Ja inače idem na folikulometriju i doktorica mi kaže kad mi je ovulacija,i onda kaže da pokrijem još dan prije i dan poslije,znači 3 dana za redom .
Ja sam isto obavezno pokrila dan prije i dan poslije O, a ostalo i ne pratim, kad god možemo, meni još nije stigla trebala je juče, ali mislim sa ću sačekati još malo jer mi se ovaj mjesec uopće ne razlikuje od ostalih po simptomima, stalno trčim u wc jer mislim da je stigla.
Nije glupo pitanje. Mi smo u 12. Mjesecu skoro pa svaki drugi dan, ceo ciklus, jer sam ja bila slobodna pa nam se moglo hehe... Ali opet nista :) ali ja mislim, da je tu sve sreca i pitanje prirode kad ce. Moja draga prijateljica je bila puno prehladjena i na antibioticima. Imali su odnos samo taj jedan jedini put, kad se ona slucajno osjecala malo bolje i evo je u 3.mj trudnoce :) a pre toga isto godinu dana nula bodova. Sve je u glavi, treba se opustit
I dalje se nadamo mrvici
Aurora cestitam na plusicu! Lijepo, bravo i sretno dalje! Reci muzu da pusti crne misi i zuc na miru.
Sto se odnosa tice mi smo pobali svakako. Kad smo imali odnose svaki dan nisam nikad zatrudnila, jednom jesam kad sam imali samo 1 odnos i to 2 dana prije O, a ostala 3.puta smo imali svega par odnosa taj mjesec u plodnim danima svaki drugi dan. Tada nisam racunala ni trakice ni pratila sluz ni temp. Tako da se u nasem slucaju pokazalo da je precesto los odabir a to je i logičnom kad muz ima los spermiogram.
Aurora zelim ti svu srecu ovog svijeta. Urednu i dosadnu trudnocu s minimalnim stresom
Trudilice jesil ponavljala testic?
Čestitam Aurora! Na zalost ne vidimo fotku. Meni se u prosloj trudnoci pocela gaditi ubrzo kava. Sad pijem kavu i nije mi bas vise fina. Razmisljam da je bacim.
Puno sreće svim curama da ugledaju plusiće za koji dan/mjesec.
Bas nam lijepo krenula godina! Sve neke lijepe situacije nek se tako nastavi svima nama.
Aurora moguce je povracat jako rano, meni su u jendoj trudnoci mucnine pocele vec 20dc odmah sam skuzila sto je u pitanju, bila sma isto malo sokirana al rekli su da znaju cure tako reagirati kod rane implantacije. Pa eto nek je sa srecom i samo polako. Ako ti bude jako mucno jedi bademe ili caj od dumbira lagani si napravi.
Cestitam Aurora 🙋♀️🤗🤗
Ja sam jutros napravila testic nisam izdrzala, negativan, 29 dc. :( vidjeti cemo jos par dana :)
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Sortiraj odgovore
Najstariji