Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elenicaa20
    21. Veljača 2019. 11:09

Moja vjestica sad dosla...Dusu sam isplakala zene drage.
    Moj novi simptom dolaska menst su bolne grudi na dodir i izrazene vene sto se. Prije nikada nije desilo...Toliko sam se ponadala da je trudnoca nevjerovatno sam imala osjecaj da sam trudna a ona sad dosla i jos test uspjela uradit.Osjecam se uzasno.Sad sam se pitala sama sa sobom da li ja stvarno necu imat djecu.
    U julu nam je godina dana braka😔Hvala Bogu muz na terenu pa sam mogla da se postenski isplacen.
    Popila sam femisan a dvije bocice ocigledno nemaju efekta nije mi se nista ni poremetilo ni bilo sta...
    Ne znam vise sta da radim...
    Da li neka zna gdje se moj mu moze provjerit u BiH.
    Tek je u maju kuci.Ova godina mi je katasteofa prosla...Prebrzo .Jos ovaj mjesec sve smo pokrili ja nisam ustajal nikako iz kreveta ali neda se...Odustat cu na neko vrijeme sta je tu je

21. Veljača 2019. 11:17

Malla app se zove Glow, malo je komplicirana ali dosta detaljna, mozes skenirat trakicu i izbaci ti automatski je li pik ili ne. Takoder mozes malo detaljnije  pratit simptome, nalazi ti uzorke u simptomima itd. Koristim tu app i Ovia fertility vec godinama.
    Rastika tako sam i ja cijeli dan sa smjeskom na licu, doslo mi je da svima guram trakicu u facu i vicem vidi prvi pik hahaaha 😂 ali nažalost samo sam s vama to podijelila, decku uopce ne kažem kad je pik   da mu ne stvaram presing. Mi smo pokrili dan prije pika, jutro prije pika i evo danas cemo dan poslije. Nadam se da ce ovaj put upalit. 
    Sretno svima!

Tinchy_07
    21. Veljača 2019. 11:23

Pa tek sad sam skuzila, Ljubicica cestitke i nek bude sve dobro🙏😘
    Nikad nisam dosla do poz testa pa neznam dal je rano, ja se nadam da nije i da si otvorila sezonu plusevs

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

tinika
    21. Veljača 2019. 12:10

Pina96

Lotus, hvala ti na brizi, nisam vas htjela puno gnjavit sa svojim pitanjima 😂
    Ali evo jucer sam opet piskila i sokirala se kad sam vidila da je potamnila, jer sam mislila da je to to..
    Međutim evo mozes vidit da je predzadnja trakica od jucer skoro tamnija od kontrolne, pa to računam kao pik, jer je sljedeća vec svjetlija. Jutros su me probudili jaki bolovi u lijevom jajniku, pa se nadan da je to to ! Hopsali smo jucer ujutro, vecer prije, i opet cemo veceras pa se nadam da ce se isplatit! I još imam popodne pregled u privatnika , jedva cekam 😁

Koju to aplikaciju koristis?hvala 😍

• ljubicica123
    21. Veljača 2019. 12:11

Prerano sam napravila ali sva tri su poz..blijede su jako ali su crte😊samo da n3 dobijem kad budem trebala😊

• ljubicica123
    21. Veljača 2019. 12:12

Jos ovj mje nismo ni pokusavali vec samo jednom i to 3 dan od M..

Raštika
    21. Veljača 2019. 12:20

Pina96

Malla app se zove Glow, malo je komplicirana ali dosta detaljna, mozes skenirat trakicu i izbaci ti automatski je li pik ili ne. Takoder mozes malo detaljnije pratit simptome, nalazi ti uzorke u simptomima itd. Koristim tu app i Ovia fertility vec godinama.
    Rastika tako sam i ja cijeli dan sa smjeskom na licu, doslo mi je da svima guram trakicu u facu i vicem vidi prvi pik hahaaha 😂 ali nažalost samo sam s vama to podijelila, decku uopce ne kažem kad je pik da mu ne stvaram presing. Mi smo pokrili dan prije pika, jutro prije pika i evo danas cemo dan poslije. Nadam se da ce ovaj put upalit.
    Sretno svima!

Oooo vjerujem ti 😂😂😂😂 drzim ti fige i na rukama i nogama! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Tinchy_07
    21. Veljača 2019. 12:41

ljubicica123

Zelis rec da niste ni pokrili o vec samo 3 dana nakon m? Nemoj me molim te krivo shvatit, daj Boze da si trudna,zelim ti od ♥️, ali ako si od tog jednog odnosa zatrudnila onda stvarno je to ravno cudu. Jb ja u plodnim danima ne silazim pa nista🤦‍♀️

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• ljubicica123
    21. Veljača 2019. 12:48

lotus

ljubicica123

Zelis rec da niste ni pokrili o vec samo 3 dana nakon m? Nemoj me molim te krivo shvatit, daj Boze da si trudna,zelim ti od ♥️, ali ako si od tog jednog odnosa zatrudnila onda stvarno je to ravno cudu. Jb ja u plodnim danima ne silazim pa nista🤦‍♀️

sa prvim djetetom sam odmah ostala nakon 2 odnosa,sad smo prosli mj 3 puta i nista i sad samo taj pon..ali jos je rano..cekam M da ne dodje

Lusy1990
    21. Veljača 2019. 13:17

Ljubicica... Ma ako je pozitivan, onda je pozitivan :) i to sva 3... Cestitkeeeee ❤️❤️❤️

I dalje se nadamo mrvici

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.