Meni je ovaj put menga toliko tesko pala da sam uzela 2 dana godisnjeg...toliko sam plakala da se i treci dan vidjela tuga u ocima...pogotovo jer sam lani u ovo doba izgubila bebicu...
Taj dan kad vjestica dodje, bude najstrasniji dan, sve su prognoze crne, umislim sebi sve crne scenarije. Nakon par dana se javlja ta snaga zene...ponovno dizanje iz pepela, zelja, trud, nada...
Zadnja 3 ciklusa sam imala izrazito jake simptome, ali ocito pmsa, bila sam uvjerena da ce doci do plusa na testu, a onda uslijedi onaj hladan tus i praznina...
Pokusavam sto manje misliti o datumima, sto manje proucavati simptome, ali jednostavno je zelja prejaka...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Tesko je ne mislit. Ja se isto slomila pred muzem. Rekla sam si nakon hssga da cemo tri mjeseca si uzet odmora i onda radit briseve i sve za potpomognutu. Najgore je sto se stalno preispitujem, osjecam kao da me tijelo izdalo. Kojim god putem krenula osjecam mozda sam trebala drugačije. Probali smo opusteno. Probali smo o trakice, folikulometrije, profertil, ma sve. I onda se stalno pitas mozda bi bio bolji ishod da smo opusteno. Da smo pratili. Uvijek isto.
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Grizli ti i ja smo se pratile,sinkronizirale. Treba doci 28.02. Taman su plodni dani,pokrili sve ali ja cekam 21 za ove nalaze. Nisam dugo tipkala jer nemam sta pametno rec. Valentinovo provedeno u suzama. Posli mm i ja na veceru i objasnjavam sinu da ne moze s nama. I on kaze da to je vecera za zaljubljene,znas li ti mama da zaljubljeni imaju bebu,hocete li ti i tata imati bebu? Bilo me pa me nema. I tako s osmjehom na licu dalje u dusi praznina i nada.
Nove curke,zelim vama puno snage i strpljenja i da dodju plusici.
Tata i ostale novopecene majke,drago mi je da nam se javit jer kad sam se pridruzila forumu vase price sam prve procitala od pocetka i znam sto ste prosle za svoj smotuljak srece.
Rastika ti me razveselis svoj komentarima,cudo jedno. Ajde sad se mace pare pa i ti u akciju u ovom mjesecu pa slijedeca menga ni ne dodje.
Cure i meni krenuo jutros smeđi iscjedak tako da m stize ne velika vrata, stomak rastura. Bad nece ova veljača, nadam se da ce ožujak biti nas mjesec
Cure koje ste dobile i dozivile razocaranje zao mi je! Nadam se da cete uskoro ugledat plusice!
A2337Q ne znam koji fax studiras i koliko jos imas do kraja, al ja bi ti savjetovala da privedes kraju fax pa razmisljas o trudnoci. Beba je centar svijeta, a steta bi bila ne zavrsiti fax ako je to nesto sto te zanima i u sto si potrosila godine. Znam hrpu cura koje su zatrudnile na faxu bile odlicne studentice i klele se da ce nastaviti nakon poroda nazalost 1 je samo uspjela jer je muz bio nezaposlen i zivjeli su sa njenima. Ne znam ja volim sigurnost. Nije da imas 40 pa da lovis zadnji vlak. Po godinama bih rekla da si pri kraju faxa pa eto znam kako je jak majcinski instinkt, al ja bi ti savjetovala da sad par mjeseci se pazite i pokusate uvidjegi dal je ta zelja proizasla samo jer ste se suocili s cinjenicom da mozda jesi trudna a ispalo je da nisi ili si spremna promjeniti svoj zivot iz temelja i postat majka. Daj si vremena za takvu odluku. Mozda zvucim hladno, al ja znam da kad jednog dana dobim dijete da sve obaveze i poslovi padaju ne u 2 plan nego 222, a mislim da je takva vecina majki. Razmisli dobro to je vas zivot i vasa buducnost, ako zelite i nakon nekoliko mjeseci to isto onda zasto ne, onda ste spremni biti roditelji i mjenjat svoj svijet!
Tata samo nek se Sanja smije... Znas kako kazu tko se zadnji smije najsladje se smije... Ona vas je malo zezala u dolasku al zato ce se sad slatko smijati i uljepsavat vase dane. Btw cula jesam za mjesto Zrenjanin al sad bas da bi znala nesto vise o njemu iskreno ne znam. Neki dan s muzem pricala nesto o Srbiji on nikad nije bio u Beogradu pa sam mu obecala voditi ga prvom prilikom kad budem isla poslovno jer meni je Beograd jako lijep, a cula sam i za Novi Sad da je lijep.
Moje M jos nema al nekako imam osjecaj da ce doc bas na vrijeme...sutra. Bas mi je pritisak dole kao da cu svaki cas procuriti tako da sam izgubila svaku nadu za + i da cu sutra uopce piskiti 😔
Hvala svima na odgovorima. Čujem malo da malo ne... još uvijek sam jako neodlučna. Mislim da ćemo se malo manje pazit pa što bude bude. Grizli, što se tiće faksa vjerujem da sve ovisi od osobe do osobe, faks ide kao od šale a radila sam i po 2,3 posla uz predavanja i ispite. Vjerujem ako si osoba nešto zacrta uvijek i uspije. Ali svakako ste u pravu što se tiće razmišljanja, možda previše brzam
Grizli,dovedi ga obavezno! Novi Sad zovu srpskom Atinom ☺ Licno ga vise volim od Bga zato sto nije toliko urban i nekako ima dusu. Zrenjanin je mnogo manje mesto,bivsi industrijski centar ,a sada nazalost mrtvi gradic.No,moj je,pa ga volim. Dobrodosli svakako,ako ikada budete u prolazu,nemojte zaboraviti da imate koga upoznati 😘
url=https://lilypie.com]
Draga A2237Q, slazem se sa svim sta su ti sve cure rekle, a pogotovo Grizli. Ja ti kazem kao tvoja vršnjakinja. Slazem se da ovisi sto studiras i na kojoj si godini. Prije 8 mjeseci dogodila mi se ista stvar sa kasnjenjem M, tad sam bila na kraju 3.god i vukla neke ispite. Dogovorili smo se da ćemo prestat paziti , ja sam u roku 2 mj rjesila preostale ispite, i sad pisem zavrsni rad. Isto tako sam radila po 2 posla, noćne, i zato mi je drago da sam se prvo rjesila bar faksa, bila je jedna briga manje. Isto tako nemamo zajednički stan, ali zato jedva cekamo plus da i to rjesimo 😊 Ko bi rekao da ce se to pravljenje bebice ovoliko odužit 😂
Tko je pisao za Lh trakice, narucila sam s njuskala prvi put 20kom rozih za 70kn (kao upalit ce iz prve, nece mi trebat vise!!) , drugi put isto tako, e treci put sam poslusala nasu Grizli i narucila 60 kom sa e baya, za isto 70kn !!!
Sretno svima cure, glave gore, sezona lova na zeceve je uskoro tu! Meni je u principu ova prva faza ciklusa najdraza jer sam najopustenija, nema nikakvog iščekivanja i praćenja simptoma 😂😂
Tata a da dolazim u Novi Sad ili negdje blize tvom mjestu svakako bi ti javila pa ako nista eto da znas da po susjedstvu ti rusvaj radi jedno malo zlo od zene odmilja zvano grizli (kako mi muzic tepa zadnjih dana). Hehehe... Ono kao oblik uzbune! Tko zna u firmi mi nesto stalno Srbiju spominju, pa mozda nas i put dovede. Ja sam davno bila u Bg kad sam se vracala sa apsolventskog i ostao mi je u preljepom sjecanju iako smo bili samo 2 dana tamo i sa xyz promila alkohola u krvi.
Pina jedan plusic ce sigurno stici uskoro ti! Samo ti zavrsi odradi, mozda bas kad napises zadnje slovo ugledas plus! To ti uvijek tako bude nekako poslozi nam zivot karte kako mi mozda nismo zeljeli.
A2237Q polako ospustite se i doci ce sve sto si zelis! Sad bar znas da u dusi imas zov majcinstva! Ja ti zelim od srca trudnocu kad za nju budes najspremnija!
Sortiraj odgovore
Najstariji