Ivcy samo nek ste vi dobro, doci ce vrijeme kad cete opet krenut razmisljat o bebi, nazalost danas je tesko odluciti se na tako nesto ako bar jedan nema stalan posao. Zato ti zelim da muznnadje sto prije posao, a i ti da se nadjes u nekome gdje se neces muciti nego uzivat i imat mir i ekzistenciju. Za uputnicu - dr ti je idiot! Fino odi kod nje reci da ti zadnjih dana lupa srce, imas vrtoglavice. Pa ce te sama poslat vaditi i vise od toga navedenoga. Nemoj trositi na nesto sto imas pravo posebno tsh kontrolu kad si pod terapijom. Ili recimo kod nas u domu zdravlja obrnuto od smjene moje dr radi dr koji ju mjenja ako nesto treba. I fino dodjes kod toga objasnis sto ti treba i da ne mozes u smjenu svoje dr zbog posla. Kad je bezobrzna nadjes nacina da ipak dobijes sto trebas.
Dobro jutro cure.
Nemam bas dobre vijesti😔
Sinoc dodjem s posla i krene smeckarenje, isplakala sam dusu, probudila se s glavoboljom, sad na wc-u vidim na ulosku jednu smedju mrljicu. Neznam kaj da mislim, al samo cekam kad ce krenut poplava 😖
Hej cure, meni je prosli petak bila izmjerena beta 30000, pa onda u utorak 9000. Par dana nakon toga je krenuo i spontani. Isplakala sam se i odlucila krenuti dalje u nove pobjede... mozda i jednog dana opet i na tom planu ako uspijem uvjeriti muza, ali za sada vise u uzivanju u maleckom i zivotu. Pusa svima i da za koji mjesec vi mene posipate trudnickom prasinom
Hej cure, meni je prosli petak bila izmjerena beta 30000, pa onda u utorak 9000. Par dana nakon toga je krenuo i spontani. Isplakala sam se i odlucila krenuti dalje u nove pobjede… mozda i jednog dana opet i na tom planu ako uspijem uvjeriti muza, ali za sada vise u uzivanju u maleckom i zivotu. Pusa svima i da za koji mjesec vi mene posipate trudnickom prasinom
Lalla zao mi je, drzi se😔🤗
Uzivaj s maleckim i muzem i ja vjerujem da ces nam uskoro razveselit ponovno, te da ce sve bit u redu
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Lalla zao mi je, znam kako je to teško, treba covjeku vremena da se oporavi i pomiri s tim, ali uzivaj u svome djetetu i mužu i kad budete bili spremni probajte opet.
Lotus, Angie bas nas nece ovaj mjesec, koliko smo vjerovale u valentinovske plusice na kraju ni jedna nije uspjela😌, nadam se da ce nam ozujak zato biti dobitni
Lalla bas mi je zao sto si morala prolaziti kroz to 😔
Sad se malo opusti i uzivaj u maleckom, zasjat ce i nama svima taj ➕ jednog dana, sigurna sam 😘
Evo citam vas i pratim sve, svima zelim ogroman +.
Ja danas pocnem pisat lh trakicebi cekam pik.sretno ostalima 💜
Malla, Lotus, Angie, zao mi je zbog M, ali sada uzivajte u tom periodu bez pracenja simptoma, pokušajte rasteretit um i pripremit se za lov na ovulaciju. Kako bi nasa Tata rekla, mislite kao da ste trudne jedan dan 😊
Lalla , ne mogu ni zamislit kako se osjećaš. Mala sreca u nesreci je sto nisi morala na kiretazu. Puno srece u iducim ciklusima kad se oporavis!
Grizli kako si nam ti, u kojoj si fazi? Je li prosla tvoja O?
Ja sam evo i dalje zbunjena sto se tice moje O, pa cu vas jos malo ugnjavit za savjet.
Ja sam evo i dalje zbunjena sto se tice moje O, pa cu vas jos malo ugnjavit za savjet.
Evo ovo su moje trakice. E sad, nazalost jucer nismo mogli imati odnos, niti sam stigla piskit vise od jedne trakice , a jutros sam prvi put primjetila onu pravu plodnu sluz, rastezljivu i prozirnu, ali je bilo malo. Napravit cu danas jos jedan ili dva testa, nadam se da ce crtica tamnit i da nisam opet propustila O! Sto vi mislite? Je li kasno za odnos veceras? Znam da sz svakako sanse 25% u idealnim uvjetima
Po trakicama ja bi rekla da ce ti danas tamnit i da o tek stize. Sad u napad😉
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji