Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • A2337Q
    16. Veljača 2019. 20:09

Grizli

Tataa da dolazim u Novi Sad ili negdje blize tvom mjestu svakako bi ti javila pa ako nista eto da znas da po susjedstvu ti rusvaj radi jedno malo zlo od zene odmilja zvano grizli (kako mi muzic tepa zadnjih dana). Hehehe… Ono kao oblik uzbune! Tko zna u firmi mi nesto stalno Srbiju spominju, pa mozda nas i put dovede. Ja sam davno bila u Bg kad sam se vracala sa apsolventskog i ostao mi je u preljepom sjecanju iako smo bili samo 2 dana tamo i sa xyz promila alkohola u krvi.
    Pina jedan plusic ce sigurno stici uskoro ti! Samo ti zavrsi odradi, mozda bas kad napises zadnje slovo ugledas plus! To ti uvijek tako bude nekako poslozi nam zivot karte kako mi mozda nismo zeljeli.
    A2237Qpolako ospustite se i doci ce sve sto si zelis! Sad bar znas da u dusi imas zov majcinstva! Ja ti zelim od srca trudnocu kad za nju budes najspremnija!

Hvala 😊😊😊😊

Angie1205
    17. Veljača 2019. 07:28

Moje M jos nema, jutros piskila test i negativan...sve sam vise zbunjena. A cak vise ne osjecam ni neke simptome pms-a i menge u nadolasku?? 🤨

Leli91
    17. Veljača 2019. 08:46

Curke, čitam Vas ali ne tipkam jer nista se ne događa. Od trudnoće još ništa. Sad sam dva dana do ovulacije, otišli smo ovaj vikend u Češku na kratki odmor u Prag. Možda beba bude Čehinja :) vidjet ćemo za dva tjedna
    Sretno svima ovaj mjesec, da ugledamo plus

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

Raštika
    17. Veljača 2019. 09:10

Jutro svim zenama 🙋🏽
    Meni danaa treci dan menge, i djeluje covjece kao da je gotova vec a inace traje to kod mene 7 dana. Nadam se da se nije nesto zbrkalo. 🤔 Drukcija je nego inace od pocetka. 🤦🏻‍♀️
    Nadam se da samo da se nije nesto pobrkalo.😱  

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Angie1205
    17. Veljača 2019. 09:17

Rastika dobro jutro, mozda je impl.krvarenje??

Reni
    17. Veljača 2019. 09:27

Angie priceka jos dan dva pa ponovi.
    Rastika i meni je 3 dan ali lije ko luda,mozda u tebe cak i nije prava menstruacija 🤔

Tinchy_07
    17. Veljača 2019. 09:28

Rastika nadam se da je implem. da doneses lijepu vijest, a Angie da ti zajedno s njom kroz koji dan doneses + :)
    Meni 14. krenulo smeckarenje pa kao nesto krvi, i nastavilo sa smeckarenjem. Kad vec znam da nista od ovog mjeseca bar da krene normalno

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Raštika
    17. Veljača 2019. 09:34

A ne znam, nekako nisam stava u glavi da mi se to moze dogoditi. 😂😂😂 
    Ajde vidit cu jos danas hoce li krenuti opet pa ako ne krene vidit cu.... zna se dogodit svakavih mengi kod mene ali kako god da bude drugi i treci dan su mi najgori sto se tice curenja. Pogotovo kad ustanem ujutro a jutros nista... ni nakon mokrenja. To me malo ‘zabrinulo’. Jos sam kod mame pa mozda malo psiha zeza stvar, nije bas da sam nesto opustena. 😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Angie1205
    17. Veljača 2019. 09:35

Ja sam svaki dan sve zbunjenija, unazad dva dana sam bas imala osjecaj kao da cu svaki cas dobit M, inace mi nikad ne kasni i dodje dan kad treba ili ako sam prehladjena ili nesto onda dodje dan-dva ranije, i uvijek al bas uvijek dobijem ujutro. Sinoc sam imala bas onaj osjecaj da cu dobit, pritisak dolje, sva sam bila napuhana, tak je bilo i dan prije a evo danas bas nista ne osjecam. Al sam zbunjena jer ako je vec nema, sto je test negativan. Ubija me to iscekivanje. Em sam bila karakter pa ne piskala ranije, em nit je dosla m nit test sto pokazuje...100 upitnika mi je iznad glave 🤔🤔

Mika111
    17. Veljača 2019. 09:40

Jutro cure, kod nas krasan sunčan dan, evo bas pijem kavicu ☺. Moja m jutros stigla i moram priznati da nisam nesto razočarana, buduci nisam imala simptoma t kao prethodna 2 puta vec sam se unaprijed pomirila da ovaj mjesec ništa. Idemo danas na ručak buduci da za valentinovo nismo isli pa se tomu veselim.
    Raštika pričekaj jos danas pa ako ne krene kako treba napravi test sutra 😉
    Angie ja sam u srijedu imala osjecaj kao da dolazi m, onda cetvrtak i petak nista i onda jucer smeđi iscjedaj, ali drtim figr da kod tebe bude plus a ne m

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.