Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mouse
    15. Veljača 2019. 16:55

Bas mi je zao cure sto ste se opet rastuzile. 
     MM i ja pokusavamo isto vec par mjeseci, oboje smo jako mladi ali do sada nije bilo uspjesno. 
    Vjestica mi treba NEdoci 22.2. ali vec danas osjecam strasno bolne i natecene grudi, inace me nikad ne bole. Ostalo je zasad sve normalno. 
    Nadam se da ce sljedeci tjedan test pokazat + i da ce to biti poklon iznenadjenja MM za rodjendan. 

Reni
    15. Veljača 2019. 17:33

I meni je upravo stigla vjestica 😥😥😥 

Angie1205
    15. Veljača 2019. 17:42

Tata u isto vrijeme smo tipkale pa mi promakao tvoj post. Uzivaj u tom smjeskicu svaki dan i ljubavi koju imas pored sebe u toj maloj struci 🥰
    Reni bas mi je zao, bas nas nece ova veljaca za*ebana 👿
    Ja sam i dalje luuuudaaaaa i zivcana al ostajem karakter i ne piskim do ned ujutro, osim ak spodoba ne dodje prije 😔

Reni
    15. Veljača 2019. 17:54

Me ne vjerujem vise da se ovo događa,svaki mjesec isto razocaranje

• bennny20
    15. Veljača 2019. 18:03

I zamislite beta je negativna 😂😂😂 zali Boze 180 kn....mogla sam ih radije potrositi na testove za nove mjesece i nove pokusaje i nova ludila. 😂😂😂😂

Tinchy_07
    15. Veljača 2019. 18:08

Smeckarenje je preslo u mengu u punom sjaju
    Rastika tako nesto se i mi pazili, cak godinu i po vise, jos kad se sjetim kontracepcijskih tableta dođe mi jos gore koliko novaca placali da ne zatrudnim, a sad bi sve novce dala da uspijemo.
    Tata me zove zlato uzivaj u svojoj bebici i upijaj sve tr slatke osmjehe, ona zna koliko je bila voljena i zeljena♥️

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Mallla
    15. Veljača 2019. 18:16

Znači crvena armija je totalno u gradu, skoro će i do mene. 
    Normalno je da imamo loših dana ali i da krenemo dalje. Dolazak M znači da nam ciklus funkcionira i da imamo novu priliku.
    Evo pokušavam uliti malo pozitive. 
    1 T nam je uspjela nakon 10mj truda, praćenja itd. A prije toga se 6g pazili prekinutim snošajem (šteta). 
    Nakon poroda se pazili 6mj a ostatak samo izbjegavali plodne dane po kalendaru, od 9og mj nismo ni plodne izbjegavali a ovaj smo mj ciljali. Kad se stavi na papir živA matematika... Ali bit će otić ćemo sve s ove teme sigurna sam samo je pitanje dana

url=https://lilypie.com]

Reni
    15. Veljača 2019. 18:34

Moze li mi netko reci koje trakice za praćenje ovulacije da kupim,da nisu preskupe,jos ni jednom ih nisam koristila,vodim se po aplikaciji ali tko zna koliko je to pouzdano,a svaki mjesec potrosim na testove da je to prestrašno.

Tinchy_07
    15. Veljača 2019. 18:49

Ja narucujem sa ebaya one step zelene trakice i pokazuju mi tocno o (provjerila istovremeno i na folikulometrijama). Ako narucujes preko ebaya imam negdje i link.. I da dođu dosta brzo

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Reni
    15. Veljača 2019. 18:55

lotus

Ja narucujem sa ebaya one step zelene trakice i pokazuju mi tocno o (provjerila istovremeno i na folikulometrijama). Ako narucujes preko ebaya imam negdje i link.. I da dođu dosta brzo

Nisam bas nikad nista naručivala s ebaya,ali sam sad vidjela na njuskalu 30 trakica i 5 testova na trudnocu 90 kn. Sto mislis o tome

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.