Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lusy1990
    17. Veljača 2019. 19:17

ena dok je nema... Postoji nada i mogucnost 😁👍 stiskam sakice da i ne dolazi 👌😀🙏

I dalje se nadamo mrvici

ena0206
    17. Veljača 2019. 19:29

Hvala draga, također navijam da tebi  ne dode vjestica i da dode španjolska beba 😘😘 hihi.. 
    Kako se suzdrzajes? . Ja jako tesko.

Lusy1990
    17. Veljača 2019. 19:51

Maaa iskreno da ti kazem, radimo na bebi neuspjesno vec toliko dugo, da sam jednostavno pocela, da zivim sa tim i prestala, da radim testove ko na pocetku. Prije sam znala po 3 teste na ciklus napravit... A sad mi se vise neda. Steta suza i para. Kad dodje menga, dodje... I opet iz pocetka. Valjda jednog dana nece ni stic. Pa ce biti jos vece veselje :) 

I dalje se nadamo mrvici

ena0206
    17. Veljača 2019. 20:01

Daaa, vjerujem ti.. ajmee ono mi isto pazimo se vec godinama.. uvijek cekamo nesto.. da zavrsim faks..pa kad zavrsim faks onda da se on zaposli.. iza toga cekamo da dode veci stan.. pa da se vjencamo.. sad konacno imamo sve uvjete . ali evo.. ne moze sve kako planiramo i kada mi to bas zelimo. 😐 

ena0206
    17. Veljača 2019. 20:09

Ispravak *mi smo se pazili godinama. Ne pazimo se vise  mjesecima 😂😂😂😂

• Elenicaa20
    17. Veljača 2019. 20:34

Koja je normalna bazalna temp?U mene svaki dan drugacija.Ocekujem menst za 2 dana
    Jucer bila 36.3 danas 32.4 
    Kako kod vas to funkcionise hah 
    Iako smo sve dane pokrili nemam nade ama bas nikakve a muz tek u maju opet kod kuce
    Ovaj smi mjesec imali citav pred sobom ali ocigledno nije sudeno

Lusy1990
    17. Veljača 2019. 21:13

Ma ovi pokriti dani po meni uopste nemaju veze. Moja mnogo dobra drugarica imala samo jedan jedini odnos u dobitnom ciklusu, jer je bila ful prehladjena cjeli mjesec i taj jedan nacrtao plusic na testu. A pre toga isto mjesecima nista. Sve je to, kako ti je sudjeno manje vise. Tako, da dok ima odnosa ima i nade. 

I dalje se nadamo mrvici

• Elenicaa20
    17. Veljača 2019. 21:17

Lusy vjerujem da je tako.Od mog muza sestra 4 djece evo saznala da je ooet trudna.
    I to tek tako eto dode.Nekom ide od ruke.A mi se mucimo s nekim plodnim danima gadamo ih i opet nista😔
    Cak sestra njegova meni pricala kako nikad u zivotu nije pratila bilo sta za plodne dane jednostavno muz joj isto na terennu dode i eto od jednog odnosa eto bebe.

Mallla
    18. Veljača 2019. 00:11

Elenice kako ti je Aurora rekla, bazalna temp je vrlo individualna. Kod mene prije O od 35.2 do 36.4 a nakon 36.5 do 36.8. Kada sam bila T nakon O je bila 36.8 do 37.3.
    Mi znamo sve o ciklusu jer nas je muka natjerala... Blago onom tko ne zna 😣

url=https://lilypie.com]

Angie1205
    18. Veljača 2019. 07:11

Jutro cure, ja i danas evo piskala test...nit plusica nit vjestice 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.