Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy_07
    18. Veljača 2019. 10:29

Ne, ja imam redovne cikluse (jedino ako hssg nije poremetio). O je bila 3.2. po trakicama i simptomima
    Nista sad kad znam da je negativan mogu samo se nadat da ce uskoro doc da idemo u nove pobjede

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

18. Veljača 2019. 10:39

Cure to se i meni događalo zadnjih par ciklusa, M bi kasnila po par dana a veliko nista na testu. U roku dan, dva od testa bi stigla M. To mi je samo dokaz da me psiha najvise koči

Grizli
    18. Veljača 2019. 12:38

Nazalost nasa psiha nas zna posteno zaje... u tim situacijama kad cekamo odnosno ne zelimo M ili zelimo M. Meni je godinama bila tocna u dan i sat, osim onih par puta sto sam strepila da M dodje jer nisam zeljela zatrudniti i ovih ludih 3 godine od kad ne zelim da dodje jer zelim zatrudniti! Nas mozak je cudo i kako on reagira na stresove kojima se mi izlazemo. A nama zenama nije lako udovoljiti! 

Tinchy_07
    18. Veljača 2019. 12:53

To za psihu stoji apsolutno jer imala sam takvu situaciju da sam procurila nakon sto sam se uvjerila da je negativan. A jbga. Sta je tu je, moramo svasta podnijet. 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

ena0206
    18. Veljača 2019. 14:24

Meni 28 dc.. vješice jos nema.. dva testa negativna..doduse malo sam ih ranije pravila..al svejedno.. tinja neka nada u meni. 😶

18. Veljača 2019. 17:12

Cure, ja sam danas na 16dc , i nakon 6 dana testiranja napokon je danas lh trakica pocela tamnit 😊 mislim da ce sutra bit pik,  ako ga uhvatim to ce bit prvi put, toliko sam sretna da sam morala podijelit s vama! Jos su nam doma idealni uvjeti za rad na bebi, tako da se vec veceras bacamo u lov na zeca 😂🐰 u cetvrtak idem u gin privatno da potvrdi je li puknuo folikul.
    Što mislite,  koliko cesto da testiram sad kad je crtica potamnila? Dosad sam jednom dnevno,  između 14 i 17 sati. 

Mallla
    18. Veljača 2019. 17:49

Pina svako 3 do 4h testiraj... Bravo uživajte u hopa cupa. 
    Meni upravo stigla gđa M. Nova nada se rađa

url=https://lilypie.com]

Tinchy_07
    19. Veljača 2019. 06:52

Angie jesi pisnula testic, ja polazem sve nade u tebe za plusic🙏
    Ja jutros ponovila jer u vrag nije dao mira  naravno minus, i procurila u roku pola sata. Sad bas krenula m. Al neka cim prije krene, prije ce zavrsit.. Vec se isplakala kad bilo krenulo ono smeckarenje tako da danas suza nema, idemo u nove pobjede🤰

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

Ivcy1306
    19. Veljača 2019. 07:13

Lijep pozdrav curke, evo me nakon duze vremena.. 
    Kod nas su stali radovi na bebici, muz nije dobio posao, a ja sama jedva krpam kraj s krajem s jednim djetetom s obzirom da sam i sama sezonac, tako da dok se ne zaposli nema radova s te strane. 
    Medjutim ono zbog cega se javljam je i da se sama pozalim na nase ovo ludo zdravstvo kad moram tako reci. Naime, zvala sam doktoricu opce prakse da mi da uputnicu za vadjenje kks, fe i tsh.. imam problema sa zeljezom i hipotireozu, zadnji put stitnjaca 3.66 i pila eutyrox od 25.. da bi meni doktorica rekla, dobro gospodjo jel vas sto boli, a ja onako pa ne boli ali sezona ide i htjela bih izvadit barem ovo osnovno i provjerit zeljezo te tsh opet, medjutim njen odg.je bio S OBZIROM DA VAS NE BOLI JA VAM NE MOGU DATI UPUTNICU!!!! Zamislite, ne da sam bjesna.. nego ne znam kud bi i sto bi.. pa nije bas jeftino placati privatnike ali nece biti drugog izlaza. Uzas jedan, uzas od nasih lijecnika i zdravstva. 

Ivcy1306
    19. Veljača 2019. 07:27

Pobjegla mi poruka pa da nastavim,

Vidim da ima dosta novih cura pa im zelim svu srecu, kao i starim curkama naravno, da sto prije ostvare zeljene rezultate, trudnicama da iznesu trudnocu sto lakse te brze i bezbolne porode! 
    Drage moje, uzivajte u svakom danu, evo nam prosljeca, priroda se budi, cvijece cvjeta pa se samo prepustite strastima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.