Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    05. Ožujak 2019. 13:23

Pozdrav cure! Evo da se javim, 2 tjedna nakon spontanog sam neki dan isla vadit betu i iznosi 18. Da li mozda netko ima iskustva s tim? Da li to znaci da bih uskoro mogla dobiti mengu? Da li je moguca ovulacija? 
    Nakon spontanog sam krvarila po malo i svaki dan se sve vise i vise smanjivalo. Prije par dana sam presla na dnevne uloske jer vrlo malo krvarim.

mala.le.90.
    05. Ožujak 2019. 13:29

Lalla, ja se ne sjecam kolika mi je beta bila nakon spontanog, ali znam da mi je dr rekla da ce jos neko vrijeme hormon trudnoce biti prisutan, treba neko vrijeme da se sve vrati u ravnotezu. 
    Takodjer sam krvarila tako kao i ti i menge i ovulacije su mi se odmah vratile u normalu.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lalla
    05. Ožujak 2019. 13:43

Tnx mala le, ma nemrem nista promijeniti kako je - je, al me zanimaju tudja iskustva. Citala sam cak da su neke zene ostale trudne odmah poslije spontanog.

mala.le.90.
    05. Ožujak 2019. 14:11

Jesu, ja ih poznajem dosta. Ja npr nisam bila mentalno spremna odmah...cekala sam par ciklusa da se oporavim...koliko si bila trudna?
    U svakom slucaju uradi potrebne pretrage, nemoj zuriti pa da ne daj Boze opet pobacis, a bude rijec o nekom infekciji koju je lako rijesiti...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Lady33
    05. Ožujak 2019. 15:19

Cure samo da se javim bila sam danas na pregledu
    4+3 sam vidljiva gestacijska vrecica 0,34 cm .jel to uredu? Za ovaj period narucila me za 10 dana ponovo i rekla da se tad treba sve vidjeti .dobila utrogestan ujutro i navece vaginalno... jel utrogestan dobar? Jel treva sto dublje u rodniu kao vaginaletu ili? Jer su male neke nisam nikad koristila

url=https://lilypie.com]

• anamor
    05. Ožujak 2019. 15:29

Lady33

4+3 sam vidljiva gestacijska vrecica 0,34 cm .jel to uredu? Za ovaj period narucila me za 10 dana ponovo i rekla da se tad treba sve vidjeti .dobila utrogestan ujutro i navece vaginalno… jel utrogestan dobar? Jel treva sto dublje u rodniu kao vaginaletu ili? Jer su male neke nisam nikad koristila

Sretno lady...cestitam...

HarryPotter
    05. Ožujak 2019. 15:46

Lady33

4+3 sam vidljiva gestacijska vrecica 0,34 cm .jel to uredu? Za ovaj period narucila me za 10 dana ponovo i rekla da se tad treba sve vidjeti .dobila utrogestan ujutro i navece vaginalno… jel utrogestan dobar? Jel treva sto dublje u rodniu kao vaginaletu ili? Jer su male neke nisam nikad koristila

Lady ne brini, i kod mene se samo vidjela ges. A sa 5 tj. I 5 dana se vec culo srceko. .. Ultrogestan i ja koristim i to 3x2 stavis ih u rodnicu, sto dublje. 

• Lady33
    05. Ožujak 2019. 15:51

Ja treba koristiti ujutro i navece samo po jedni za sada ... do sledeceg pregleda da vidimo kako je.. kolika je kod trbe bila.prvi put gestacijska ? Jel ovo premalo?

Tinchy_07
    05. Ožujak 2019. 15:57

Baby i Rastika potpuno potpisujem sta ste napisale. Ja jutros bas rekla muzu da jos ovaj ciklus odrađujemo ovako i onda gotovo. Jos ajde pratit o trakicama i to, ali sex pod obavezno svaki drugi dan i uz to pazit da malo odlezim da sve ne iscuri, a kamoli jos njega jesi popio profertil, jesi popio ovo, ono.. Ko da dijete naganjam da pije gorki sirup🤦‍♀️
    E pa nema vise bar do kraja ljeta, hopa cupa prema potrebi i uzivat malo. 
    Pina zao mi je da je negativan, ali nema m ima nade

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Mallla
    05. Ožujak 2019. 18:54

Super Lady33 bravo! A GLE 4+3 je dobro da se išta vidi tako da mislim da je to super. Utrogestan je pdogesteron ili čuvar trudnoće. Za 10 dana će već i srce kucati...ovo su super vijesti.

Ja sam sada u plodnim danima, odluka je da ću ih i dalje pratiti ali bez testova prije zakašnjele menge... Ne treba mi to mozganje. Plodne volim znati jer znam da nisu po kalendaru. Za sad mi nije preveliko opterećenje ali bude li onda neću ništa pratit. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.