Ne znam sto se dogadja s tim doktorima. Doslovno te tjeraju da ides guglat a onda te poslije operu jer si nesto procitao na netu i s tom informacijom im se obratio.
A ne znam da li u tom slucaju dolazi onda do ovulacije. Tebi treba sad menga doci jel tako?
A vecina cista ode s mengom, drzim fige da nije nista ozbiljno. 🤞🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Pozdrav, prvi put komentiram ovdje s vama...
Naime imam policisticne jajnike i nemogu tocno odrediti ovulaciju. Muz i ja smo i ovaj mjesec pokusavali hvatati te plodne dane pomocu aplikacije koja ih racuna. 7 dan nakon tih plodnih dana sam imala lagano krvarenje koje je trajalo 3 dana i bilo je svijetlo crvene boje, a 5 dan sam imala smedji iscjedak. ( nadam se da je implatacijsko krvarenje) Menstruaciju trebam dobiti tek za tjedan dana.. imam lagane grceve u dojnjem dijelu trbuha, malo osjetljive grudi i zadnja 2 dana vrtoglavicu. Dali je ijedna od vas imala takve simptome pa joj je bio ➕?? 😩😩
Ajme kako su skrti na rijecima, misle da sve o svemu znamo ne bi da smo svi medicinske struke
Pa da razumijes 😕
Ne znam sto se dogadja s tim doktorima. Doslovno te tjeraju da ides guglat a onda te poslije operu jer si nesto procitao na netu i s tom informacijom im se obratio.
A ne znam da li u tom slucaju dolazi onda do ovulacije. Tebi treba sad menga doci jel tako?
Ah ni ja..
E strah me da nemam ovulacije, 11.03.trebam dobit pa se nadam da ce.mi onda bolje pojasnit nakon men ...rekla mi je da neko ne zatrudni odmah bla bla la..itd itd.nista pametno i novo..
Ah ni ja..
E strah me da nemam ovulacije, 11.03.trebam dobit pa se nadam da ce.mi onda bolje pojasnit nakon men …rekla mi je da neko ne zatrudni odmah bla bla la..itd itd.nista pametno i novo..
Jesi probala ikad trakice za ovulaciju?
Mozda da ih isprobas koji ciklus da vidis kad ti ova nece nista reci. Ako treba, posaljem ti ja za poklon svojih postom pa piski po njima. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Jesam probala,i bile su pozitivne.pa ako imas viska i ako ti ne trebaju rado bi ih kupila.radje od tebe nego od nekog drugog,jer sam ionak namjeravaala sad nakon toga.
Jesam probala,i bile su pozitivne.pa ako imas viska i ako ti ne trebaju rado bi ih kupila.radje od tebe nego od nekog drugog,jer sam ionak namjeravaala sad nakon toga.
Ma neces nista kupovati, posaljem ti ih ja ovako. Imam pet komada, oni najosjetljiviji. To to moze bit za jedan ciklus ili cak i dva. Ja sam tri koristila u jednom ciklusu. Da se i njih rijesim, ne da mi se zezat s tim vise. Ti samo javi u inbox adresu i ja ti posaljem danas/sutra najkasnije. 😉 Ako se ikad sretnemo platis kavu. 😂 Nadam se da ce te usreciti. 🤞🏼A ako zatrudnis onda mi placas pivu. 🤘🏻😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Cure danas mi je 15ti dan ciklusa i evo po aplikaciji ovulacija ..ali nema nimalo sluzi, sto znaci da nije ni ovulacija. 😐
Danas sam isla kod ginića i dao mi je folnu kiselinu i jos neke tablete jer mi je ciklus zadnjih 6 mjeseci produzio se. Sa 28 dana na 32 -34 dana.. Pa je rekao da se to mora tim tabletama regulirati zbog toga jer se sada poremetila i ovulacija i sve..
Ma neces nista kupovati, posaljem ti ih ja ovako. Imam pet komada, oni najosjetljiviji. To to moze bit za jedan ciklus ili cak i dva. Ja sam tri koristila u jednom ciklusu. Da se i njih rijesim, ne da mi se zezat s tim vise. Ti samo javi u inbox adresu i ja ti posaljem danas/sutra najkasnije. 😉 Ako se ikad sretnemo platis kavu. 😂 Nadam se da ce te usreciti. 🤞🏼A ako zatrudnis onda mi placas pivu. 🤘🏻😂😂
Ma.ako zatrudnim placam gajbu 💙💙💙💙💕💙💕💙💙💕💙💕💙💕💙 hvala ti puno,javim se, samo kad skuzim kak hah 😍
Hvala na dobrodošlici! Nisu policistični jajnici- tako kaže ginekologinja. E sad, rekla mi je da bih trebala prekontrolirati štitnjaču ali ja se nikako natjerati. Nemam nikakvih poteškoća inače, pa ne bih ni eksperimentirala sa lijekovima. Ja sam sa sobom u glavi riješila truditi se, piti vitamine i pratiti plodne dane- ako uspije, uspije.
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji