Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    01. Veljača 2019. 11:29

Imala sam rastezljiv iscjedak i bila napuhnuta pa sam pisnula trakicu i ova druga crtica je bila jace tamnija od kontrolne, dane prije toga nisam pratila trakicama..to je bilo 21.01., pretpostavljam da ovulacija ako je bila, bila 22.01. Danas sam pocela osjecati neku toplinu s lijeve strane jajnika, inace imam te osjecaje topline u trbuhu prije m.

01. Veljača 2019. 11:39

Meni je po kalendaru isto bila 22.1. A odnos smo inali 23.1. Ujutro.... isto takvu toplinu pocela osjećat jucer, kad su mi se i sise napuhale, al probadanja u jajnicima osjecam vec par dana... idemo sad samo hrabro jos par dana do testica.. da bar ne dođe,  držim nam fige 🤞🤞🤞🤞🤞

• baby
    01. Veljača 2019. 11:45

Ja uopce nisam ove dane nista osjecala, evo danas osjecam jajnik..po kalendaru bi m trebala doci u nedjelju a po mojoj racunici u srijedu..drzim ti fige i cekam tvoj plusic :)

• baby
    01. Veljača 2019. 11:46

U utorak, ne srijedu

• bennny20
    01. Veljača 2019. 12:04

Baby i Pina onda iscekujemo! 🤗🤗

tata_me_zove_zlato
    01. Veljača 2019. 12:17

Pina,to ti je bila O .Ni meni nisu crtice bile bas iste jacine uvek kad je O.Dobro da ste pokrili.
    Svesna,divno sto si se javila,stalno mi dolazis u misli.Uzivaj i u tim grcicima jer se mazite puno i ljubite...posle porastu dok trepnes i vec imaju 12 i 8 godina 😱 💖 
    Cestitam svima na plusicima koji su bili skoro.A cure koje love O svu srecu. 
    Grizli,mozes i spavati u tim kutijama. 😉 Ne znam jesam li vam ispricala da sam proletos,u fazi ocaja sto plusic ne dolazi,isla kod frizerke,ja na vrata,a ona sva u stomaku ☺😍 i ispricam joj ukratko svoje muke i cestitam joj,a ona se protrlja stomakom o mene i kaze da je to za srecu.Dve nedelje posle toga imala sam poz test.☺ 
    Ja sam jos tu.Cekamo mi tu nedelju da se vidimo i upoznamo.Emocije se toliko mesaju da ne spavam nocima,ne znam hocu li imati snage.Uzbudjenje i veeeliiika briga.Svakakve lose stvari mi prolete mislima,onda ih potisnem i trudim se misliti pozitivno... hvala vam svima 💖 

url=https://lilypie.com]

Raštika
    01. Veljača 2019. 14:47

E da vas pitam... vec tri ciklusa imam ovulacijske trakice. Prvi ciklus sam kasno krenula testirat, prosli nisam uopce jer nije bilo ama bas nikakvog sexa i sad zadnja tri dana bezveze piskim po testovima. Nista posebno, imam viska vremena i sjetim ih se. E sad... skinula sam aplikaciju premom da ih mogu skenirat jer nemam pojma kako to treba izgledat. Uglavnom... upravo sad sam popiskila treci testi crtice su iste boje, ako nije cak ova testna linija i tamnija, skenirala sam ga i kaze program da je peak! A to bi znacilo tocno sto?
    Da ovulacija slijedi? U roku koliko? Po aplikacijama sutra mi je O dan, a po tijelu... nis ne osjetim jos 🤷🏼‍♂️ Trakice imam one najosjetljivije. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

teresita
    01. Veljača 2019. 15:10

Ovo je moj Lh u ponedjeljak u 10:00h, kod ginekologa sat prije mi je potvrden folikul velicine 18 mm, jaku bol na tom desnom dijelu sam osjetila iduce jutro kad sam se ustala u 07:00h, dakle ispada da je puknuo nakon 24 h, ali trakica mi je i navecer oko 20:00h isto bila ovakva, a iduci dan vec manje svijetlija od kontrolne. Nadam se da sam pomogla bar malo

Raštika
    01. Veljača 2019. 15:24

Znaci u roku od 24 sata mora bit akcije? 😉👌 
    Okeej, primljeno na znanje. Hvala ti. 😉 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mallla
    01. Veljača 2019. 15:47

Pina96 O ti je bila 18dc, nakon pozitivnog LH ti je teoretski ovulacija u roku 12 do 36h...al savjetujem  pokrit 8 do 12h.
    Sretno cure

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.