Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    06. Siječanj 2019. 20:44

Chappie cestitke na plusu :) nadam se da bude ti trudnoca uredna :) mene je primila neka tuga, ova m mi je jako tesko pala :( pogotovo zato jer mi se vidla neka slabasna crtica na testu ali na kraju nista..bas sam tuzna danas

trudilica26
    06. Siječanj 2019. 21:58

Ja sutra radim test,tako mi je rekla doktorica, ako je negativan da prestanem s terapijom i čekam M. Trenutno pijem Duphastone i Dexamethason.. Neću lagati,radila sam test na 9 i 10DPO i pokazala se jaaako svijetla linija,vidljiva samo pod bljeskalicom. U pitanju su testovi One Step. Toliko sam se uplašila da se nisam usudila testirati narednih dana,jer isto mi se desilo prošli mjesec..Na 11 DPO dobila pozitivan test i na 13 negativan i idući dan došla M. U zadnjih tjedan dana sam počela jako često ići na wc,čak me po noći budi po 4-5 puta,danima imam neki bjelkasto mliječni iscjedak,grudi me zatežu a bradavice peku. I unatoč svemu tome mislim da će bit negativan test 😣 Sorry na dugom postu ali morala sam se nekome olakšati..

Grizli
    06. Siječanj 2019. 22:21

Sofi  urama znaju skroz nestat pms simptomi prije pozitivnog testa. Nadam se da je to to.
    Trudilica drzim fige da je u pitanju trudnoca. Iako nazalost moram rec da dok sam uzimala duphastone mucili su me slicni simptomi cak sam i mucninu imala. Tako da dokle god si pod terapijom tesko je procjeniti sto je zaista simptom a sto nuspojava. U svakom slucaju drzim fige da sutra javis pluscinu ko kuca. 

• bennny20
    06. Siječanj 2019. 22:22

trudilica26

Ja sutra radim test,tako mi je rekla doktorica, ako je negativan da prestanem s terapijom i čekam M. Trenutno pijem Duphastone i Dexamethason.. Neću lagati,radila sam test na 9 i 10DPO i pokazala se jaaako svijetla linija,vidljiva samo pod bljeskalicom. U pitanju su testovi One Step. Toliko sam se uplašila da se nisam usudila testirati narednih dana,jer isto mi se desilo prošli mjesec..Na 11 DPO dobila pozitivan test i na 13 negativan i idući dan došla M. U zadnjih tjedan dana sam počela jako često ići na wc,čak me po noći budi po 4-5 puta,danima imam neki bjelkasto mliječni iscjedak,grudi me zatežu a bradavice peku. I unatoč svemu tome mislim da će bit negativan test 😣 Sorry na dugom postu ali morala sam se nekome olakšati..

Onda samo pozitivne misli i vjeruj u to da ce sve biti dobro i da je to ti! Svi ovi znakovi su dobri znakovi tako da nista nije gotovo dok ne dodje M. Drziiim fige! 

• os.tofa
    06. Siječanj 2019. 22:30

trudilica26

Sretno, da bude veliki plus

Lusy1990
    06. Siječanj 2019. 22:34

Mika111

Chappie cestitke na plusicu!
    Lusy zao mi je sto je dosla m, jel vama ovo bio prvi mjesec od kako pokušavate?
    Tofu sve dok nema m postoji nada😉.
    Ptico, jel znas kad si imala ovulaciju? Od ovulacije treba proci 12-14 dana da bi test bio pozitivan, a nekad kada jako zelimo t taj stres utjece na nas pa se malo poremeti ciklus.

Nije prvi mj. .. 8mjeseci vec i nista.  Sutra pocinjem drugi krug Clomida (klomifen). Ali sam sad stavila malo trudnocu i stres sa strane jer me ceka putovanje za 3 tjedne. Pa nemam vremena da razmisljam o tome. Ko zna, mozda bas ovaj put upali :) laku noc cure

I dalje se nadamo mrvici

teresita
    06. Siječanj 2019. 23:23

Cure moje drage evo i mene u iscekuvanju plusića, 2 ciklusa nakon kiretaze, pokriveni svi plodni dani.... mengu ocekujem 18.1.; za koju se nadam da se nece ni pojaviti... 

trudilica26
    06. Siječanj 2019. 23:25

Hvala na podršci žene,baš se bolje osjećam kad znam da me netko razumije. Kako god bilo sutra javim,pa ćemo vidjet hoćemo se veselit ili tješit. Laku noć 😘

• bennny20
    06. Siječanj 2019. 23:34

Tu smo...i iscekujemo lijepe vijesti! Ja isto ocekujem od 15.01. M tj.neocekujem! 😀 jos mislim pozitivno!

zvoncica03
    06. Siječanj 2019. 23:36

Trudilica26- sretno sutra :) 
    Cure, imam malo glupo pitanje, ali ajde..dali idete po shemi svaki drugi dan , ili svaki za vrijeme plodnih dana, ili lovite pikove sa testovima za O? Ovo je kao da trazim recept za rucak, ali jbg. Mi smo svakako probali, ali iskreno s tim testovima samo budem dodatno opterecena i razocarana kad dobijem M. Evo upravo je dosla vjestica :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.