Lady pricekaj da ti prođe bar 10-12 dana od o, mislim da nena smisla ranije....
Mouse mislim da je to jos rano, strpi se jos koji dan pa ponovi test
Lady pricekaj da ti prođe bar 10-12 dana od o, mislim da nena smisla ranije….
Mouse mislim da je to jos rano, strpi se jos koji dan pa ponovi test
Nadam se da je rano.
Grudi su mi na dodir bolne, danas se pojavio bijeli gusti iscjedan i jedva funkcioniram koliko sam umorna. Tako da ne znam jel me PMS hvata ili da se ne prestajem nadati necemu ljepsem.
Curke evo samo da vam se brzinski javim. Na nekom kongresu i cijele dane po sastancima pa ne stizem bas sve popratiti.
Zao mi je za sve M sto su dosle. Lotus a zasto ga sopas sa 2 profertila??
Tata ne ne ja tek cekam M da stigne i onda se javljam, a transfer je onda tek iza ovulacije. No M natavno kasni kad ne treba.
Mala tajna i Minicooper sretno! Drago mi je da j3 sve super kod vas...
Netko je radio test 5 dana prije... Mozda je prerano pricekaj i sretno!
Cure, treba mi mala pomoc. Buduci da prvi put planiram koristiti lh trakice, zanima me mogu piskiti prvi urin. Negdje sam procitala da se treba piskiti u isto vrijeme, ali ne prvi urin...sutra ih planiram kupiti pa me zanima je li to istina?
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Grizli muzu dajem 2 profertila jer mi je doktor M. rekao kad sam bila na prvim konzultacijama da preporuca po 2-3 profertila. 3 mi stvarno izađe previse financijski pa nekako ajde bar da pije 2.
Mislis da je previse?
Ti si docekala m?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Mala.le.90 nemoj na prvi urin ne preporuča se. Piški otprilike u isto doba dok ne bude jako tamno, kad bude onda svako 4h
url=https://lilypie.com]
Mala.le.90 nemoj na prvi urin ne preporuča se. Piški otprilike u isto doba dok ne bude jako tamno, kad bude onda svako 4h
Thanks😀 nadam se uspjehu, kako nama, tako i vama😀
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Pina nisi nam nista kasnije javila, je tamnila o trakica neki dan ili bila svjetlija?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
E ovako,ja napravilq sinoc i jutros test i pozitivni.Kupila neke sa e baya,ocitavaju 10miu.Trebam dobit za 7 dana pa nez koliko je pouzdano..
Lotus, hvala ti na brizi, nisam vas htjela puno gnjavit sa svojim pitanjima 😂
Ali evo jucer sam opet piskila i sokirala se kad sam vidila da je potamnila, jer sam mislila da je to to..
Sortiraj odgovore
Najstariji