Chappie cestitke na plusu :) nadam se da bude ti trudnoca uredna :) mene je primila neka tuga, ova m mi je jako tesko pala :( pogotovo zato jer mi se vidla neka slabasna crtica na testu ali na kraju nista..bas sam tuzna danas
Ja sutra radim test,tako mi je rekla doktorica, ako je negativan da prestanem s terapijom i čekam M. Trenutno pijem Duphastone i Dexamethason.. Neću lagati,radila sam test na 9 i 10DPO i pokazala se jaaako svijetla linija,vidljiva samo pod bljeskalicom. U pitanju su testovi One Step. Toliko sam se uplašila da se nisam usudila testirati narednih dana,jer isto mi se desilo prošli mjesec..Na 11 DPO dobila pozitivan test i na 13 negativan i idući dan došla M. U zadnjih tjedan dana sam počela jako često ići na wc,čak me po noći budi po 4-5 puta,danima imam neki bjelkasto mliječni iscjedak,grudi me zatežu a bradavice peku. I unatoč svemu tome mislim da će bit negativan test 😣 Sorry na dugom postu ali morala sam se nekome olakšati..
Sofi urama znaju skroz nestat pms simptomi prije pozitivnog testa. Nadam se da je to to.
Trudilica drzim fige da je u pitanju trudnoca. Iako nazalost moram rec da dok sam uzimala duphastone mucili su me slicni simptomi cak sam i mucninu imala. Tako da dokle god si pod terapijom tesko je procjeniti sto je zaista simptom a sto nuspojava. U svakom slucaju drzim fige da sutra javis pluscinu ko kuca.
Ja sutra radim test,tako mi je rekla doktorica, ako je negativan da prestanem s terapijom i čekam M. Trenutno pijem Duphastone i Dexamethason.. Neću lagati,radila sam test na 9 i 10DPO i pokazala se jaaako svijetla linija,vidljiva samo pod bljeskalicom. U pitanju su testovi One Step. Toliko sam se uplašila da se nisam usudila testirati narednih dana,jer isto mi se desilo prošli mjesec..Na 11 DPO dobila pozitivan test i na 13 negativan i idući dan došla M. U zadnjih tjedan dana sam počela jako često ići na wc,čak me po noći budi po 4-5 puta,danima imam neki bjelkasto mliječni iscjedak,grudi me zatežu a bradavice peku. I unatoč svemu tome mislim da će bit negativan test 😣 Sorry na dugom postu ali morala sam se nekome olakšati..
Onda samo pozitivne misli i vjeruj u to da ce sve biti dobro i da je to ti! Svi ovi znakovi su dobri znakovi tako da nista nije gotovo dok ne dodje M. Drziiim fige!
Sretno, da bude veliki plus
Chappie cestitke na plusicu!
Lusy zao mi je sto je dosla m, jel vama ovo bio prvi mjesec od kako pokušavate?
Tofu sve dok nema m postoji nada😉.
Ptico, jel znas kad si imala ovulaciju? Od ovulacije treba proci 12-14 dana da bi test bio pozitivan, a nekad kada jako zelimo t taj stres utjece na nas pa se malo poremeti ciklus.
Nije prvi mj. .. 8mjeseci vec i nista. Sutra pocinjem drugi krug Clomida (klomifen). Ali sam sad stavila malo trudnocu i stres sa strane jer me ceka putovanje za 3 tjedne. Pa nemam vremena da razmisljam o tome. Ko zna, mozda bas ovaj put upali :) laku noc cure
I dalje se nadamo mrvici
Cure moje drage evo i mene u iscekuvanju plusića, 2 ciklusa nakon kiretaze, pokriveni svi plodni dani.... mengu ocekujem 18.1.; za koju se nadam da se nece ni pojaviti...
Hvala na podršci žene,baš se bolje osjećam kad znam da me netko razumije. Kako god bilo sutra javim,pa ćemo vidjet hoćemo se veselit ili tješit. Laku noć 😘
Tu smo...i iscekujemo lijepe vijesti! Ja isto ocekujem od 15.01. M tj.neocekujem! 😀 jos mislim pozitivno!
Trudilica26- sretno sutra :)
Cure, imam malo glupo pitanje, ali ajde..dali idete po shemi svaki drugi dan , ili svaki za vrijeme plodnih dana, ili lovite pikove sa testovima za O? Ovo je kao da trazim recept za rucak, ali jbg. Mi smo svakako probali, ali iskreno s tim testovima samo budem dodatno opterecena i razocarana kad dobijem M. Evo upravo je dosla vjestica :(
Sortiraj odgovore
Najstariji