Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    30. Siječanj 2019. 14:36

Joj Grizli tako je i kod mene bilo... Pa sam na kraju šutila i znala kad su plodni samo što sam bila inicijator s tim da ako mu se stvarno neda nisam forsirala. Uglavnom sex je postao bezveze dok nismo stavili točku ili će bit s guštom ili nikako .. Al valjda treba proć neke faze da se do tog dođe. 

url=https://lilypie.com]

• bennny20
    30. Siječanj 2019. 15:32

Grizli

Joj kad se sjetim kako sam ja bila opsjednuta tim danima 7-9-11-13dc… Budale izgubili bas volju za odnosima, bili smo ko na poslu. Uzasan osjecaj! Izdrazali tako 4 mjeseca i onda je mm reko dosta. Ili cemo uzivat ili necemo se sexat! Prvo sam se ljutila al onda sam shvatila da ima pravo. Naravno ne moram spominjat da te mjesece nije bilo plusica! Pratim vas curke i drzim 🤞 da lov bude uspjesan! Ja trenutno iscekujem prestanak oborina i poplava, skupljam nalaze za pretragu drugi tjedan i to je to.

Tako je i mene moj prijasnjih mjeseci pitao...kaj ce mi vise nikad necemo osim kad su plodni dani!?! Pa sam se malo zapitala... jer sam ja bila na zadatku...i samo to je bio cilj...imati odnos odredene dane! Mimo tih dana sam sva bila nabrijana na iscekivanje ne dolaska M pa mi sex nije niti padao na pamet jer kao sad nema vise efekta.luda glava.  Eh mi zene ...jadni oni sa nama ponekad... 

• Malenaa88
    30. Siječanj 2019. 15:37

Potpisujem sve sto pisete u jedna doba sam se osjecala isto programirana ko kakav robot ..

sofi
    30. Siječanj 2019. 15:52

Bok cure :) nije me bilo kojih dva tjedna,nove cure novi plusici,cestitam :))
    Ja sam konacno docekala godisnji,nisam znala kamo sa sobom zadnjih dva tjedna. 
    Bila sam kod g.na pregledu,kaze sve ok,sto se tice one boli ako se sjecate jednom  sta sam pisala usred noci, u  biti kad sam rekla "kao da me netko nozem izbo" je odmah shvatila sta pricam😂 kaze da zene to cesto mijesaju sa jajnicima ili nesto slicno, ali to da je nekakav kamenac u urino-dijelu, i da je u medicini kategoriziran kao jedna od najgorih boli 😩😩 nista zabrinjavajuce, ode samo od sebe najcesce. Imam uputnicu za hormone,to cu u petak ovo 21 dc , tada idemo i po uputnicu za spermiogram,pa cemo vidjeti. 
    Ovaj mjesec smo plodne dane silom prilike pokrili polovicno,ovulacija je prosla pred kojih 5-6 dana,pa ni ne cekam sljedecu M ,znam da ce doci.mislim da me ulovila nekakva bolestina, od jutros u 5 naizmjenicno povracam-nekontrolirano jedem-povracam. 😩 veselo. Sad obavimo pretrage pa ce barem srce bit na mjestu :)

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

30. Siječanj 2019. 19:31

Mika, Angie, i sve ostale koje lovite zeca (kako bi Rastika rekla 😂) zelim vam puno srece i hopsanja!
    Rastika kad ces ti test radit? Prosla je O jel tako?

Ja nazalost zbog komplikacija sa osiguranjem nisam jucer docekala svoj pregled. Zvala sam i privatno da se narucim, al zbog papa testa su rekli bolje sredinom ciklusa.  Znaci jos najmanje tri tjedna 😤 malo je reci da sam ispalila i isplakala se jucer cijeli dan, jos je i dečko jadan platio.  
    E sad, moje pitanje glasi: ako sam te bolove osjetila prvi put prije 3 dana, i ako su to bili implantacijski grcevi, onda bi test vec mogao pokazaz plus? Sutra ce bit 4 dana prije neocekivane, a vec me zulja onaj test u ladici... sto vi mislite? 

Mika111
    30. Siječanj 2019. 19:44

Aurora bravo za pregled, napokon malo dobrih vijesti. Sto se tice bolovanja mislim da se moze otvoriti 3 dana retrogradno tako da ne bi trebala imati problema.
    Pina jel znas koliko ti je proslo od ovulacije, mislim da bar 12 dana treba proci da bi test bio pozitivan.

Mika111
    30. Siječanj 2019. 19:44

Drzim fige da nas sve obradujes plusićem ☺☺

Mika111
    30. Siječanj 2019. 19:47

Jooj curke meni danas bas neki grozan dan.....na danasnji datum prije godinh dana sam prvi puta cula malo srce kako kuca i 8 dana poslije je sve bilo gotovo😢😢, mislila sam da me to ne dira ali ne mogu si pomoci. Jos mi danas jedna obiteljska prijateljica javi da je trudna s drugim djetetom, a prije nekoliko dana u od bratica zena je javila da je trudna, mislim sretna sam ja zbog njih stvarno, ali imam osjecaj da svima to tako lako uspijeva......bas sam jadna danas, sorry ako sam vas zbedirala sada, ali morala sam to s nekim podijeliti

30. Siječanj 2019. 20:23

Problem je sto ne znam tocno kad je bila O, jer nisam uhvatila pik. Ali po kalendaru ce sutra biti 10dpo i 10 dana od zadnjeg odnosa. Mozda se ipak strpim jos dan dva

30. Siječanj 2019. 20:25

Mika, ja te u potpunosti razumijem, jer sam i sama jucer bila sa prijateljicom koja je radila test, i skupa smo ugledale tu drugu crticu. Ne mogu vam opisati koliko me to zabolilo, bez obzira sto mi je najbolja prijateljica i sto sam beskrajno sretna zbog nje,  pogotovo jer je imala spontani prije 6mj, i znam da zeli bebu koliko i ja...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.