Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    31. Siječanj 2019. 21:24

Pina 96 pratimo se, ja bi isto trebala kroz 3-5 dana dobiti..kad bi se bar mogle sve razveseliti i slati slike pozitivnih testova i ultrazvuka..ajmo otvoriti sezonu..ko ce prvi? :) Grizli, tvoja dobrota i pomoc drugima nema cijenu ali vjerujem da ce te Bog uskoro nagraditi malom slatkom pahuljicom

• Profa1988
    31. Siječanj 2019. 21:30

Ok hvala ti. Štitnjaču sam radila prije par dana to je sve ok. Tsh 1.2. Sad cu odradit još ovo pa ćemo vidit dalje. Sretno cure svima da što prije ugledate +

Grizli
    01. Veljača 2019. 06:50

To je super nalaz stitnjace. Ajde drzim fige da sve bude dobro i da uskoro javis lijepe vijesti

Lalla
    01. Veljača 2019. 07:25

Citam ovi vezano uz neplaniranu djecu i samo bih htjela spomenuti da znam par slucajeva kad se par dugo trudio za prvo dijete i onda je drugo doslo vrlo brzo i to neplanirano. Valjda su i dalje bili uvjerenja da kod njih to nejde lako i nisu se cuvali, a kad ono... beba. 

Mika111
    01. Veljača 2019. 08:36

Baby i Pina dok ne dođe m, nista nije izgubljeno, a nadam se da nece doci jos najmanje godinu dana. Bas bi bilo lijepo da nas obje za nekoliko dana obradujete plusićima, to nam svima treba☺.
    Benny, ja mislim da ste vi skroz dobro pokrili plodne dane, dan prije i dan poslije o je skroz u redu, tako da nada u plus postoji☺☺.
    Sofi, znam kako ti je, iza sebe na zalost imam 2 gubitka, ali samo hrabro, ovaj put ce biti sve u redu, mora🙏🙏.
    Da ae nadovezem o strahu kako se trudnoca nikada nece dogoditi....ja sam godinama pila na kontracepcijskim pilulala, ali sam cesto znala u razgovoru s best frendicom spomenuti kako me strah da necemo moci imati djecu, ne znam zasto sam to osjećala, kod nas eto dosad nije bio problem da ja ostanem trudna (prvi puta nam je uspjelo u 4.om ciklusua 2.puta iz prve, ali se ni jedno nije održalo), tako da kod mene strah postane jos veci kad vidim taj plus. Jucer krenuli loviti zeca😂 pa cemo vidjeti, dao Bog da bude treca sreca🙏🙏

Mallla
    01. Veljača 2019. 09:23

Mika1111 meni isto... Strah me kad vidim plus. Kad smo se prvi put trudili bilo me strah da nikad necemo uspjeti i vec poceli sa pretragama onda kad je bio plus mislila sam da je sad sve sigurno i bilo je.
    E sad drugi put kad sam ugledala plus trebalo je vremena da saživim sa njim jer nisam očekivala i onda se ispostavilo da je biokemijska. E sad po mislima mi se mota svašta sad sam valjda svjesna da je plus tek prvi korak... Trudit ću se da me pusti strah! 

url=https://lilypie.com]

• baby
    01. Veljača 2019. 10:32

Izolirana mi je ureaplasma u cervikalnom brisu...poslje m antibiotska th..jel imala koja tih problema i kakva su iskustva?

• bennny20
    01. Veljača 2019. 11:12

baby

Izolirana mi je ureaplasma u cervikalnom brisu…poslje m antibiotska th..jel imala koja tih problema i kakva su iskustva?

Ja sam imala prosle godine negdje u ovo vrijeme. Popila 2 kure antibiotika i nakon toga ponovila bris i sve bilo ok. 

01. Veljača 2019. 11:13

Baby drago mi je da se pratimo, bar nisam sama u iscekivanju 😂 kad je tebi bila O, jesi je kako potvrdila, trakice ili pregled?
    Aurora, mi smo imali odnose dan nakon O (po kalendaru) ujutro, pa ipak postoji tracak nade kod mene 😂 evo stavit cu vam sliku svojih trakica , ako mi mozete reci svoje misljenje

01. Veljača 2019. 11:15

Evo kako mozete vidit najtamnija je bila 17dc u 11 navecer, a vec 18dc je skoro nije bilo... ne znam sto da mislim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.