Ma mislim da je to to jer je prijateljica isto kupovala s njuskala i bile iste kao i moje s ebaya samo nesto malo skuplje. Mislim dobra ti je cijena, kad pogledas da kod nas u ljekarnama za te novce dobijes samo 5 komada
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Ma mislim da je to to jer je prijateljica isto kupovala s njuskala i bile iste kao i moje s ebaya samo nesto malo skuplje. Mislim dobra ti je cijena, kad pogledas da kod nas u ljekarnama za te novce dobijes samo 5 komada
Super,narucit cu ja to sebi pa da vidimo kako ce ici
Cure znam kako se osjećate, ni kod mene ništa od plusića 😓😭 vještica je danas stigla 😧😢😢😭 a baš mi se činilo obećavajuće 😢
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Javljam se da sam dobila m, vise srece iduci mj. :(
Neee 😫 ali više sreće idući mjesec 😁😁
Jos malo i krecemo iznova 💙
Reni ja isto imam s ebaya ali roze! Za 90kn mislim da mozes dobit 50 ako ne i 100kom pa mozda bolje naruciti s ebaya ili za pocetak njuskalo a kasnije ebay. Možda se iznenadiš kada ti je zapravo O.
E peggy ti si stvarno bila obecavajuca a cini mi se zaredale M ko sretne!
url=https://lilypie.com]
Drage zene pratim vas i dalje
Kod mene vjestica treba doci za 5 dana
Iako smo i ovaj mjesec apsolutno sve pokrili nemam neke nade
Vec prije 4 dana sam pocela osjecat simptome nadolazece menst.
Jedino malo bolne grudi na dodir sto se inace ne desava ali ipak nemam neke nade😔
Ja narucujem sa ebaya one step zelene trakice i pokazuju mi tocno o (provjerila istovremeno i na folikulometrijama). Ako narucujes preko ebaya imam negdje i link.. I da dođu dosta brzo
Nisam bas nikad nista naručivala s ebaya,ali sam sad vidjela na njuskalu 30 trakica i 5 testova na trudnocu 90 kn. Sto mislis o tome
Ja sam narucivala s njuskala. Nije mi se dalo cekat ebay da stigne. Uzela sam 20 kom testova za O i dobila 3 testa za trudnocu gratis. Mislim da sam platila sve 60 kn + 15 kn postarina. Stiglo za 2,3 dana. Iste su ko s ebay-a, kinezi. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Pozdrav cure, imam puno toga na pameti i trebam vaše mišljenje. Unaprijed se ispričavam ako sam promašila temu ali preko 900 postova je previše za isčitavati 🤗
Naime, imam 22 godine i oooogromnu želju da zatrudnim. U dugogodišnjoj sam vezi sa dečkom i prošli mjesec smo došli u situaciju gdje mi je kasnila M pa smo puno razmišljali o tome što bi i kako bilo da jesam. (Iako prije nismo uopće razmišljali o tome da napravimo bebu, makar ne za sada). Testić je ispao negativan (oboje se razočarali) ali me je potaknuo na razmišljanje o bebi(dečka također). Najviše me zapravo koči faks, planirala sam prvo to da riješim, da budemo osigurani što se tiće stambenog pitanja...bla, bla. A i starci bi mi se vjerojatno razočarali iako ja planiram faks završiti svakako. Ali ja nemam mira sada, da ili ne? I ako ne, kako da se oslobodim te silne želje?
Isprike na dužini posta. 😊
Pozdrav cure, imam puno toga na pameti i trebam vaše mišljenje. Unaprijed se ispričavam ako sam promašila temu ali preko 900 postova je previše za isčitavati 🤗
Naime, imam 22 godine i oooogromnu želju da zatrudnim. U dugogodišnjoj sam vezi sa dečkom i prošli mjesec smo došli u situaciju gdje mi je kasnila M pa smo puno razmišljali o tome što bi i kako bilo da jesam. (Iako prije nismo uopće razmišljali o tome da napravimo bebu, makar ne za sada). Testić je ispao negativan (oboje se razočarali) ali me je potaknuo na razmišljanje o bebi(dečka također). Najviše me zapravo koči faks, planirala sam prvo to da riješim, da budemo osigurani što se tiće stambenog pitanja…bla, bla. A i starci bi mi se vjerojatno razočarali iako ja planiram faks završiti svakako. Ali ja nemam mira sada, da ili ne? I ako ne, kako da se oslobodim te silne želje?
Tako sam se i ja osjecala, ali sam definitivno dobila taj osjecaj da sigurno zelim.
Mislim ako ste pomislili na to i ako zelite zasto ne?..
Mi smo se prestali paziti pa ako se dogodi se dogodi...
Pa smo se nakon pol godine bezuspjesnog pokiusavanja zapitali zasto jos nista.uglavnom sta cea god odlucit neces pozalit ja mislim..
Naime, imam 22 godine i oooogromnu želju da zatrudnim. U dugogodišnjoj sam vezi sa dečkom i prošli mjesec smo došli u situaciju gdje mi je kasnila M pa smo puno razmišljali o tome što bi i kako bilo da jesam. (Iako prije nismo uopće razmišljali o tome da napravimo bebu, makar ne za sada). Testić je ispao negativan (oboje se razočarali) ali me je potaknuo na razmišljanje o bebi(dečka također). Najviše me zapravo koči faks, planirala sam prvo to da riješim, da budemo osigurani što se tiće stambenog pitanja…bla, bla. A i starci bi mi se vjerojatno razočarali iako ja planiram faks završiti svakako. Ali ja nemam mira sada, da ili ne? I ako ne, kako da se oslobodim te silne želje?
Uvijek u zivotu nesto cekamo, da zavrsimo skolu, fax, posao, da rijesimo stambeno pitanje, pa da dobijemo bolji posao.. To se zna oduzit i uvijek nesto bude. Iskreno i mi smo zbog svega toga odgađali, sad kad pogledam unazad mi je zao jer vidim koliko se oduzilo posto nikako da zatrudnim, a opet nije jer smo koliko toliko stabilniji po pitanju gore navedenog, ali sto je bitnije po pitanju osjecaja i toga kolilo smo sigurni u to da zelimo
Mislim odgovor na ovo pitanje imate u ♥️, decko i ti,samo tamo treba postavit pitanje.. Mada cim si intenzivno pocela razmisljat o tome slutim da ces nam uskoro tipkat s lijepim vijestima
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji