Ajde Angie, iskreno se nadam da ti nece ni doci. A mozda je bilo rano za test? Kad si ga radila?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Zao mi je Mika za mengu... al cim sunce izadje sve nam je lakse. 😉
A nista, vidit cu danas pa mozda i pisnem test tek toliko da otklonim sumnje. 🤷🏼♂️ Jos je i ranije i dosla gospodja. Poletila. 😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cure meni je M gotova..idemo AKCIJAAA !! :)
Da se i dalje pratimo,lakse mi je uz Vas i uz vase tipkanje,i citanje.. 💚💙
Meni je danas 3.dan menge, još 2 dana i kraj... sretno cure, idemo u nove pobjede, navalite na muževe 🤣🤣
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Ajde Angie, iskreno se nadam da ti nece ni doci. A mozda je bilo rano za test? Kad si ga radila?
Jutros sam piskila test u 7h, a danas je dan za M pa sam sva munjena zbunjena i jos vise nestrpljiva jer ne znam kaj se desava.
Prosli mj mi je uranila radi gripe i temp koja me sorala 6 dana za redom, i sad po svim kalendarima danas je TAJ dan a nje nema, test negativan...a ja ludaaaa 👿
Cure kad su vam poceli neki simptomi trudnoce koliko od ovulacije?
Ja sam luda vise odkako sma imala spontani prije 2 i po mjeseca.sada samo gledam ima li sta ... a za 14 dan trebam dobiti..dani su kaoo godine
url=https://lilypie.com]
Lady koliko ti je proslo od o? Ja sam najranije simptome imala nekih 8-10 dana prije o, i to su me uzasno boljele (.)(.), pojacano sam osjetila mirise, i jela sam skroz drugaciju hranu nego inace, e da i bas sam se brzo umarala
Ja tek trebam dobiti, sutra vjerovatno stiže. Bazalna nepogrešivo pokazuje da stiže M.
Al mi se nekako čini da su većini uranile M?
Angie nadam se da bude nešto pozitivno iz te zbrke!
Tinika pokreni akciju neka ovaj put bude dobitni.
Što se simptoma tiče prvi u prvoj T bila je visoka bazalna temp, 8dpo pozitivan test, a onda bockanje u jajnicima itd
url=https://lilypie.com]
Cao cure, evo da vam se malo javim nakon duzeg vremena. Ja sam u teoriji u neiscekivanju menge. Mada doduse nit neznam kad je ocekivat, jer mi prosli ciklus stiglo vrloooo rano, vec na 23i dc, a inace umam redovno na 29. Prosli ciklus me uzasno bolele cice i imala sve "simptome" trudnoce, bila sam uverena da je moguce, kad na kraju dodje vjestica i to prerano i mnogo jaka i bolna. Ovaj put nemam nikakav simptom osim cudnog belog toka, kojeg inace nemam nikad. Prije sam se uvek kontrolirala kod gin. Za folikulemetriju jer sam bila na klomofenu i utrogestanu. Ovaj put nisam, tako, da neznam ni dal sam ovulirala. Bili smo u spanjoloskoj za vreme aplikacijske ovulacije. Tako, da ko sto je predhodna cura napisala da mozda dolazi cesko dete, mozda kod nas spanjolska beba hahaha 😂😂 a kod vas ocekujem plusice da malo dignemo atmosferu. Ko isto neiscekuje? Kad piskite? Pozdrav za sveeee ❤️
I dalje se nadamo mrvici
Cao curke, evo kod mene nema nista od simptoma T....cak su me i (.)(.) prestale boljeti...
Jos 3 dana do vještice.. napravila sam dva testa.. jedan 8 dana poslije odnosa (bio je negativan)
Jedan 10 dana poslije odnosa(isto negativan).. haha imam jos jedan i nemam mira... 🤨🤨🤨
Sortiraj odgovore
Najstariji