Tata cekamo sutra s tobom da nam javis najljepše vijesti☺☺, jos samo malo i Sanja je s vama, bit ce sve super, vidjet ces, samo pozitivno i hrabro.
Pina i Baby kad radite test? Drzim figeeee
Pozdrav cure, molim vas za savjet - sto da radim protiv mucnina i povracanja?
Taman sam usla u 9 tjedan i svako (ali bas svako) jutro je mucno..
Please za savjet..
Meni dolaze polako oni tupi bolovi pred m, ak ne dode do sutra ujutro mozda budem sutra napravila..ali mislim da bude ipak m u pitanju..
Teresita, tata, malla, hvala na savjetima ❤ ocito mi onda O dode dva dana ranije nego sam mislila cijelo vrijeme... ma jedva cekam u gin sljedeci ciklus, dovest to sve u red.
Po kalendaru bi M trebala doc u utorak, tako da cu tek tada testirati ako ne dode. Nisu mi neki simptomi obecavajuci.
Meni bi po kalendaru trebala doci sutra, a najcesce mi dolazi na dan po kalendaru..pa budem vidla...drzim ti fige :) ja se zbog nalaza brisa nekak bojim sad trudnoce, radije bi to probala rijesiti prije
Dobila jutros,dva dana ranije. Na poslovnom sam put i sad nema sanse za nalaze treci,peti dan ciklusa jer uopce nisam u drzavi. I sad sam ljuta. Zasto je uranila,prosli mjesec okasnila. Koji k se vise dogadja???? I ovaj mjesec pisi propalo od nalaza. Papa test mi je ok. Aj bar cu izvadit ove 21 dan sto idu.
Pticatrkacica u principu to je to. Mozda samo briseve napraviti za svaki slucaj.
Pticatrkacica u principu to je to. Mozda samo briseve napraviti za svaki slucaj.
Hvala
Pozdrav zene evo i ja vam se pridruzujem... ovo je moja prica ukratko: muz i ja pokusavamo imati bebaca od drugog mjeseca prosle godine, da bi u 5mj saznala da ja tu i tamo imam ovulaciju, ali nije dobra
i da imam pcos..moji ciklusi su inače bili 40dana pa na dalje, a od kako pijem terapiju 27-35 dana, kako kad. ok, dobila terapiju belformin i folnu kiselinu i od 8mj je ovulacija prisutna svaki mjesec (znam pomocu lh trakica)
no i dalje nista od trudnoce... ovulacija je bila prekjucer (bacamo se na posao svaki ili svaki drugi dan kad su neplodni dani) iiii sad opet nestrpljivo cekam i cekam i nadam se
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Sortiraj odgovore
Najstariji