Pozzz cure nije me bilo sto godina ali nisam vas zaboravila 🙂🙂
Prvo cestitke Tati , na malenoj princezi 💗💗💗 kako si je li se uspjesno oporavljas od svega?
Kako su Ana Donna, Mini Cooper , Misica, Aurora ?? Kako vase bebice je li sve ok??? 💕💕💕
Svjesna pa tvoj bebac ima vec toliko? De nemoguce :)))
Pina, Grizli drzim fige cure i saljem puno pozitive za plusic!💞
Svim novim curama koje ne znan zelim plusic od srca 🙏🤗
Malatajna kako mi je drago da si se javila! Ne mogu vjerovat kako je brzo proslo... kako si ti?? Rekla si prosli put da mislis da je decko? Ajme supeeeer zelim ti draga sve najnajbolje, nadam se da uzivas ❤❤❤
Lotus hvala na odg 😍
Ivcy ne mogu vjerovat kakvih dr ima, nemoj slucajno ici kod privatnika, nego napravi kako ti je Grizli rekla...mora ti dat uputnicu! Zasto bi nesto placala sta ne trebas...
Lalla jako mi je zao što to čujem, drzi se draga, i odmaraj sada , saljem ti veliki zagrljaj...
Malatajna drago mi je sto si se javila, mi smo dobro, uskoro bi trebali saznati spol...trudnoća prolazi bez nekih simptoma, samo me ledja počela bolit...ajme ti već 33tjedan, pa čovjeće kako je brzo prošlo 🤗
Cure,moze mala pomoc?
Vidim po ref.int. da su sve vrijednosti u redu. Medutim, citam o omjerima izmedu pojedinih, a u to se bas i ne razumijem. Bi li ovo trebalo biti ok? :)
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Mala tajna kako si ti???
Kako se osjecas?
Ja sam danas 29+3, sve je super za sada! 😀
Grizli jesi dobro?
Saljem svima trudnicke prasine kako vi kazete 😀😀🥰
Lala jako mi je žao što je tako završilo. Drži se i oporavi se pa se družimo dalje.
Pina ako krene tamnit bit će pik ako krene svijetlit bio je danas... Pokrijte danas\večeras. Mi kad smo uspjeli uspjeli smo nakon pika... Zelim ti dobar ulov.
url=https://lilypie.com]
Mallla hvala puno si me utjesila! Jer znam da je mislim Aurora spominjala da je uspjela dan prije pika.. sad cu jos jednu popiskit i jednu prije spavanja.
Hvala puno cure, sto bi bez vas ❤
Cure ciji decki/muzevi rade na poboljsanju spermiograma, cime ih sopate? Moj pije 2 tablete profertila i danas uzela astaksantin 5mg 1 tabletu i moj negoduje da pretjerujem pa me zanima sta Vasi piju? Inace astenozospermiju ima. S tim da je profertil 1 tabl. pokazala poboljsanja po pitanju broja, pokretljivosti i morfologije.
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Da... definitvno me copila vjestica... 👿
E sad dal mi se sve od zivaca poremetilo ili mi je ona gripa prosli mj poremetila cijeli ciklus, neznam al eto...idemo dalje
Curke moje drage evo i mene 💪😘 pratim vas ali nikako da nesto napisen.. Uvijek nabrzinu nesto. Nadam se da su trudnice u grupi sve ok, a trudilice da sto prije dođu do cilja. Mi smo sad u 21.tjednu..bili prosli tjedan na pregledu i sve je ok i ide sve kako bj trebalo 🙏❤️ nosim malog pišulinca koji vec ima oko 400 grama ali duljinu ne znam jer nije mogla izmjeriti jer je non stop nesto izvodio 😜❤️ da vas ne imenujem svih ljubim vas sve 😘😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji