Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    02. Veljača 2019. 11:50

Tata cekamo sutra s tobom da nam javis najljepše vijesti☺☺, jos samo malo i Sanja je s vama, bit ce sve super, vidjet ces, samo pozitivno i hrabro.
    Pina i Baby kad radite test? Drzim figeeee

• miny_me
    02. Veljača 2019. 12:00

Pozdrav cure, molim vas za savjet - sto da radim protiv mucnina i povracanja?
    Taman sam usla u 9 tjedan i svako (ali bas svako) jutro je mucno..

Please za savjet..

• baby
    02. Veljača 2019. 12:51

Meni dolaze polako oni tupi bolovi pred m, ak ne dode do sutra ujutro mozda budem sutra napravila..ali mislim da bude ipak m u pitanju..

02. Veljača 2019. 13:16

Teresita, tata, malla, hvala na savjetima ❤ ocito mi onda O dode dva dana ranije nego sam mislila cijelo vrijeme... ma jedva cekam u gin sljedeci ciklus, dovest to sve u red.
    Po kalendaru bi M trebala doc u utorak, tako da cu tek tada testirati ako ne dode. Nisu mi neki simptomi obecavajuci.

• baby
    02. Veljača 2019. 14:33

Meni bi po kalendaru trebala doci sutra, a najcesce mi dolazi na dan po kalendaru..pa budem vidla...drzim ti fige :) ja se zbog nalaza brisa nekak bojim sad trudnoce, radije bi to probala rijesiti prije

pticatrkacica
    02. Veljača 2019. 16:06

Dobila jutros,dva dana ranije. Na poslovnom sam put i sad nema sanse za nalaze treci,peti dan ciklusa jer uopce nisam u drzavi. I sad sam ljuta. Zasto je uranila,prosli mjesec okasnila. Koji k se vise dogadja???? I ovaj mjesec pisi propalo od nalaza. Papa test mi je ok. Aj bar cu izvadit ove 21 dan sto idu.

pticatrkacica
    02. Veljača 2019. 16:11
    Grizli jel bi ti jos sta dodala za prvu ruku od nalaza?
    Grizli jel bi ti jos sta dodala za prvu ruku od nalaza?
    Grizli
    02. Veljača 2019. 17:46

Pticatrkacica u principu to je to. Mozda samo briseve napraviti za svaki slucaj. 

pticatrkacica
    02. Veljača 2019. 19:52

Grizli

Pticatrkacica u principu to je to. Mozda samo briseve napraviti za svaki slucaj.

Hvala  

peggy95
    02. Veljača 2019. 22:47

Pozdrav zene  evo i ja vam se pridruzujem... ovo je moja prica ukratko: muz i ja pokusavamo imati bebaca od drugog mjeseca prosle godine, da bi u 5mj saznala da ja tu i tamo imam ovulaciju, ali nije dobra i da imam pcos..moji ciklusi su inače bili 40dana pa na dalje, a od kako pijem terapiju 27-35 dana, kako kad. ok, dobila terapiju belformin i folnu kiselinu i od 8mj je ovulacija prisutna svaki mjesec (znam pomocu lh trakica)  no i dalje nista od trudnoce... ovulacija je bila prekjucer (bacamo se na posao svaki ili svaki drugi dan kad su neplodni dani) iiii sad opet nestrpljivo cekam i cekam i nadam se 

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.