Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    30. Siječanj 2019. 22:21

Mika oooo kako te razumijem, i nemam ti nista pametnog za reci. Dopusti si i tu tugu i tu bol i to nezadovoljstvo zbog tudje srece. Nemoj se krivit zbog tih osjecaja to je normalno. Nitko ne zna kako boli ta duboka rana na srcu. Naravno da im zelis sve najbolje, al danas nije dan kad moras imat obzira za tudju srecu, nego dan kad tvoje srce ima potpuno pravo osjetiti gorcinu. Boli jos jako dugo, sjetit ces se jos mnogo puta tog dana i onog fiktivnog datuma kad si trebala roditi i onog dana kad je stao taj mali a tako cijeli tvoj svijet... Al doci ce i tebi duga, tvoj smotuljak srece! Da mogu zagrlila bi te jer znam i sama kako to boli i kako to osjecas u svakoj mrvici svoga tijela.
    Pina ako možeš pricekaj jos barem 2 dana. Implantacija moze biti i do 12 dana nakon O, nema ti smisla nervirat se prije ako ne moras.
    Aurora ajde pliz mi posalji tvoj mail da ti napisem svoju adresu, onda odi fino u trgovinu namjestaja i pitaj jedu veeeelik kutiju recimo od trokrilnog ormara i fino napuuunis mi ju tim prahom trudnickim. Mozeee???? Pliiiiz!!! Pa kad stigne ima skok na glavu u tu kupiju i da ronim u njemu. Mamicu mu ljubim ako onda se ne ulovi... Za uzvrat saljem sto god zelis! ☺️☺️☺️

Mika111
    30. Siječanj 2019. 22:36

Najgore od svega sto sam prije par godina kad su me znali pitati kad cemo imati djecu znala reći da sto se mene tice ni ne moramo, ali to je bilo prije 5-6 godina kad sam tek faks završila i uzivala u svojoj slobodi, eto, sad me ocito karma stiže i sad kad ja bas zelim e sad nas neće.
    Valjda mi je danas takav dan, sve mi se skupilo, mislim da cu sutra poslije posla otici u shopping da se malo oraspolozim.
    Hvala vam cure svima puno, puno mi je lakse kad to mogu s nekim podijeliti a vi ne ovdje stvarno razumijete.
    I da, Aurora i ja se biljezim za malo tog trudnickog praha☺

Grizli
    30. Siječanj 2019. 22:39

Aurora predlazem da zovemo Ikeu da sponzorira kutije i dostavi kod tebe ipak ces ti sam u ovih 8mj imat puno tog praha pa bolje da na vrijeme pocnes pakirati nam ga. 
    Mika drzi se i pusti karmu. Svi smo mi u dijelu zivota mislili da nam je bolje onako kako smo zivili bez djece, uzivali danonocno, bez obaveza... Al zato smo sad odrasli i majcinski instinkt se rodio sad samo da stigne i ono zbog c3ga ga imamo

Lalla
    31. Siječanj 2019. 07:28

Aurora, super sto je sve ok. Cure i ja vam saljem trudnickog praha u kolicinu umjetnog snijega kojeg je Bandic napravil da se moglo skijati do trga! Meni se dogodilo da je jedna cura s posla otisla na cuvanje trudnoce  i to isto trudna kao ja. Mozete misliti kako mi je bilo. A nista, onda sam odlucila i ja reci voditelju za svoje stanje i da imam namjeru raditi do kraja ( ako sve bude ok kao i u prvoj trudnoci). Al full mi je zao covjeka, zaista je drag i pravedan i maksimalno profesionalan. Ispalo je kao da smo se dogovorile. 

Grizli
    31. Siječanj 2019. 07:47

Lalla dobro onda kad se nudis i tebi cemo poslat kutije moze? Ajme pa onda nema sanse da ne uspije! Vec se radujem. 😉😆🙌 Samo se ti pazi, a za posao ako je covjek dobar shvatit ce, uostalom to je nesto sto se ne moze dogovoriti sve i da hoce. Mislim da dobrom sefu ce biti drago samo da zna da ste vas dvije dobro i sretne trudnice jer ako vam se jadnicak zamjeri naj*** je! 

• bennny20
    31. Siječanj 2019. 08:04

Curke i ja vas razumijem kak se osjecate... oko mene su sve trudne ili rodile...razmisljala sam bas danas dok sam putovala do posla... jedino jedna nema niti dijete niti je trudna druge sveeee..... i ja... 😂 
    Al tak mora biti...to je zivot...
    Ja se znam sjetiti kako smo jednom jos prosle godine imali sastanak na poslu di su govorili o nekom projektu u 8 mj.ove godine...i ja u sebi mislim ma nema mene tada...garant cu biti trudna! Kao onak sam si bila sva happy u sebi dok oni dijele zadatke. A kad tamo.....proslo puno mjeseci od tada...ljeto se blizi! Zivot pise price i nikad sve ne moze ici tocno po planu jer bi onda bilo dosadno.

Mallla
    31. Siječanj 2019. 08:35

Joj kad se sjetim moje prve trudnoće, taman počela raditi i došla kao zamjena za curu na porodiljnom i još dvije bile trudne plus ja koja nisam još znala....imali smo bezveze šeficu kojoj ke to smetalo. 
    A sad na ovom poslu jedna kolegica je na porodiljnom, jedna ima rodit za 2mj a ja bi rado bila trudna. Ugl. Naša šefica je stava "Obitelj prvo a onda posao, kad ćete ako ne sad, svi ste zamjenjivi ne trebate brinut tko će raditi" Žena je baš korektna, fer i razumna.
    Usput danas 12dc a ja na putu danas i sutra s tim da cu veceras bit kuci... Bliži se O po bazalnoj i trakicama... Veselim se išćekivanju jel raste temp. Ili ne 😂😁 

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    31. Siječanj 2019. 10:32

Drage moje cure, prosle godine u ovo vrijeme moja frendica je 3.1 rodila djevojcicu, naravno da sam bila presretna zbog nje, a u isto vrijeme sam, kad mi je javila, toliko se isplakala u toaletu na poslu, ne iz zavisti nego od bola zasto to nisam ja, jer sam samo mjesec dana prije ostala bez svoje bebice, imala sam spontani. A godinu dana kasnije, 5.1 dobila sam svog sina. Niste lose osobe, to je sasvim normalno i prije ili kasnije sve cete to docekati ❤️
    Da se malo javim, mi smo dobro, navikavamo se skupa i uzivamo u ovim prvim danima, a bogme se borimo i sa grcevima. Naspavajte se dok jos mozete jer vam svima saljem bebece prasine 😁
    Bodrim vas i dalje kad stignem, Grizli nema predaje, tebi ce ovi dani nakon sto rodis biti samo mnogo intenzivniji i ljepsi ❤️
    Tata, saljem emocije i da Sanja sto prije bude s vama. 

Lalla
    31. Siječanj 2019. 10:32

Grizli moze  Ma istina prvo obitelj pa onda posao! Treba sloziti prioritete.

Raštika
    31. Siječanj 2019. 11:33

Pina96

Mika, Angie, i sve ostale koje lovite zeca (kako bi Rastika rekla 😂) zelim vam puno srece i hopsanja!
    Rastika kad ces ti test radit? Prosla je O jel tako?

Ja nazalost zbog komplikacija sa osiguranjem nisam jucer docekala svoj pregled. Zvala sam i privatno da se narucim, al zbog papa testa su rekli bolje sredinom ciklusa. Znaci jos najmanje tri tjedna 😤 malo je reci da sam ispalila i isplakala se jucer cijeli dan, jos je i dečko jadan platio.
    E sad, moje pitanje glasi: ako sam te bolove osjetila prvi put prije 3 dana, i ako su to bili implantacijski grcevi, onda bi test vec mogao pokazaz plus? Sutra ce bit 4 dana prije neocekivane, a vec me zulja onaj test u ladici… sto vi mislite?

😂😂😂
    Sad ce moja O kroz dan/dva ako cemo po aplikaciji... zeca lovim 😂😂 pa sta bude. Nemam sta vise sebi reci. A test... ma ne znam evo probat cu se strpit do kasnjenja ako zakasni menga. Kazem probat cu. Ne obecajem nista. 😂
    Iskoristit cu ove dane na sex, stvarno sam ga se zazeljela a plus ako dodje bit ce tulum. Vidit cemo, pokrivala sam i dosadasnje plodne dane i ovulacije i sve sam pokrila sta je trebalo pokriti pa nista. 🤦🏻‍♀️😂 sretno nam svima! 🤞🏼❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.