Ma joj nemas sta zahvaljivat, bas me zanimalo jer znam da meni bude ful tamna, a kad sam tek krenula koristit i ja sam bila sva u brizi kakva je, dali je tamna dovoljno i sl. Potrosila more trakica u jednom ciklusu😂
Al kad shvatis kasnije ti bude sve jasno, povezes sa simptomima, jos ako ti gin. potvrdi tim bolje.
Drzim 🤞da je dobitan ovaj ciklus
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Ma da evo ja sam sve do proslog ciklusa racunala da mi je O tek na 20-21 dc, ali ipak ispada 18 ili 19. I nije mi uopce zao trakica jer ih imam jos 30ak, ali bar sam napokon uhvatila taj pik !! Nadam se da mi trakice vise nece ni trebat 😂 stvarno sam pozitivna ovaj ciklus, valjda ce me drzat jos 10ak dana 😂
Hvala Lotus jos jednom od srca 😍
Ma da evo ja sam sve do proslog ciklusa racunala da mi je O tek na 20-21 dc, ali ipak ispada 18 ili 19. I nije mi uopce zao trakica jer ih imam jos 30ak, ali bar sam napokon uhvatila taj pik !! Nadam se da mi trakice vise nece ni trebat 😂 stvarno sam pozitivna ovaj ciklus, valjda ce me drzat jos 10ak dana 😂
Hvala Lotus jos jednom od srca 😍
🤗
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Jutro zene ❤️
Samo da se malo javim, moja menga je zavrsena. Kakva je traljava bila nije trebala ni doci. 😂😂😂
I dalje sam kod svojih do pocetka 3.mjeseca tako da ove plodne dane bacam u vjetar. 😉
I cak mi je malo i olaksanje. Prosli ciklus sam cijeli bila kod svojih, nije uopce bilo odnosa i onak fino cekam mengu, bez opterecenja, znam da ce doci... milina za mozak. 😂😂😂
Sad ce i ozujak tako proci a za dalje cemo vidit. 😉🤞🏼
Svim curama u lovu na zeca zelim srecu! Sad ce uskrs, proljece.... sezona zeceva. 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Pozdrav :) isprike ako sam fulala temu, ali nekako mi se ova cini najprikladnija za moje trenutne brige..
Situacija je sljedeca - zadnja m. 11.01., 2 pozitivna testa s popodnevnim urinom 08.02., zatim ponovljeni testovi 09.02. i 10.02., plusevi ko kuce!
Danas sam bila na prvom ultrazvuku 5+6 tt, doktor mi je rekao da se vidi trudnoca, ali da ne vidi plod ni srce te da mu izgleda kao da je trudnoca 4 tjedna, a ne 5+6. Rekao mi je da je ili prerano ili da nesto nije u redu :( narucio me na kontrolu za 2 tjedna i poslao vaditi betu.
Molim vas prvo za info, vas iskusne, da li sam stvarno dosla prerano na uzv, da li je normalno da se ne vidi jos nista.
Gdje idem vaditi betu s uputnicom u ZG? I da li navedeno radim samo ujutro ili u bilo koje doba? I kako se radi - nakon 24 sata ili 48h se ponavlja. Isprike na toliko pitanja, ali nisam doktora vise nista cula nakon sto mi je rekao da se nista ne vidi.
Na ponovni UZV trebam doci za 2 tjedna.
Pina nemam iskustva s trakicama, ali ovo tvoje stvarno izgleda obećavajuće😊, bas bi bilo lijepo da nam za 10-ak dana javis plus.
Raštika i moja m ovaj mjesec nikakva, trajala je samo 4 dana i sva je neka kilava bila, mozda onda nisam ni imala o ovaj ciklus😌😌, tko ce ga znati, jos nekoliko dana i krecemo ponovno u lov na zeca, pa nije ni taj zec valjda toliko neuhvatljiv😂😂.
Piba dobro nam dosla i cestitam ti na plusicu. 5+6 bi stvarno moglo biti rano, znam da neke žene odu ginekologu sa punih 7 tjedana i da se cak ni onda ne vidi srcana akcija, sve ovisi kad je bila ovulacija i kakvi su ti ciklusi. Beta se ja mislim radi svakih 48h, ali nisam iz zg pa ne znam gdje ju trebas vaditi, sigurno ce se javiti netko tko ce to znati. Sretno 😉😉
Pina bravisimo i ja bi rekla da je pik jučer u 16 i 32. Nego koja ti je to aplikacija pa sve piše?
Ljubičica nema sumnje trudna si ali neću čestitati do pregleda ne da bi te uplašila nego iz svojih strahova, sačekaj da zakasni M a do tad se pazi i mazi jer trudna si 😘
Ovo za T od 5tt je moguće da se ne vidi. U prvoj trudnoći moja beba je uvijek bila 2 tjedna manja radi kasne ovulacije. Navijamo da je sve u redu i da će do slijedećeg puta srce kucati ko veliko!
A moja M ovaj mj toči ko luda, očito je nastupilo baš pravo čiščenje, ovakvu M ne pamtim da sam imala. Ali se osjećam super i rasterečeno... M je ispušni ventil za naše hormone. Baš me veseli što su krenuli plusići i pikovi
url=https://lilypie.com]
Pinanemam iskustva s trakicama, ali ovo tvoje stvarno izgleda obećavajuće😊, bas bi bilo lijepo da nam za 10-ak dana javis plus.
Raštikai moja m ovaj mjesec nikakva, trajala je samo 4 dana i sva je neka kilava bila, mozda onda nisam ni imala o ovaj ciklus😌😌, tko ce ga znati, jos nekoliko dana i krecemo ponovno u lov na zeca, pa nije ni taj zec valjda toliko neuhvatljiv😂😂.
Eto na. Ovo su one proljetne menge koje pobudale. 😂
Tak i moja, 4 dana kilavljenja i gotovo. A ja sam cak ovaj mjesec potvrdila ovulaciju testom. Ulovila pik, otisla u lov na zeca taj dan i sutra ali... dzaba. 😂 Ali bilo je poprilicno motivirajuce vidit pozitivnu trakicu pa makar bila ovulacijska. Skakala sam po sobi i vikala decku: dvije crtice! Dvije crtice! 😂😂😂😂 jesam seljak.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Evo moja m je završila, bila je dosta obilna ovaj put...
Sa nalazom mokraće i urinokulturom je sve u redu 😁
Krećemo u nove pobjede 😁😁
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Sortiraj odgovore
Najstariji