterecujte sto ste nekom rekle, najvaznije je da radite ono sto su vam gin rekli i da iznesete uspjesnu trudnocu. 

luce35
    05. Ožujak 2019. 20:02

Grizli hvala na lijepim zeljama 😍

Bit ce sve ok uz Bozju pomoc, na nama je sto kazes samo mirovati i uzimati terapiju

• Lady33
    05. Ožujak 2019. 20:04

Hvala ti Grizli nadam se da ce biti dobro sve morale smo reci :( cutala bih ali tako je kako jee..
    Luce nisi mi odogovorila samo koliki je tebi bio gestscijski na prvom ultrazvuku s kolko tjedana ?

luce35
    05. Ožujak 2019. 20:05

Jucer sam bila prvi put, 5+3, jedino sam cula da je urednog oblika al kad mi je spomenila hematom sva sam se pogubila i dalje nisam cula

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.