pozz cure, nova sam :)
pridruzujem se zeljama da postanemo mamice :).. sad slijedi veoma glupo pitanje pa se unaprijed ispricavam, medjutim, zanima me dali je ijedna od vas imala slicno iskustvo, danas mi je 5 dan nakon ovulacije ( svih ovih 5 dana) sam imala bolove u desnom jajniku, a nikad prije do sad.. samo dan - dva pred mengu. vjerovatno je kakva prehlada, nekako mislim da nije trudnoca, da bar je :D
Tata sretno, cekamo vijesti :) dolazi mi vecinom po kalendaru i osjecam da bude dosla tako da sad par ciklusa moram cekati
Prekrasna dobrp došla. Glupih pitanja nema ima samo glupih odgovora. Sačekaj još koji dan pa možeš po test. Gle meni je trudnoća prepoznatljiva po bockanju jajnika al nismo sve iste.
Raštika pratimo se. Ja sam isto malo zbunj. Pik nisam uhvatila, ali pretpostavka da je bio u četvrtak u noći, temp. Kaže da je O bila 30og a bol kaže da je bila jučer... Pa ja pojma nemam kad je zapravo bila. Al petak i subotu sam bila na putu pa nisam pratila a ni hopsala se.. Tako da ne očekujem ništa. Ali idemo skupa odbrojavat
url=https://lilypie.com]
Tata, sretno 💓💓💓💓
Evo ja ležim upravo, išla sad na wc i primjetila neko smećkarenje na papiru, danas smo 12+2 ...onda sam opet brisala i nema ništa, ništa me ne boli...u čet sam bila na uz i sve bilo uredu...?
Ana nadam se da je stalo smeckarenje i da je sve u redu, ako se slucajno nastavi ili budes zabrinuta probaj nazvati hitnu ginekolosku ambulantu pa ce te oni znati savjetovati. Bit ce sve u redu.
Bok cure! Nova sam ovdje pa nisam bas pratila sve teme 🤗
Planiramo bebicu,
Zanima me da li koja zna informaciju vezanu za ocuvanje trudnoce (komplikacije), naime koliko se mora ima radnog staza da imas pravo na tu naknadu?
Kak to zapravo sve funkcionira?
Ako neko ima neki info bila bih vam zahvalna 😘😘
Drage žene, evo ja prijavljujem jučer stigla menga još jedna u nizu :( čitam Vas i pratim, držim fige ostalima da ne dođe
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji